Staffers yazdı:Selamun aleyküm benim biricik ailem ;
Arif abi zırhın hayırlı olsun biz oksidant zırhla yetiniyoruz vallahi.
3 aylık plusum bugün bitti,alışkanlık olmuş klandan selam atmaya selam atamayınca bir tuhaf oluyor insan.
Herkese iyi akşamlar.
Aleykümselam Yusuf.
Eyvallah zırhı herkes iyi diyor kenanın ellerine sağlık.
Plas alışkanlık yapıyo aynen bizimde bitti oyuna giresim gelmiyor. Alparslan dairetaş için ayrı kutu olabilir o zaman alalım diyor bekliyoruz, amma alışkanlık yapmış plaslı tarife..
ayberk yazdı:Görev verilen herkesi tebrik eder verilen görevlerin hak eden kişilere verildiğini belirtmek isterim. İhsan Kenan Arif Abi sizleri ayrıca kutlarım. Bu loncaya dahil olduğunuz günden beri bir lonca üyesi olmanın cok ötesinde olduğunuzu gösterdiniz. Arif abi abimiz sizlerse kardeşlerimiz oldunuz. Loncaya yaptiğiniz katkiyi burda anlatmama gerek bile yok... Verdiğiniz tüm emek icin sizlere teşekkür ederim. Yeni görevlerinizde başarılar diler saygılarımı sunarım.
Ayberk kardeşim, sammiyetin için eyvallah.
Amma bu kadroda olması gereken isimler arasında sende varsın bunu biliyorsun. Başkan vekilliğini devraldığım kardeşim olarak '' varım '' dediğin zaman yetkin ve görevin hazır vede bunu bekliyoruz.
Abicim ben oyuna tam anlamıyla döndüğümde de sen görevinde sabit olacaksin tabii ki. Aslinda Sizlere verilen bu görevler için geç bile kalındı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mertkanla Loncayı beraber kurduk. Fakat ben sınav senem nedeni ile oyuna ara vermek zorunda kaldım. Fakat gördümki arif abimiz kenan kardeşimiz ihsan kardeşimiz ve diğer arkadaşlar mertkanın arkasını hiç yere vermemiş ve destek çıkmış. Benim mecburen yapmiş olduğum bir senelik veda sırasında lonca işleri ile hep ilgilenen Kardeşlerimiz olmuş. Arif abi Seninle ilk taniştiğimiz gün aklıma geldi de Börteçine adlı çarın vardı. Bilgisayarın başında ben vardım o sırada. Sen olmasaydın lonca fikrimiz yoktu aslinda. Senin dahil olmanla temelleri atildi bu fikrin. Ve bu gün tüm sunucuda herkesin gıpta ettiği bir lonca olarak bulunmaktayız. Buralara kadar gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oyunda tam anlamıyla döndüğüm günde kendi üzerime düşen görevleri yerime getireceğimi belirtmek isterim. Hepinize selamlarımı sunarım.
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı
ayberk yazdı:Abicim ben oyuna tam anlamıyla döndüğümde de sen görevinde sabit olacaksin tabii ki. Aslinda Sizlere verilen bu görevler için geç bile kalındı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mertkanla Loncayı beraber kurduk. Fakat ben sınav senem nedeni ile oyuna ara vermek zorunda kaldım. Fakat gördümki arif abimiz kenan kardeşimiz ihsan kardeşimiz ve diğer arkadaşlar mertkanın arkasını hiç yere vermemiş ve destek çıkmış. Benim mecburen yapmiş olduğum bir senelik veda sırasında lonca işleri ile hep ilgilenen Kardeşlerimiz olmuş. Arif abi Seninle ilk taniştiğimiz gün aklıma geldi de Börteçine adlı çarın vardı. Bilgisayarın başında ben vardım o sırada. Sen olmasaydın lonca fikrimiz yoktu aslinda. Senin dahil olmanla temelleri atildi bu fikrin. Ve bu gün tüm sunucuda herkesin gıpta ettiği bir lonca olarak bulunmaktayız. Buralara kadar gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oyunda tam anlamıyla döndüğüm günde kendi üzerime düşen görevleri yerime getireceğimi belirtmek isterim. Hepinize selamlarımı sunarım.
Hey gidi günler hey...
İhsan lonca üyesi sayimizi hatirla Tüm loncayı eminönnünde toplayabiliyoruduk toplantı için Şimdi imkanı yok bunu yapmanın O zamanki lonca üyesi sayimiz şimdi yönetici sayimiza denk Harbiden HEEEY GİDİ GÜNLER HEEY
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı
1844 - ABD'li mucit Samuel Morse, ABD Senatosu üyelerinin hazır bulunduğu bir deneyle ABD Kongre binasından Baltimore'da bir tren istasyonuna kendi icadı olan mors alfabesiyle ilk mesajı gönderdi.
1921 - Mustafa Kemal Atatürk'e suikast için Ankara'ya geldiği kanıtlanan İngiliz casusu Mustafa Sagir idam edildi.
1943 - Polonya'daki Auschwitz toplama kampında tutuklular üzerinde yaptığı korkunç deneylerle tanınan ölüm meleği lakaplı doktor Josef Mengele göreve başladı.
1945 - Krasnodar Kray'da Karadeniz kıyısındaki Şapsığ Ulusal Rayonu lağvedildi.
1963 - Afrika Birliği Teşkilatı kuruldu.
1979 - Yüzde 85'i yerli malzeme ile üretilen ilk Türk uçağı 'Mavi Işık 79-XA', Kayseri İkmal Merkezi'nde başarılı bir deneme uçuşu gerçekleştirdi.
1989 - Bulgaristan'dan Türkiye'ye zorunlu göç başladı.
1993 - Bingöl-Elazığ karayolunda pusu kuran PKK militanları 33 silahsız askeri kurşuna dizerek şehit etti.
2000 - İsrail, Güney Lübnan'da 22 yıldır sürdürdüğü işgale son verdi.