sakin ol şampion...Sekox yazdı:abidin sen atta görek 12 yaşındaki sıfatını fark ettiysen 1 . fotoda 8. sınıftaydım 15 yaşım 2. sinde 16 9. sınıf 3. de lise 2 ötme fazla sıcarım o agzına sen atta meran bebe oldunu görsünDalga geçmeyin Günah
Meran Sunucusu (Resim Albumu) SoN
Re: Meran Sunucusu (Resim Albumu) SoN
Tokerx 
bırak yüz verdik yeter la senlemi uraşçam ben gel vs atalım pardon paran yoktuxsWiTx yazdı:sakin ol şampion...Sekox yazdı:abidin sen atta görek 12 yaşındaki sıfatını fark ettiysen 1 . fotoda 8. sınıftaydım 15 yaşım 2. sinde 16 9. sınıf 3. de lise 2 ötme fazla sıcarım o agzına sen atta meran bebe oldunu görsünDalga geçmeyin Günah![]()
Küfürlü yazışmalar nedeniyle forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
SirOnur
yaw serkan gördüğün yerde dal kafa göz olay bitti ne derk edion :roll:Sekox yazdı:xsWiTx yazdı:sakin ol şampion...Sekox yazdı:abidin sen atta görek 12 yaşındaki sıfatını fark ettiysen 1 . fotoda 8. sınıftaydım 15 yaşım 2. sinde 16 9. sınıf 3. de lise 2 ötme fazla sıcarım o agzına sen atta meran bebe oldunu görsünDalga geçmeyin Günah![]()
Tokerx 
İzmir'de oturuomuş şu an yanımda olsa öldürürümxsWiTx yazdı:yaw serkan gördüğün yerde dal kafa göz olay bitti ne derk edion :roll:Sekox yazdı:xsWiTx yazdı:sakin ol şampion...Sekox yazdı:abidin sen atta görek 12 yaşındaki sıfatını fark ettiysen 1 . fotoda 8. sınıftaydım 15 yaşım 2. sinde 16 9. sınıf 3. de lise 2 ötme fazla sıcarım o agzına sen atta meran bebe oldunu görsünDalga geçmeyin Günah![]()
cehennemxxxxxx yazdı:
meran
Cehennemxxxxxx
Cehennemxxxxxx
savaşçı
meran
:shock: :shock: :shock:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
abi bu kim ya ama taş gibiDiSMoTi yazdı:cehennemxxxxxx yazdı:
meran
Cehennemxxxxxx
Cehennemxxxxxx
savaşçı
meran
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
cehennemxxxxxx yazdı:
meran
Cehennemxxxxxx
Cehennemxxxxxx
savaşçı
meran
Kalp Dayanmaz :mrgreen:
Çıkalımmı :shock:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Serkan Sen Gördün şeye inanıyorsan senin sonun hiç iyi değil :lol: İnternet Adresinden 8 yada 9 yaşında bir resim bulur koyarım herkes inansın nedersin olmucak şeye Dua deme küçük yumurcak Alırım seni ayagımın altına Efendi ol oyununu dürüstce oyna Oyuna giridgin andada klandan seslen Vs atıcaz seninle
Çocuk Çocuk Yorumlarınla Ve açtıgın forumda konularda boş muhappet ve çocuk oldugunu anlamıştım senin zaten bana bi daha artistlenme Tmmı küçük yumurcak hadi kolay gelsin
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
Bu arada serkan :lol: Brothersxkıyamete Fotolarınıda gösterdim 15 yaşında oldugu halde obile Çiğner seni En kısa zamanda İzmir Gıda Çarşısına Gel seni alıcam Kısa Bir Fikir Sana
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx