19 Mayıs kutlamaları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: 19 Mayıs kutlamaları

Mesaj gönderen Splash »

Bence Çok Gereksiz Bir Hediye Olmuş...
Oyunda 49 lewel 4 Tane Karakterim var.Bu %100 Ex arttırıcı 49 lewellere Ne Yarar ki?
Bana Göre Çemberlitaş Bugün Gelmeliydi...
Eğer Mevlüt Dinbç Farklı Bir DÜnyada değilse Oyun Bugün gelmeli.
Kullanıcı avatarı
ankarali796
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ankarali796 »

cemberlitasla ilgili bilgileri bazıları biliyorlarda banlanırız diye söylemiyorlar
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

Usta yazdı:19 Mayıs'a bu tarz basit hediyelerin yakışmadığını düşünüyorum, 23 Nisan'da da aynısını yaptınız Sığınak/Migrat artıcı verdiniz... Bunlardan ziyade günün anlam ve önemini taşıyan etkinlik, organizasyon vb. şeyler yaparsanız oyuncuların daha çok memlun edersiniz...
Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lucagox »

Herkes bu hediyeyi hayal kırıklığı ile karşılaşmış fakat Tılsım sunucusunda yeni açmış olduğum karakterimi bugün kolayca kasabildim teşekkürler İKV :)

Herkesin 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramı kutlu olsun.
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

OnuR22 yazdı:Bana yardım edin bu gün oyunu indirdim ama oyuna giremiyorum sunucuyla bağlantı kesildi diyor :S
eski sürümü indirmişsindir sen yenisini indirmeyi dene
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Yorumların çoğuna bakınca hatanın yönetimde olmadığı kanısına vardım. Nedenini sorarsanız şöyle açıklayayım. Her bir özel günde yeni bir bölge gelmesi hayalini kuran ve bununla alakalı ortaya iddalar atan arkadaşların sayısının çok olması üzücü. Hem insanları umutlandırmaya sevk ediyorlar hemde kesin olmayan bazı şeylerin beklentisi içerisine sokuyorlar. Ben her zaman yönetimden kesin bir yazılı açıklama gelmeden bu tür hayaller içerisinde yer almadım. Almayacağımda. Çünkü doğrusu bu. Her özel günde (Bayramlar.. ws.. ) yapımı ve sunulması uzun süren güncellemeleri beklemek ve sonrasında hayal kırıklığına uğramak taraftarı değilim. Çoğu kişi burada yönetimi suçlamış. Ancak yönetim size bana göre 19 mayısta çemberlitaş gelecek diye bir açıklamada bulunmadı veya böyle bir beklenti içine sokmadı. Bununla alakalı forumda veya gerekse oyunda dönen iddalar oyuncuların kendi aralarında çıkardıkları iddalardan öteye gidememiştir. Bunu sizlere şöylede kanıtlamak isterim. Özellikle sunucumda şahit oluyorum. Tüm sunucu bakım veya lag yüzünden oyundan düşse oyuna giren hemen sorar "Ne oldu Çemberlitaş mı geldi yoksa ?" :) Malesef bu ve buna benzer olaylar çok yaşıyoruz. Bu durumda suçu hep yönetimde değil birazda kendimizde aramak lazım. Boş yere kaynağı belli olmayan söylemlerle bir beklenti içine girip sonrada olmayınca yönetimi suçlamak yanlıştır. Bunlar benim fikirlerim. Belki kimine göre düşüncelerim samimi gelmeyecektir ancak benim tarafsız yaklaşımım böyle.

Son olarak yeni gelecek olan Çemberlitaş bölgesi hakkında yönetimden kesin bir açıklama gelmeden her hangi bir özel gün dahi olsa boş beklenti içine girmeyelim. Ayrıca yönetime 19 Mayısta verilen exp etkinliği için teşekkürler. Ancak daha iyi bir ödül olabilirdi. (Burada oyuncu arkadaşlarım haklı :) )

Keyifli forumlar.

“Eski Duyurular” sayfasına dön