İlk 50 can dı sanırım 2 wuruşta 27 can kaldı dior bekle geliorum bekledim bekledim deathxshock geldi

ve örsüz kesti tebrik ediorum

Ugurum bu adam kendini kral sanıor ne diorum ecel üreten adam olup karşımıza çıkıor kral sanıor kendini öyleyse tokerx bi ecel üretek valla sıktı meranda beni yenen dedi bide ışık kolye düşsün vs teklif etçem yenecem büyük ihtimal sonra bebek gibi f4 D D DD bunlar adam degilki sözünü dogru oldunu bilek )serkan gece zırhınıda bastıra bastıra göstermişin
bu arada ne diyordu meranda beni kesicek adam göster charımı sileyim diyor yoksa 5*2 mi öle bişeydi yenildiğini unutmasın
olm istiosan üret yani benim için sorun olmazSekox yazdı:Ugurum bu adam kendini kral sanıor ne diorum ecel üreten adam olup karşımıza çıkıor kral sanıor kendini öyleyse tokerx bi ecel üretek valla sıktı meranda beni yenen dedi bide ışık kolye düşsün vs teklif etçem yenecem büyük ihtimal sonra bebek gibi f4 D D DD bunlar adam degilki sözünü dogru oldunu bilek )serkan gece zırhınıda bastıra bastıra göstermişin
bu arada ne diyordu meranda beni kesicek adam göster charımı sileyim diyor yoksa 5*2 mi öle bişeydi yenildiğini unutmasın
bu şekilde yapmak zorunda değilsin hani
Bilioruz artistlik yapma bu arada dün gece latif ürettim saol işte ürettik bizdExsWiTx yazdı:olm istiosan üret yani benim için sorun olmazSekox yazdı:Ugurum bu adam kendini kral sanıor ne diorum ecel üreten adam olup karşımıza çıkıor kral sanıor kendini öyleyse tokerx bi ecel üretek valla sıktı meranda beni yenen dedi bide ışık kolye düşsün vs teklif etçem yenecem büyük ihtimal sonra bebek gibi f4 D D DD bunlar adam degilki sözünü dogru oldunu bilek )serkan gece zırhınıda bastıra bastıra göstermişin
bu arada ne diyordu meranda beni kesicek adam göster charımı sileyim diyor yoksa 5*2 mi öle bişeydi yenildiğini unutmasınzaten 40 yılda 1 giriyorum
bu arada alıntı yapmak için yazının köşesinde alıntı diye bi yer var görmüşsündür oraya tıklarsan direk mesaj yeri açılırbu şekilde yapmak zorunda değilsin hani
ahahahhahaSekox yazdı:Bilioruz artistlik yapma bu arada dün gece latif ürettim saol işte ürettik bizdExsWiTx yazdı:olm istiosan üret yani benim için sorun olmazSekox yazdı:Ugurum bu adam kendini kral sanıor ne diorum ecel üreten adam olup karşımıza çıkıor kral sanıor kendini öyleyse tokerx bi ecel üretek valla sıktı meranda beni yenen dedi bide ışık kolye düşsün vs teklif etçem yenecem büyük ihtimal sonra bebek gibi f4 D D DD bunlar adam degilki sözünü dogru oldunu bilek )serkan gece zırhınıda bastıra bastıra göstermişin
bu arada ne diyordu meranda beni kesicek adam göster charımı sileyim diyor yoksa 5*2 mi öle bişeydi yenildiğini unutmasınzaten 40 yılda 1 giriyorum
bu arada alıntı yapmak için yazının köşesinde alıntı diye bi yer var görmüşsündür oraya tıklarsan direk mesaj yeri açılırbu şekilde yapmak zorunda değilsin haniartık bende KRALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MERANDA BENİ YENECEK VARSA ÇARI SİLERİM ALLAHIMA D
illa oyunu bana tekrar indirtecen len bekle senSekox yazdı:Oyuna gel gösterem neyde ne var