xDxSagopaKajmerx yazdı:Tüp BİTMİŞ :twisted:
ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
Re: ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
TAKVA
Artık öyle çok gelmesini istiyoruz ki bakalım ne zaman görebileceğiz.
Şunu hatırlatayım : Bizler kadim hidra ,meran şehir ile ilgilenir,uğraşırken İKV ekibi çoktan sığınak ,miğrat ayarlamış,hazırlamış çemberlitaş'a hazırlık yapıyorlardı.
Nasıl ki bizler Derindeki Sır Yeraltını keşfederken tanıtımlarda Yetkili arkadaşların yükseltilmiş silahları kullanırken,eminönü sokaklarında ejder asalar ile gezerken bizden en az 1 yıl önde ve ilerdeler.
Çok güzel çok zor bir iş yapıyorlar.Plan ve proğramlı ilerliyorlar.Bakalım bekleyelim görelim demekten başka birşey diyemiyor,yapamıyoruz malesef
Tez geL bekLetme daha fazla Yar :!:
Şunu hatırlatayım : Bizler kadim hidra ,meran şehir ile ilgilenir,uğraşırken İKV ekibi çoktan sığınak ,miğrat ayarlamış,hazırlamış çemberlitaş'a hazırlık yapıyorlardı.
Nasıl ki bizler Derindeki Sır Yeraltını keşfederken tanıtımlarda Yetkili arkadaşların yükseltilmiş silahları kullanırken,eminönü sokaklarında ejder asalar ile gezerken bizden en az 1 yıl önde ve ilerdeler.
Çok güzel çok zor bir iş yapıyorlar.Plan ve proğramlı ilerliyorlar.Bakalım bekleyelim görelim demekten başka birşey diyemiyor,yapamıyoruz malesef
Tez geL bekLetme daha fazla Yar :!:
Oyuncular MMORPG Tarz Online Oyunların Belirli Aralıklar ile Kendını Yenilemesını Beklerler.Olması Gerekenden Fazla Bir Bekleyiş Oyuncuları Sıkar.Aslında Yönetim Bu Eklentini Üzerinde Özenle Durduğu İçinde Süre Uzuyor Olabilir Ama Çemberlitaşı Anlatan, Oyun İçersinden Görüntüler.Çemberlitaşta Düşmesi Muhtemel Silahlar,Çemberlitaşı Anlatan Hikayeler,Videolar Koysalar (3-5 saniyelik ne olduğu belli olmayan videolar deil) Oyuncuları Daha Çok Memnun Eder Oyuna Olan Kopukluğu Engellemiş Olur.İllaki Birşeyler Yaparken MİT gibi Gizli Saklı Çalışmaya Gerek Yok..
Redstrom
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Re: Çemberlitaş kaynaya kaynaya dibi tuttu !!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:halilumit yazdı:gelir ya ne acaleniz var su ortak yazılılar sınavlar bitsin hele rahat rahat girelim
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:halilumit yazdı:gelir ya ne acaleniz var su ortak yazılılar sınavlar bitsin hele rahat rahat girelim
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇEMBERLİTAŞ'a[ HASRET KALDIK ]
GB'ler de o kadar bekletti ama ilk günü ne oldu? Giriş yasağı kondu en az 16 kişilik grup istendi GB'lere giriş için. Yine aynısı olacak o yüzden ha erken getirmişler ha geç. :|mitmet yazdı:hızlı gelincede hata oluyor diyosunuz yine oyuncu kaybı diyosunuzne değişti
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
VatanXLydeR yazdı: Böyle konular acmaktan bıkmadınız mı artık ?
Katılıyorum Bırakın Geleceği Varsa Gelir Siz Burdan İstediğiniz Kadar Konu Açın Nafile.Burda Çalışan Ekibinde Bi Planlaması Vardır Acele Oluyor Oyunda Sonra Bin Türlü Hata Sonra Yine Yönetim Suçlu 'Bu Nasıl Oyun Böyle Diyenler?'

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yöneticiler altını mı kıstınız ne yaptınız ? Çemberlitaştan hiçbir ses yok 
çemberlitaş pişerken yanacak artık nerde kaldı bir kaç vıdeo bir şeyler bi seeeeeeeeeeessssssssssssssssssssss verın yonetim
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

Fazla bekleyiş oyuncuları sıkacaktır ve gelse bile oyuncuların oyun ile arası düzelmeyecektir.Grup bölgesinde olduğu gibi beklettiler beklettiler millet oyundan bıktı getirdiler 2 bilemedın 3 hafta oyuncu cok oldu sonra yavaş yavaş yaprak dökümü başladı.Şimdi ne dökülecek yaprak kaldı ne de dikilecek ağaç !