oyunu bilmeyen yöneticiler

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tarantulaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: oyunu bilmeyen yöneticiler

Mesaj gönderen Tarantulaa »

SirOnur yazdı:Merhabalar,

Alıntı yaptığınız bilgilendirme mesajı doğru bir metindir. Oyundan çıkış işlemi yapıldığında sizinde belirttiğiniz gibi şikayet işlemi yapılamamaktadır. Fakat bu tür eylemlerinde ceza alması için uygulanan işlem basamakları belirtilmiştir.

Yapılan bilgilendirmede şikayet işleminizin gerçekleşme durumu şart koşulmamıştır. Siz yinede kullanıcının oyunda olmadığına emin olmak babında "şikayet ediniz" şeklinde aksettirme yapılmıştır.

Bu tarz durumlarda hangi işlemlerin yapıldığını tekrardan sıralarsak,
  • Kullanıcı oyunda değil ve şikayet edilemiyorsa, kullanıcıyı Arkadaş veya Yasaklı listenize eklemeyi deneyiniz.
  • Oyunda olmadığını kanıtlayan bilgilendirme mesajıyla birlikte ekran görüntüsünü alınız.
  • Ekran görüntüsünü ve sunucu,karakter adı,tarih bilgilerini İKV Destek Formu > Oyuncu Hata kullanım bildirim tipinden gönderiniz.
[/color]

çok güzel yazmışsın işlemin nasıl olacağını bunu yapanlar var kaç kişiye ceza verdiniz ...... klandan bölgeden saatelerce küfür eden kişileri onlarca kişi şikayet ediyor bir bakıyorsunuz yarın akşam susacak dediğiniz kişi bas bas bağıyor yine sizin dediğiniz gibi bu küfürü alışkanlık haline getirmiş kişileri yasaklayın gitsin fiyorsunuz sizde halkısınız bunu yapan herkezi yasaklarsanız yasaklı listenizde yer kalmaz tabiki yapacak tek iş dükkandan akçe alıp arkadaş ve yasaklı listesini genişletip yeni kişileri eklememizi istiyorsunuz......tabiki dükkandan bunu 615 akçeye temin edebilirsinz....

ayrıca yapmış olduğunuz olumlu yorumlar için hepinize teşekkür ederim
Tarantulaa
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Arkadaşlar olay parada bitiyor parada.... Kapitalizmin uşağı olmuş gidiyor ikv yönetimi. Yüzlerce hata ve eksik herkesin dilinde yönetim bunları duymuyormu ??? Yoksa işine gelmiyormu ? -Hayır 2 side değil. Yönetim bunları çok iyi duyuyor hataları ve açıkları bizlerden daha iyi biliyor. Çaba gösterip iyileştirme getirmiyor neden ??? Çünki cebi zaten doluyor.. Onlar iyi hizmet vermenin peşinde değil, cebimize nasıl daha çok para girerin peşinde bununda en güzel örneği İKV DÜKKAN! Çok sevgili Mevlüt Dinç' e bizzat elden mektup verdim. İkv yönetimiyle ilgili sonuç ? Hiç bir değişim olmadı..

Yazık ben bu oyuna bu kadar para yatıran arkadaşlara kızıyorum. Plus neyinize yetmiyor arkadaşlar ??? Benimde ejderim ve ecel'im var ama parlatmadım. Neden parlatıp ikv yönetime dahada para kazandırayım ? Karşılığında kusursuz hizmet alıyormuyum? - Hayır. Oyunun gelişmesi için plus almak yeterli gerisi ikv yönetimine peşkeş çekmekten başka bir şey değildir.
Saygılarımla

ReFik..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

aQuaLand yazdı:Arkadaşlar olay parada bitiyor parada.... Kapitalizmin uşağı olmuş gidiyor ikv yönetimi. Yüzlerce hata ve eksik herkesin dilinde yönetim bunları duymuyormu ??? Yoksa işine gelmiyormu ? -Hayır 2 side değil. Yönetim bunları çok iyi duyuyor hataları ve açıkları bizlerden daha iyi biliyor. Çaba gösterip iyileştirme getirmiyor neden ??? Çünki cebi zaten doluyor.. Onlar iyi hizmet vermenin peşinde değil, cebimize nasıl daha çok para girerin peşinde bununda en güzel örneği İKV DÜKKAN! Çok sevgili Mevlüt Dinç' e bizzat elden mektup verdim. İkv yönetimiyle ilgili sonuç ? Hiç bir değişim olmadı..

Yazık ben bu oyuna bu kadar para yatıran arkadaşlara kızıyorum. Plus neyinize yetmiyor arkadaşlar ??? Benimde ejderim ve ecel'im var ama parlatmadım. Neden parlatıp ikv yönetime dahada para kazandırayım ? Karşılığında kusursuz hizmet alıyormuyum? - Hayır. Oyunun gelişmesi için plus almak yeterli gerisi ikv yönetimine peşkeş çekmekten başka bir şey değildir.
Saygılarımla

ReFik..!
Sözde 700bin gibi büyük bir kitleye sahip olan İKV içinde, iyi analiz yapabilen ve gerçekleri görebilenlerin olması gerçekten çok güzel. 2006'dan beri şunları yaptık diyenlere kanmayın( :twisted: ), ödenen paralara göre yapılan çok fazla birşey yok bence. Tebrikler Refik.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

ozaerdenn yazdı:
Afrodisyak yazdı:
ozaerdenn yazdı:Oyunda olmayan adamı nasıl listeye ekliyorsun bana da öğretir misin? 8-)
Ozan zaten ekleyemediğin için uyarı çıkıyorya onuda resimde bize yollayın diyor akıllım anladınmı :)
Sinan Abi rencide oldum ama anladım sağol yani. :)
Estafurullah ozan :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

oyunda 40.000 aktif oyuncu yok 700.000 le kimi kandırıyorlar acaba bilmiyorum bu oyun böyle gelişmez arkadaş yeni önerilere kulak açmaları gerek forumda gerek face sayfasında öneriler bölümü açılmalı oyuncuların sesine kulak verilmeli

facede bir öneri paylaştım anında silmişler neyi hedefliyolarki öneri ya:)silmelerinin tek bir sebebi var oyuncunun uyanmasını engellemek bu hataları yüzlerine vurmadıkça defalarca defalarca forumda paylaşmadıkça bu iş böyle devam eder parayı yiyen yiyor çünkü

bakın sizede söylüyorum 10 - 40 lwl adamlara sorun bakalım başka çarları varmıymış %99 var der ben denedim gördüm sizde deneyin ve acı gerçeği görün oyuncu gelmiyor alttan gelişemedikleri içinde varolan oyunculardan daha çok para kazanma peşindeler ya hangi oyunda gördünüz büyüklü küçüklü yazmanın yasak olduğunu ve sonra PARA İLE DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ
KevinDurant35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KevinDurant35 »

Bu kadar kişi gerek akçe sisteminden gerek oyunla ilgili bazı eksikliklerden şikayetçi bir kaç gündür okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Ben de uzun bir süre oyuna ara vermiştim; tekrar başlamak niyetiyle oyunu indirdim, oynadım. İnanın hiç zevk alamadım. Birçok konuda forumda şikayetlerini yazan arkadaşlarla hemfikirim. Bu kadar fazla şikayete rağmen yetkililer gerekli müdahelelerde bulunmuyorlar hâlâ. Bu da gösteriyor ki yetkililer sizi umursamıyor. Yetkililer sizi takmıyorlarsa, siz de onları takmayın. Bırakın oyunu, silin; rahatlayın :) "Bırakmak o kadar da kolay değil" diyorsanız; bir süre protesto edin oyunu, girmeyin. Bakalım ne yapacaklar :)

Sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
cinoerenn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cinoerenn »

Yönetimin oyuncuları bir çok açıdan yok saydığı dorudur kendi paramızla kendimzi rezil oluyoruz oda doru ama küfür edene en gzl cvp susmaktır şikayet etsen 7 gün snra gene küfür edicek en dorusu böylelerini hiç takmamak...
Resim
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Aslında onlarında pek kabahati yok
Forumda moderatorluk yapan kişilerin amiri sayilabilecek hesap verdikleri kişiler var
Bu kişiler yeni bir moderator seçtiklerinde seçilen kişiye basma kalıp sorulara verilecek şablon cevaplar
Verirler. Bir bakıma moderasyon bir çeşit papagana benzer ögrenmemişse konuşamaz.
Eskiden bir tartismali konu oldugunda konuyu özel moderasyon bölumüne çekerler
Yada konunun aynasını orada tartısırlardı. Mesela herhangi bir konuya başlamadan evvel konu başına otoritevari bir merhaba yazmak esastandır. Yazmak istemese bile yazarlar konuya verebilecekleri bir cevap olmasa bile otoritenin olay yerinde oldugunu belirtmek için basma kalıp bir cevap vermekte esastandır
Bu bakıma cevabı veren arkadaşında bir kabahati yok oda emir kulu
Resim
leones non capit muscas
efsaneardaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsaneardaa »

yonetımın bole seylerı bu kadar basıt olarak basından saldıgı gayet ortada arkadaslar akıllı dusunup tartısalım.... bakın oyun eskısı gıbı degıl be nbetadan berı oynuyordum bu oyunu ama suan bır cok arkadasım gıbı bıraktım baska oyun oynuyordum oyuna eskıden bu kadar para akmıyordu su an artırıcalr akceler pluslar kapıs kapıs gıdıyor yonetım bu yuzden bır oyun oyuncu bır oyuncu dıyor o yuzden kımseyı susturmuyorlar eskıden mıllet bırakın kufur etmeyı kufur kelımesının ( K ) harfını agzına almaya korkardı nedne cunku yonetım affetmıyordu ama suan hersey para oldu ve betadakıler cok sey bılıyor dıye mumkun oldugun ca onları susturmak ıstıyorlar ama yanlıs yapıyorlar 3 yıl once neydı oyu nsımdı ne oldu eskıden yer altı geldıgınde kımse plussuz gıremıyordu ama sımdı rahat rahat gırıyor neden cunku eskısı gıbı kımse oynamıyor oyunda tanıgım samımı dostlarım oyunu baraktı benım gıbı gerıde kalanlarda aynı seyı dusunuyor bırakıcas DICEGİM ŞUKİ YONETIM KENDINI DUZELTMELI YOKSA BU OYUN EN FAZLA 1 YILDAHA GIDER SONRA BAKMISIZ KI IKV DEN ESER KALMAMIŞ...
muarat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen muarat »

kardeş adamlar küfür etmeden susturdular ya rahatsız edici davranışmış bide bu oyunu parayla oynuyorum bu ay son bidaha zırnık yok oyundan soğudum ya canları sıkılsa susturuyolar bugün boyunca tek yaptığım şey dev komodaya yardım yazmaktı bunun icin adam susturulurmu kardeşim

“Genel Sohbet” sayfasına dön