Fenerbahçe&Trabzonspor

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BebeRuhii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Fenerbahçe&Trabzonspor

Mesaj gönderen BebeRuhii »

Hemen konunun başında Fenerbahçe'nin ve taraftarlarının şampiyomluklarını gönülden kutlayarak söze başlamak istiyorum.Türk futbol tarihinde böylesine kıran kırana geçen bir sezon yok denecek kadar azdı.Öyleki,son düdük çalana kadar şampiyon hala belli değildi.Hatta Fenerbehçe-Sivasspor maçı 5 dakka daha uzasaydı,Fenerbahçe geçensene Denizli'de yaşadığı hayal kırıklığının aynısını yaşayabilirdi ve ihtimal dahilindeydi.Ama taraftarıyla ,sporcusuyla ve şampiyonluğa olan inançlarıyla şampiyonluğu elde ettiler.Bir Trabzonspor taraftarı olarak kutluyorum.
Trabzonspor'a gelince; Ligin ikinci yarısına 9 puan farkla başladı ama,çok çabuk o puanlarını harcadı.Fenerbahçe'ye yenilmesi,Eskişehir'e takılması v.s v.s gibi nedenlerle şampiyon olamasada ligi şampiyon olan takımla aynı puanda (82 puan)bitirip,bu sene ilk defa uygulanan ikili avaraj farkıyla ligin 2.si oldu.
Maçtan önceki ve sonraki görüntüler Türkiye'nin özlediği manzaralardı.Taksim meydanına toplanan Trabzonspor taraftarlarının horonunda Fener formasıyla da horon çeken kişiler görünce ,ne yalan söyliyim çok duygulandım ve aynı zamanda da gururlandım.Olması gereken görüntülerdi bunlar.Keza,Sivasspor taraftarları da Fenerbahçe taraftarını ve oyuncularını büyük bir centilmenlik örneği vererek karşıladılar.Hatta Sivas sokalarında Fenerbahçe lehine tezahurat yapan Sivasspor taraftarlarının görülmeye değer ve tarihe geçmesi gereken kareler olarak değerlendirmek gerekir.
Sonuç olarak,bir ligi daha geride bıraktık.Hem de uzun süre hafızalardan silinmeyecek golleri ,maçları,kıran kırana mücadeleleri ile hafızalara kazınan bir lig.Fenerbahçe ve taraftarlarını bir kez daha kutluyor,Şampiyonlar ligine direkt giden Fenerbahçe'ye,ön eleme maçları ile gidecek olan Trabzonspor'a büyük başarılar diliyorum.Çünkü,onların başarısı artık bizim için Türkiye'nin başarısıdır.Allah yar ve yardımcıları olsun...

Raiders of Anatolia (Anadolu akıncıları)
BebeRuhi
http://f1208.hizliresim.com/10/3/bdq2p.png
BebeRuhi
RoA Genel Yetklisi
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Fenerbahçe&Trabzonspor

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bir Beşiktaşlı olarak gönlüm Trabzonlaydı ama Tebrik ediyorum Fenerbahceyi :) Kıran Kıran geçen bir lig oldu seninde soyledıgın gıbı Musa abi mac 5 dk daha uzasaydı belkide Sivas bi gol daha bulabilirdi.. İnşallah Şampiyonlar Ligi ve UEFA ligine cıkan takımlarımız başarı gösterirler ki bu sene inanıyorum güzel yerlere gelicekler :)
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Fenerbahçeyi tebrik ederi.Bir fanatik Trabzonspor'lu olarak böyle bir fırsatı kaçırmamıza çok üzüldüm.Şimdi Fenerbahçe ile Trabzonspor el ele verip Avrupada Türkiye'yi temsil edecektir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Selam ,

Fenerbahçeli olaRak şampiyonun iki kişi olduğunu kabul görüyorum. Trabzonspor gönüllerin şampiyonu oldu.. Ancak kupayı bir takım alacaktı ve oda Fenerbahçe.. Fenerbahçeli olmasamda yine tRabzonun almasını istemezdim , artık avrupada başarılı olabilecek takımların olmasını istiyoruz. Türkiye kendi içerisinde başarılarını artık avrupada da olması gerektiğini düşünüyorum . Birazdan uefa kupasını alan GS'liler biz kupayı aldık diye sevinecek ve onlara cevaben 11 yıl oldu , yeni başarılar gerekiyor artık avrupada umarım tüm takımlarımız büyük başarı gösterir en azından yeni bir uefa kupası neden olmasın.(bknz. portekizlerin uefadaki başarıları 2011)

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Her iki tarafa da tebrikler...
Kullanıcı avatarı
PaSaHaKTaNYaNa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen PaSaHaKTaNYaNa »

Ben bir galatasaraylı olarak SESİMİ ÇIKARMIYORUM :lol:

FENERBAHÇE'LİLERE TEBRİKLER. ;)
Resim

PaŞaHaKTaNYaNa

EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
reis1905
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen reis1905 »

Fanatik Galatasaraylı Olarak FenerBahçeyi TebRik EdiyoRum.Bu sefer bence Hak Ederek KazandılaR.Fenerbahçeliler Geçen Seneki Olayı Unuttuk Sanmayın :) ;)

[Lincolngs]
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Bir Beşiktaş Taraftarı Olarak Tüm Fenerbahçe Camiasını Kutluyorum.Trabzonlu Arkadaşlara Gelince Bu Sene Alamadıysanız Daha Alamazsınız =)))
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen JunqenTR »

Bende söze bir Beşiktaş'Klı olarak başlamak istorum. Fenevbahçeyi kutlarım fakat hakkıyla almadığını hatta bunun tüm lig boyuncaki maçlarındanda belli olduğu kanaatindeyim. İnanıyorumki Beşiktaş'ta seneye iyi şeyler yapıcak ahada foruma yazdım bunu. Yinede Şampiyonlar Liginde başarılar sonuçta Türkiye adına oradalar.
Resim

JunqenTR `

Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG

Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

Ben fanatik bir beşiktaşLı olarak önceLikle her iki takımıda tebRik edeyorum Ayrıca sze benden bir haber seneye sivas kalecisi korcan fenere transfer olur :D satılmıs bir maç satılmıs bir şampiyonluk tebrikler gerçek şampiyon TRABZONSPOR.

MİRaSDeĞiLaLınTR
>>>E F E <<<

“Genel Sohbet” sayfasına dön