SHECT'inde değilse benim yazdığım yorumu eleştirme hakkına sahip değilsin.Tekrar söylüyorum kuyruk acın var ise aksam skypede konuşalım halledelim. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:SHeCToRGooD yazdı:Sarf malzeme seni , ben senimi takip ediyorum kim o skypedeki diye , Kimse SHeC'imde değil bu oyunda sevdiklerimden başka ..
.........VEDA .......
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: .........VEDA .......
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
yasak ilişkiden mi doğdun sen ? Bünyene Fazla Bu sözler , Dikkat et içine kaçmasın kurduğun cümleler.
Herkezin dilinde Kuyruk Acısı , Ne saçma sözler Ne kadar basite indirgenmiş Karakterler .
Herkezin dilinde Kuyruk Acısı , Ne saçma sözler Ne kadar basite indirgenmiş Karakterler .
En son SHeCToRGooD tarafından 23 May 2011 10:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SoLBeK
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
SHeCToRGooD yazdı:yasak ilişkiden mi doğdun sen ? Bünyene Fazla Bu sözler , Dikkat et içine kaçmasın düşündüğün cümleler.
../Gülmekten Koptum.
Yaptığın tek şey klavye delikanlılığı.
Bu sözler içime kaçmaz merak etme.Korkma skypede yemem seni.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
:twisted: :twisted: :twisted: Laf kalabalığı yapma.Okuldayım,hocadan gizli girdim foruma.Senle ve çocukça hareketlerinle uğraşamam.Klavye delikanlılığı yapma zorun bir sorunun varsa akşam halledelim.SHeCToRGooD yazdı:İt' ten Korkan , İt'in Önüne Kemik atmaz ..
Bir insanı sürekli kestik diye bu kadar laf yapılırmı. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ufkabakana beni çağırıp Hadi Ws. İStiyordun Ws. yapalım dediniz. 5 kişinin arasında sizin cahrı kesip önünüze koydum.Aynısını tekrar yapayım isterseniz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
Yazdıklarına kendin inanmalısın önce
, Sonra Çocukça diyebilmen için önce Okulda derslerine çalışıp okulu bitirebilmen lazım , Sonra Laf söylemeye çalıştığın insanlardan ders alman lazım .
Ki Defalarca Kesildiğimi Hatırlamıyorum , Bu kadar Yalan söylemeye odaklı insanlara hayret ediyorum .
Ki Defalarca Kesildiğimi Hatırlamıyorum , Bu kadar Yalan söylemeye odaklı insanlara hayret ediyorum .
SoLBeK
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
SHeCToRGooD yazdı:Yazdıklarına kendin inanmalısın önce, Sonra Çocukça diyebilmen için önce Okulda derslerine çalışıp okulu bitirebilmen lazım , Sonra Laf söylemeye çalıştığın insanlardan ders alman lazım .
Yazdıklarıma kendim inanıyorum.Okulla çoçukluğun ne alakası var.Senden ders alcam.Zaaaaaaaa ../Gülmekten koptum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ölüm Bataryası (V) Desem.Yeterli galiba.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
Hatırlatayım doğrusunu Ufkabakan olayının , Kenan Ben Güngör 3 kişiyiz Yanımıza geldin vs yapmak için Kenanla ben Savaşçı Güngör Büyücü , Ortada vs yapılcak bır ortam olmadıgı anda Buyucuye Yanı gungore 2 kere Vurup kestin , 1- Bu ws değildirtokyo2drift yazdı::twisted: :twisted: :twisted: Laf kalabalığı yapma.Okuldayım,hocadan gizli girdim foruma.Senle ve çocukça hareketlerinle uğraşamam.Klavye delikanlılığı yapma zorun bir sorunun varsa akşam halledelim.SHeCToRGooD yazdı:İt' ten Korkan , İt'in Önüne Kemik atmaz ..
Bir insanı sürekli kestik diye bu kadar laf yapılırmı. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ufkabakana beni çağırıp Hadi Ws. İStiyordun Ws. yapalım dediniz. 5 kişinin arasında sizin cahrı kesip önünüze koydum.Aynısını tekrar yapayım isterseniz.
2-Orada 5 değil 3 Kişi Vardır .
3-Deparı Basıp kaçtın .
Şimdi Sen Vicdanına seslen Olmayan Vicdanına Tabikide , O cümlendeki Hangi Kelime doğru ?
SoLBeK
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
SHeCToRGooD yazdı:Hatırlatayım doğrusunu Ufkabakan olayının , Kenan Ben Güngör 3 kişiyiz Yanımıza geldin vs yapmak için Kenanla ben Savaşçı Güngör Büyücü , Ortada vs yapılcak bır ortam olmadıgı anda Buyucuye Yanı gungore 2 kere Vurup kestin , 1- Bu ws değildirtokyo2drift yazdı::twisted: :twisted: :twisted: Laf kalabalığı yapma.Okuldayım,hocadan gizli girdim foruma.Senle ve çocukça hareketlerinle uğraşamam.Klavye delikanlılığı yapma zorun bir sorunun varsa akşam halledelim.SHeCToRGooD yazdı:İt' ten Korkan , İt'in Önüne Kemik atmaz ..
2-Orada 5 değil 3 Kişi Vardır .
3-Deparı Basıp kaçtın .
Şimdi Sen Vicdanına seslen Olmayan Vicdanına Tabikide , O cümlendeki Hangi Kelime doğru ?
1- Ben lafın gelişi 5 kişi dedim.
2- 3 kişi beni ws.'ye cağırıyorsunuz.
3- Orda 3 kişiydiniz,bir Güngörü koruyamadınız.
Daha fazla ötme bırak bu klavye delikanlılığını tekrar söylüyorum kuyruk acın varsa burdan ötme skypeden öt.Kuyruk acın yoksa daha fazla boş yorum yapıp benim asabımı bozma.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
Sende dahil orada 4 kişiyiz ve konuşuyoruz , konustugumuz sırada buyucuye 2 vuruş yapıp kesiyorsun Neyini koruyacaksın Savaşçı Can mı basıcak Ck mi atıcak
güldürme beni Basıyorsun depara kaçıyorsun 17 lik genç taylar gibi
Eşşek olursan kırbaç Vuranında çok olur...
SoLBeK