turkoxHAMSTER yazdı:Emin ol çemberlitaş geldiği gün 1 yıl önce giden oyuncular bile oyuna dönecek bunu bildikleri için ne kadar geç gelirse o kadar iyi diyorlar ama ben bıktım beklemekten.
ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: ÇEMBERLİTAŞ'a[ HASRET KALDIK ]
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ikv bozdu, ikv çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. ikv'yi bıraktım ben de bu ikv'yi. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu. :shock:
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:ProtectorDragon yazdı:ikv bozdu, ikv çok bozdu, bayagı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. cok fazla bozdu yani. öyle b.. o kadar bozdu, önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. ikv'yi bıraktım ben de bu ikv'yi. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozdu. :shock:
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı

ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
Tüp BİTMİŞ :twisted:
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Çemberlitaş kaynaya kaynaya dibi tuttu !!
halilumit yazdı:gelir ya ne acaleniz var su ortak yazılılar sınavlar bitsin hele rahat rahat girelim
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Re: ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
Hocam küçükken şöyle bi ateşli hastalık felan geçirdinmi, bilmiyorum sen hatırlamıyosan bile her ihtimale karşın ailene sor bi..
arkadaşın bahsettiği şey yöneticilere yada desteğe çemberlitaşla ilgili birşey sorduğun zaman sana çemberlitaş pişerken sözünü içeren bir yazıyla cevap veriyorlar. ondan bahsediyor galibaxPrince yazdı:Hocam küçükken şöyle bi ateşli hastalık felan geçirdinmi, bilmiyorum sen hatırlamıyosan bile her ihtimale karşın ailene sor bi..
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
DxNxZ yazdı::arrow: :arrow: :arrow:Esat yazdı:Ne kadar yavaş o kadar oyuncu kaybı :!: :!:
http://bit.ly/qM7njk
Fikrine hiç bir şekilde katılmıyorum. Bende istiyorum yeni bölgeyi yeni bölge demek yeni heyecan demek ama sunu unutma
Gerçekten ne kadar yavaş o kadar iyi
İsteseler önune 1 günde hazırlanıp koyulan bir şekılde sunabilirler .. Ben biz hepimiz sadece istiyoruz ama unutmayalım ki bu bölgeler o kadar incelemeler , testler ile hazırlanıyor . Pat diye hazırlanamaz
İyi forumlar..
Gerçekten ne kadar yavaş o kadar iyi
İyi forumlar..