HELP MEEEEEEE
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
HELP MEEEEEEE
ARKADASLAR OYUNA GIREMIORM 2 GUNDUR. ŞÖLE BIUR SORUN LA KARSILASIOYORUM.IKV OZEL SURUM KUTUYU DA DAHA ONCE KURUP OYNAMAYA DEWAM EDMISDIMÖ FAKAT SU AN OYUNU ACMAYA CALISDIĞIM ZAMAN SOLE BIR SORUN VERIOR SUNUCUYA ERISILMIOYOR YADA INTERNET BAĞLANTINIZI KONTROL EDIN DIYOR.INTERNET BAĞLANTIM VAR AMA OYUNA GIREMIORM PAKETI TEKRARDAN KURMAMA RAĞMEN GIREMIORM SORUN NEDIR VE NASIL COZULUR BILENLER YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM IYI FORUMLAR.
- muzooo1977
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HELP MEEEEEEE
Benim anladığım muhtemelen farklı sürümü eskisini yüklüyorsun ikv sitesinden son sürümü download edip yüklersen sorunun kalkar.
Teşkilat Sunucusu MkaMuHaFıZı
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Bu sebebi bende yaşadım, İnternet Bağlantı'nızın Oyunu engellemesinden kaynaklanıyor, bir başka TTNET,Smile ADSL veya TÜRKNET'ten birini kullanın ya da en yakın yetkili bayii'den İNTERNET BAĞLANTI'sı ONLİNE OYUN OYNAMA ve BİLGİ ALMA İSTEĞİNİ AÇTIRMA bölümünü açtırarak oyunu, güzel ve daha iyi bir şekilde oynayabilirsiniz. Tekradan söylemek istiyorum, AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM VE HIZLI DESTEK'E bildirmiştim , oradan bir cevap gelmedi ama dediklerimin aynısını dersen yetkiliye o sana direk BİLGİ ALMA İSTEĞİ AÇTIRMA gerekliliğini söyleyecektir. Bunun dışında yapacağın hiç bir şey işe yaramayacaktır. EMİN OLABİLİRSİN..damacana27 yazdı:ARKADASLAR OYUNA GIREMIORM 2 GUNDUR. ŞÖLE BIUR SORUN LA KARSILASIOYORUM.IKV OZEL SURUM KUTUYU DA DAHA ONCE KURUP OYNAMAYA DEWAM EDMISDIMÖ FAKAT SU AN OYUNU ACMAYA CALISDIĞIM ZAMAN SOLE BIR SORUN VERIOR SUNUCUYA ERISILMIOYOR YADA INTERNET BAĞLANTINIZI KONTROL EDIN DIYOR.INTERNET BAĞLANTIM VAR AMA OYUNA GIREMIORM PAKETI TEKRARDAN KURMAMA RAĞMEN GIREMIORM SORUN NEDIR VE NASIL COZULUR BILENLER YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM IYI FORUMLAR.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
aynı sorunu bende yaşıyordum bir zamanlar ttnet aradım ve sorunumu çözmüşlerdi.Buqrahan yazdı:Bu sebebi bende yaşadım, İnternet Bağlantı'nızın Oyunu engellemesinden kaynaklanıyor, bir başka TTNET,Smile ADSL veya TÜRKNET'ten birini kullanın ya da en yakın yetkili bayii'den İNTERNET BAĞLANTI'sı ONLİNE OYUN OYNAMA ve BİLGİ ALMA İSTEĞİNİ AÇTIRMA bölümünü açtırarak oyunu, güzel ve daha iyi bir şekilde oynayabilirsiniz. Tekradan söylemek istiyorum, AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM VE HIZLI DESTEK'E bildirmiştim , oradan bir cevap gelmedi ama dediklerimin aynısını dersen yetkiliye o sana direk BİLGİ ALMA İSTEĞİ AÇTIRMA gerekliliğini söyleyecektir. Bunun dışında yapacağın hiç bir şey işe yaramayacaktır. EMİN OLABİLİRSİN..damacana27 yazdı:ARKADASLAR OYUNA GIREMIORM 2 GUNDUR. ŞÖLE BIUR SORUN LA KARSILASIOYORUM.IKV OZEL SURUM KUTUYU DA DAHA ONCE KURUP OYNAMAYA DEWAM EDMISDIMÖ FAKAT SU AN OYUNU ACMAYA CALISDIĞIM ZAMAN SOLE BIR SORUN VERIOR SUNUCUYA ERISILMIOYOR YADA INTERNET BAĞLANTINIZI KONTROL EDIN DIYOR.INTERNET BAĞLANTIM VAR AMA OYUNA GIREMIORM PAKETI TEKRARDAN KURMAMA RAĞMEN GIREMIORM SORUN NEDIR VE NASIL COZULUR BILENLER YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM IYI FORUMLAR.
Sana belediye yardım etsin.. Bide düzgün bi ifade şekli düşünsen ? "help meeeeee" nedir yani..
-
- Salgın Koruyucusu
buğrahan ve dremvızart dedınız doğruydu saolun.wınnn kullanıorum ben onun ıcın bu proplem benım ıcın gecerlı dığıldı sorun wınnn ıkı ayrı pro kullanmıs 2 ayrı vınn pc de yuklu oldundan cakısma soz konusu olmus turkcell bayısıne goturdum ve sorun cozuldu yınede yardımlarınız ıcın saolun . bu aradada prınce allah ıcın bır defada muhalefet olma herkesın kendını anlatıs tarzı farklıdır ben dilimin donduğu kadar konusurm ve yazıorem tekrardan kolya gelsın ıyı forumlar sorunum gıderılmısdır bılgınıze