Sorun xD

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Qralexz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sorun xD

Mesaj gönderen Qralexz »

Şimdi Ben Bu Cite'nin Kullanıcılarını akıllıbulduğum için sorunumu bide sizle tartışıyım dedim Ben Özgür bi çocuğum Bilgisayarım var eskiden Günde 7-8 saat kadar oyun oynadığım için babam bilgisayarı yasakladı dicem olmıcak sadece kızdı ve bilgisayarlara şifre koydular kırdım şifreyi :D bida koydular duydum bida koydular bakalım nolcak sizden istediğim babam her eve geldiğinde milletin çocuğu şöle yapıo alinin oğlu yaramazlık yapmıo herkezin bilgisayarı yok falan dio Çok pişmanım derslerimi aksatdığım için Biyandan okumak bi yandan oynamak istiyorum ama babam zamanında çok şans aldım artık kabul etmez inanmaz yani sizlerinde bi fikrini alayım dedim ? (Bu arada babamı ÇooooooooK seviyorum) 'Fenerbahçe inşallah şampiyon olur'
İnsanlar sonsuza dek yaşasada
Elbet olacak ölümü bi arada
Sonsuzluğun iksiri bulunsada
Pan zehrini bana bulduran sensin

Ölümün tadını elbet tadacak
İnsanların kanı burda akacak
kalbimiz ölene kadar atsada
Yaşamayıbize öğreten sensin

ALINTIDEĞ!L
Kullanıcı avatarı
Qralexz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sorun xD

Mesaj gönderen Qralexz »

Yokmu Yorumunuz Okadar kişi bakmış :(

ALINTIDEĞ!L
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Arkdaş kardeşim buraya gelene kadar baya rüzgar almış.. :D

Haa bu arada ben 45 yaşındayım ve 3 çocuğumda bu oyunu oynuyor. Fark burada.. ;)
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Qralexz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Qralexz »

:) Yaşları ?

ALINTIDEĞ!L
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Qralexz yazdı::) Yaşları ?
18-15-13
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Qralexz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Qralexz »

Tılsımda Oynuyolarsa 13 Yaşındaki ile arkadaş olabilirmiyim . İsmini sölermisin. :|

ALINTIDEĞ!L
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

arkadaşım bak şimdi madem bizi akıllı buluyorsun konuşalım seninle 7-8 saat oyun oynuyorum demişsin...

Örgün öğretim görüyorsan okulun 5 saat sürüyordur.
Uyuku saatini 8 saat var sayalım ki ... yaşının tahminime göre 8 saat uyku senin için yetersiz...
8 saatte oyun oynadın.
hayatına kalan 4 saat var...

Bu 4 saat içinde Tuvalete gidiyorsun.. Yemek yiyiyorsun... babana babacım seni çok seviyorum diyorsun... azıcık televizyon seyrediyorsun... annene bilgisayarın başından kalkmamak için kavga ediyorsun... falan filan....

Babanı çok sevdiğini söylemişsin... eminim babanda seni çok seviyordur...

sence oyunu sevmediği içinmi seni kısıtalamaya çalışıyor... yoksa seni sevdiği içinmi....

hayatının 3/1 ini oyunda geçiyorsun.. bunu kendi azinla söylüyorsun... bence otur bi düşün.... sana oyunu bırak demiyorum... bırakamazsın biliyorum bırakılcak olsa ben bırakırım en başta... ama azaltt.. baya azalt... günde 2 saat girmen lazım en fazla... kendi kendini şartlandır.... kendi kendini dizginle.... yoksa babanın windows girişine koyduğu şifreyle dizginleneceksen... bu iş olmas...

Bak en başta yazdım hayatının üçte birini oyunda geçiriyorsun... bunu yazdığım zaman içim tuhaf oluyor neden dersen...
ben senin kadar müptezen olmasam bile... bazen içim acıyor keşke diyorum bu kadar oynamasam... bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor...

:!: :!: zaman o kadar değerli birşey ki.... ne verirsen ver geri dönüşü olmuyor... :!: :!:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Qralexz yazdı:Şimdi Ben Bu Cite'nin Kullanıcılarını akıllıbulduğum için sorunumu bide sizle tartışıyım dedim Ben Özgür bi çocuğum Bilgisayarım var eskiden Günde 7-8 saat kadar oyun oynadığım için babam bilgisayarı yasakladı dicem olmıcak sadece kızdı ve bilgisayarlara şifre koydular kırdım şifreyi :D bida koydular duydum bida koydular bakalım nolcak sizden istediğim babam her eve geldiğinde milletin çocuğu şöle yapıo alinin oğlu yaramazlık yapmıo herkezin bilgisayarı yok falan dio Çok pişmanım derslerimi aksatdığım için Biyandan okumak bi yandan oynamak istiyorum ama babam zamanında çok şans aldım artık kabul etmez inanmaz yani sizlerinde bi fikrini alayım dedim ? (Bu arada babamı ÇooooooooK seviyorum) 'Fenerbahçe inşallah şampiyon olur'

Abin olarak yazıyım bazı şeylerin bende farkındayım arkadaşım bak bu sene sınavım var üniversite..

Kafamı nasıl duvarlara vuruyorum bilemessin peki neden ? senin yaşında olan dersleri pek iplemediğim için ve bu yüzden temel olmayıp millet takır takır çözerken ben temelden başladıgım için..

Yapamıyomuyum yapıyorum ama onlar 1 saat çalışıyosa ben 3 saat çalışıyorum şuan sende anlıycaksın ilerde..

Boşkoy oyunu falan git arakdaşlarınla oyna dışarda gez dolaş hiç yoktan bi sosyalligin olur oda bi kazançtır..
Sana tavsiye şimdi adam akıllı derslerini dinle lisede rahat et..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

benimde ilk bilgisayarim oldugunda 13 yasindaydim ama derslerimi hic bir zaman aksatmadim okumak benim icin bir hastalikti iktisat mezunuyum su an bebek bekliyor olmasam yeniden sinavlara girer cocuklugumdan beri hayalini kurdugum arkeoloji yada astronomi bilimine girerdim ama evlenince hele birde cocuk oldugunda hersey zorlasiyor.bana kalirsa su anda zamanini daha iyi degerlendirmelisin ileride sorumluluk aldiginda onceliklerin arasinda okul olmuyor ve bilginle zamane cocuklarina yetersiz kalacaksin.hayat senin hayatin dilerim ozgurlugunu hayatini mahvetmekte kullanmazsin.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Kurtlarxkadriye yazdı:arkadaşım bak şimdi madem bizi akıllı buluyorsun konuşalım seninle 7-8 saat oyun oynuyorum demişsin...

Örgün öğretim görüyorsan okulun 5 saat sürüyordur.
Uyuku saatini 8 saat var sayalım ki ... yaşının tahminime göre 8 saat uyku senin için yetersiz...
8 saatte oyun oynadın.
hayatına kalan 4 saat var...

Bu 4 saat içinde Tuvalete gidiyorsun.. Yemek yiyiyorsun... babana babacım seni çok seviyorum diyorsun... azıcık televizyon seyrediyorsun... annene bilgisayarın başından kalkmamak için kavga ediyorsun... falan filan....

Babanı çok sevdiğini söylemişsin... eminim babanda seni çok seviyordur...

sence oyunu sevmediği içinmi seni kısıtalamaya çalışıyor... yoksa seni sevdiği içinmi....

hayatının 3/1 ini oyunda geçiyorsun.. bunu kendi azinla söylüyorsun... bence otur bi düşün.... sana oyunu bırak demiyorum... bırakamazsın biliyorum bırakılcak olsa ben bırakırım en başta... ama azaltt.. baya azalt... günde 2 saat girmen lazım en fazla... kendi kendini şartlandır.... kendi kendini dizginle.... yoksa babanın windows girişine koyduğu şifreyle dizginleneceksen... bu iş olmas...

Bak en başta yazdım hayatının üçte birini oyunda geçiriyorsun... bunu yazdığım zaman içim tuhaf oluyor neden dersen...
ben senin kadar müptezen olmasam bile... bazen içim acıyor keşke diyorum bu kadar oynamasam... bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor...

:!: :!: zaman o kadar değerli birşey ki.... ne verirsen ver geri dönüşü olmuyor... :!: :!:

vay canına!!! gerçktn etkilendm yaww. kesinlikle kadriye ablaya katılıyorum
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön