İSTANBUL BİTİŞ VAKTİ
ÇEMBERLİTAŞ PİŞERKEN ........!!!!!
Re: ÇEMBERLİTAŞ'a[ HASRET KALDIK ]
Farkında degilmisiniz,sunucularda online kişi kalmadı,forumlarda aktif üye kalmadı grup bölgelerine girecek adam kalmadı kısacası
İSTANBUL BİTİŞ VAKTİ
İSTANBUL BİTİŞ VAKTİ
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ver gazı ver 
online oyuncu nerde kalmadı...
millet alacağını aldı ondan girmiyo çemberli gelsin gör bakalım bölgeye girebiliyonmu sıra beklemekten
online oyuncu nerde kalmadı...
millet alacağını aldı ondan girmiyo çemberli gelsin gör bakalım bölgeye girebiliyonmu sıra beklemekten
800 000 fazla online oyuncu denililiyordu.
Çok merak ediyorum o kadar oyunu bırakan kişilerden sonra 1000.000 kişiden fazla demeyece cesaretli olucakmı ?
Kimse farkında değil ama ICF ve Süpercanın gelişi İKV'deki kişilerin bu oyunlara geçişini yada tamamen ikv bırakanlar oldu.İkv olan desteğin tam olarak verilmediğinin kanıtıdır bu geç kalma ve ayrılmalar ...
Çok merak ediyorum o kadar oyunu bırakan kişilerden sonra 1000.000 kişiden fazla demeyece cesaretli olucakmı ?
Kimse farkında değil ama ICF ve Süpercanın gelişi İKV'deki kişilerin bu oyunlara geçişini yada tamamen ikv bırakanlar oldu.İkv olan desteğin tam olarak verilmediğinin kanıtıdır bu geç kalma ve ayrılmalar ...
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Re: Çemberlitaş kaynaya kaynaya dibi tuttu !!
bıkmadık bıktırdılarVatanXLydeR yazdı: Böyle konular acmaktan bıkmadınız mı artık ?
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Esat yazdı:800 000 fazla online oyuncu denililiyordu.
Elbette Söylerler İKV 1.000.000 Oldu Sende Katıl !... :lol: Atış Serbest

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Re: Çemberlitaş kaynaya kaynaya dibi tuttu !!
gelir ya ne acaleniz var su ortak yazılılar sınavlar bitsin hele rahat rahat girelim 
cemberlı tas gelsın 2*3 ay bı oyuncu patlaması olur sonra eskısınden daha cok bırakan olur
hala su ıtem duzenını halledemedıler saheserler oyunu alt ust ettı
hala su ıtem duzenını halledemedıler saheserler oyunu alt ust ettı
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
SüperCan çıktı İKV unutuldu.KESİN ve NET
Kesinlikle doğrudur.. Ama , elinde bir mal varsa pazarlamacı için her yol mübahtır. Umarım herkes anlamıştırYaLnIzKaLp yazdı:Esat yazdı:800 000 fazla online oyuncu denililiyordu.
Elbette Söylerler İKV 1.000.000 Oldu Sende Katıl !... :lol: Atış Serbest![]()
N’oublie pas d'ou tu viens..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Emin ol çemberlitaş geldiği gün 1 yıl önce giden oyuncular bile oyuna dönecek bunu bildikleri için ne kadar geç gelirse o kadar iyi diyorlar ama ben bıktım beklemekten.