AsiLx Loncası bakarımısınz...
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AsiLx Loncası bakarımısınz...
Bu Asilleri Çözdüm Ben
Çoğu Eski Dışlanmış İnsanlar Hırsızlar Küfürbazlar Bütün Gün Adada Monte Karaktersiziyle 45 Lwl Felan Kesip Büyümeye Çalışıyolar
Eminönünde İse Alt F4 ! 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
berk fazla büyütmeyin itleri gözünüzde hodri meydan dedim onlara eğerki yürekleri varsa meydan kavgası atabilecek yürekleri varsa çıksınlar karşımıza yoksa babalara itaat edip yol alsınlarxxxTaTaNgAxxx yazdı:Tabii Musti'm olmaz mı bende resimden bol ne var.ChuckBartowsKi yazdı:AsiLxAcarkan yazdı:ChuckBartowsKi yazdı:AsiLxAcarkan yazdı:AsiL Loncasının Alım yöntemi bence su:
Adamların Yasları Oldukca Yüksek yalnızca Skype ile alım yapıyorlar ve Sadece Tanıdıkları alıyorlarr ...
Adam Mı ? Yada Yaş Mı ? Bu Loncada Adam veya Yaşı Büyük Saygılı Birine Hiç RastgelmedimKüfür Alt F4 Felan Diyosan O İşte İyiler
![]()
Çamur at yapışmasada izi kalsın taktiği budur işte. Bunu yazan arkadaş büyük ihtimalle arz klanından yada vs de bi ASİL'den dayak yemiş birisidir. Biz de; arzlar gibi küfür eden, kesileceğini anladığı an alt F4 çeken kimse yok. Zaten bunun bir oyun olduğunun farkında olan oyuncularız. Bazan ölürüz, bazan öldürürüz bunda alınacak, utanacak, küfür edecek bişey yok zaten bunun için loncamızdaki insanları özenle seçiyoruz. Herkesi loncamıza almamamızın sebeplerinden biri budur. Takım olarak uyumlu, diğer oyunculara saygılı insanlarız ve bu oyunu sadece eğlenmek için oynayan insanlarız. Ama arkamızdan atıp tutmayın. BİZDE KÜFÜR YOK. Yeterki hak etmeyin.
Berk Kardeşimde Bol Bol Resminiz Var![]()
viewtopic.php?f=24&t=59601&p=585191#p585191

-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Tacsiz yazdı:benim ateşim alayınızı yakmaya yeter ibiş ben alevimde yanmayan babayiğit daha yok dünkü b*k sunuz gelmişsiniz artisleniyorsunuz kralınızı getirin söyledim lan işte hodri meydan yiyormu g*tünüz meydan kavgasına elinizden geleni ardınıza koyun gelin karşıma hazır olarak bekliyorum hadi bakayım köşkü sahipsiz sanmışsınız siz it sürüsü sizin gibi küfür edip hırsızlık yapıp kendini kral ilan edet it çok gördüm sonra bana abi çekip item dileniyorlardı paran neyse söyle bana köpeklik yap loncanız 5 para etmez kişiliğiniz 5 para etmez lan siz ne diye oynuyorsunuz daha bu oyunu burda atıp tutarsın realde karşıma çık korkudan altına sıçarsın klavye delikanlısı çok gördük söylediği mekana gittiğimizde abi kusura bakma bir anlık öfke diyordu sende söyle mekanını geleyim emanetlerle ondan sonra ağlama ama diğerleri gibiAsiLxAcarkan yazdı:senin kafan deilde biraz #@!? atmış daha doğrusu kalkmış sanki ben seni öyle gördüm söylemicem diyorum illa söylettiriyorsun ulan soysuz it ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın kafan atsa ne yazar atmasa ne yazar illa üzerine iz aranmıyorsan sesini kesersin konuyada yorum yapmaz dilini dibine çeker oturursun çakallık yapmaya gerek yokTacsiz yazdı:ya offf mal mal insanalr doldu oyuna iyice lan bi asiller bi bilmem kimler ne lan bu her kafası esen lonca acıyor sitini iç yat uyu diyorsun yahu sen kimsinki ben seni şeyime takayım laf atayım lafların bile çocukca asil sana asil demiyecem asil deyilsin soysuzun tekisin illa gece gece kafamı attırıyorsunuz benim gidin babanızı getirin baba parası yiğenlerin sadece babalarıyla muhattap olurum ben madem okadar asilsin ! nasıl konuşucağını öğren babandan sonra gel bana laf atmaya kalk senin gibi seviyesizler yüzünden bu oyun seviyesizleşiyor defolun gidin lan bu diyardan yeter artıkkk batırdınız oyunumuzu huzurumuzu defolun gidin alın küfürlerinizi hırsızlıklarınız defolun gidin köşkümüzden sen asilsin ben asi şmidi ne olacak bakalım kralını getir karşıma oyunda hodri meydan varsa yüreğiniz meydan kavgasına çıkabilecek bi yüreğiniz varsa bir haftasonu toplayın tüm kendiniz gibi hırsızları ve küfürbazları hepinizi o gece kovalım köşkümüzden kendinizi köşkün kralı sanan soytarılara bi ders verdik zamanında şimdi siz küfürbazlara ve hırsızlara geldi merak etme evlat acımıyacak şu dakikadan itibaren sizi huzur yok oyunda
son cümlem şudur sana kocum
Köşkümüzden defolun gidin
mekan istiyorsan gel gaziantep'e ben antepteyim gelirsen beklerim gelde al benim aklımı
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Burda bütün aleyhimize yazanlar adada kestiğimiz elemanlar. O yüzden problem yok . Bu kadar problem ediyosanız benden rica edin çarlarımın karizmasını veriyim . Kestiğim elemanlardan biri de Alt F4 ' cü demiş eğer varsa bi problem bana oyundan yazsın burdan yazmasına lüzum yok. Ben hepinizden daha ılımanım emin olun siz bana bir adım atarsanız ben 3 adım atarım .
Küfür dalgasına gelince hiçbirimiz peygamber evladı değiliz hakedene cevabını vermek de farz oluyor bi yerde.
Kuyruk acısı olanlar ise kuyruklarını bi taraflarına kıvırsın bizde basmayalım o kuyruklara mesele olmasın.
Küfür dalgasına gelince hiçbirimiz peygamber evladı değiliz hakedene cevabını vermek de farz oluyor bi yerde.
Kuyruk acısı olanlar ise kuyruklarını bi taraflarına kıvırsın bizde basmayalım o kuyruklara mesele olmasın.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Elalemin tokadını yemeyen kendi tokadını balyoz sanarmış klavye delikanlılığı yapıp kardeşlerimi üzmeyin oyununuza bakın.
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
hakan daha beni kesebildiğini hiç görmedim loncanızdaki arkadaşınızıda alın burdan cevap verip dahada sinir etmesin beni benim isimlerim ortadadır saklamam
Tacsızkralenes
Gladioxtacsız
Xxxahmetxxyeter
Heavenxenes
Heavenxçılgın
Lejyon
KeserNuriAbi
Hamzaxhan
Ataxenes
Çılgıngenc
duyması gerekenler tanıması gerekenler tanır bilir gerisinede ihtiyacımzı yoktur
iyi günler dilerim
Tacsızkralenes
Gladioxtacsız
Xxxahmetxxyeter
Heavenxenes
Heavenxçılgın
Lejyon
KeserNuriAbi
Hamzaxhan
Ataxenes
Çılgıngenc
duyması gerekenler tanıması gerekenler tanır bilir gerisinede ihtiyacımzı yoktur
iyi günler dilerim