EMİNONU GMB madenleri sıfırlamıyor?
-
kralxtilki
- İri Fare Avcısı

EMİNONU GMB madenleri sıfırlamıyor?
Bu cihaz üretim ve toplamaları sıfırlar yazıyo ama sıfırlamıyo neden? bunları sıfırlayamıyormuyuz
kralxtilki
Re: EMİNONU GMB madenleri sıfırlamıyor?
kralxtilki yazdı:Bu cihaz üretim ve toplamaları sıfırlar yazıyo ama sıfırlamıyo neden? bunları sıfırlayamıyormuyuz
Üretim ve Toplama puanlarını sıfırlamak için en az 1 Defa İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmeniz lazımdır . Fakat İkv Dükkandan 1 aylık veya 3 aylık Plus alınca yine bu özellik geçerli olacaktır .
En son berkan587 tarafından 22 May 2011 12:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

-
kralxtilki
- İri Fare Avcısı

İkv Dükkan açıldıktan sonra ordan plus aldıysan olur. Ondan önce aldıysan olmaz .kralxtilki yazdı:sagolun daha önceden plus almıstım olur mu acaba

-
kralxtilki
- İri Fare Avcısı

şimdi plus yükledim ama yine makineyi kullanamıyorum ikv özel sürüm kutu yüklemelisin diyor
kralxtilki
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlış bilgi vermeyelim dükkandaki plusla da sıfırlanmaz kutu plusu yüklemeniz lazım.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
İkv plus dükkandan sadece Sobee ve Mynette alabiliyor . Üretim ve Toplama puanıda sıfırlanabiliyor .xFirelifex yazdı:Yanlış bilgi vermeyelim dükkandaki plusla da sıfırlanmaz kutu plusu yüklemeniz lazım.

En son berkan587 tarafından 22 May 2011 13:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
viewtopic.php?f=46&t=61138&p=574350#p574350berkan587 yazdı:İstersen İkv dükkanı bir incelexFirelifex yazdı:Yanlış bilgi vermeyelim dükkandaki plusla da sıfırlanmaz kutu plusu yüklemeniz lazım.
Bu konuyu dikkatli incelersen forum yetkilisi Schiller de aynı şeyi demiş ancak daha sonra hatasını anlayarak yanlış bilgilendirme için özür dilemiştir
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
kralxtilki
- İri Fare Avcısı

aynen kutu olamsı gerekıyo urunu gerı iade edicem o zaman.
kralxtilki