ÖnceLikle Şİfacı Şifacıya karşı bir wsde en önemLi Olay item değil yetenektir çok sağLam olan bir şifacıyı tamaen yetenek kombinasyonuyLa devirebilirsiniz.ÖnceLikle Zırhınızı fullemelisiniz 70/70 olmaLı aksi taktirde karşınızdakı kişi Max hasar(yücelen veya urban) itemleri kullanarak size daha fazla hasar verir.Şifacı wsLerinde size hasar+saldırı savunma itemleri öneriyorum .Genellikle ws atan şifaların cenT seti Fulldur büyü zehir cent zırh +takılar +ahsab sayesinde 1047 oluyor sizde bu hasarı önLemek amaçLı Fiziksel direnç alanını kullana bilirsiniz .Şifacı şifacıya karşı en önemLi yeteneğimiz meditasyon ve Ruh kalkanınıdır Ruh kalkanı 15 yaparsanız hem saldırınızı hemde savunmanızı artırırsın .hemde zırhınız 60 ken 70 olur (Eğer tabi ruh Kalkanı 15 ise) Meditaston ise eğer Ahsab-ı Keyfh Kullananlar bilicektir kudretleri geneLLikle zor tükenir eğer Meditastyonu 15 yaparsanız kudretınız 3 3 dolmaya başLar .Her şifa 11 kudret gerektğini varsayarsak kudretınız hızLıca dolar diğer bir konu ise şifacı ws sinde Can kurtaran gerekLimidir bence tamamen kullanan kişiye kalmıs can kurtaran olmassa daha iyi olur . Bide meditaston 15 olduğunda yüzde 5 büyü kritik werir unutmayalım çok işe yarar. Gelelim Hayvan konusuna eğer elinizde 20 Tl warsa hiç teretdüt etmeden SİVAS KANGAL'ı alabilirsiniz çünkü hem savaşcı ws sinde hem büyücü hemde şifacı wssınde çok kazançlı çıkabilirsiniz.GeleLım şifacı şifacı ws yeteneklerıine
15 şifa ve bilgisi
15 ruh kalkanı meditaston
15Fiziksel Direnç alanı
Son Olarak15 Hayvan çağırma
Geri kalan yetenekLerinizi ise 8 tane kalıyor çembere werebilirisniz.
GeLelim şifacı Savaşcıya karşı günümüz şartLarında en iyi savaşcı en iyi şifacıyı kesmesi biraz zor savaşcı arkadaşlar bana kızabilir ama gerçekLer acıdır Savaşcı ws sİNDE üstünüzün tamamen max hasar olmasını size tavsiye edıyorum .Saldırı veya savunma fark yapmaz ama benım tercihim saldıRı dır.Gelelim savaşcı wssinde Can kurtaran gerekLimi bence gerekLidir.Çünkü Şifacıyla savaşcılarla sık sık ws atan savaşcılar bilirLer can basmanın 3 sn süresi war ama bu 3 sn bizim için ne kadar uzun bir biz bide ALLAH bilir O 3 saniye veya 4 sniye içinde ecel terleri dökeriz .Ck tamamen zaman kazanmak amacıyla KuLLanılmalıdır .Gelelim Hayvanmı yoksa Zehir mi bence kangalınız warsa hiç düşünmeden çağrı yeteneğini kullanın .iŞİNİ bilen bir savaşcı ilk olarak kangala dalıcaktır yine şifacılarla ws atan savaşcılar bilir KangaLı seçmek çok zordur D.Kangalı kesmeye çalışırsa süreKlI KANGALA can basın kangal ne kadar yaşarsa rakibinze werdğiniz hasar o kadar artar eğer ws yaptınız savaşcının üstü Max ise zırhınızı 70/70 yapınız D ve rakibinizin ölüşünü zevkle izleyiniz yok ws attınız adamın üstü elemnt ise adamın üstüne göre eLement direnç veya iziksel dirençi kullanabilirisniz .Gelelim savaşcı ws Şifacı yeteneklerine
15 şifa bilgisi
15 ruh meditasyon
15 çarı ve 15 can kurtaran
geri kalan yeteneklerınızı ise çembere werirseniz sizin için işe yarıyabilir.
gelelim şifacı wsBÜYÜCÜ büyücü kesmek şifacı için en kolay iştir Üstünüzü hayyan ve Paracelsus item diziniz çağrıyı 15 yapınız D zehir muhtemelen büyücüyü yavaşlatıcaktır ondan sonra takın max hasar itemlerinizi salın Kangalınızı ve iş bitsin D Veya değişik Fanteziler arıyanlar için hayyan büyü asit dizininz üstünüzü mediyi 15 yapn saldırın D bide element direnci 15 yapmayı unutmayın D YOKSA bir büyücüyü asla yenemessınzı D Çünkü bir büyücü genenllikle bölge yetenekleriyle doLaşır kırma veya kons +elek +buz D gelelim şifacı ws büyücü yeteneklerıne
şifa ve blgisi 15
element bilgisi 15
büyü asit ve zehir 15Asitin bilgisine wermeyi unutmayınız .
ve Çağrı yeteneğini 15 yapınız gerisini kafanıza göre dağıtabilirisniz.
Gelelim bölge yeteneklerıne
15 şifa bilgisi
15 element fiziksel direnç
Can kurtaran 15
bölge yeteneklerı
Eğer kasmak istiyorsanız urban tek item set dizin çağrıyı 15 yapan D aLın elinize gürzü D abanın .
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler fakat şunu belirtmek istiyorum. Şifacı İKV Dünyasının en önemli karakterleridir. Savaşçı veya Büyücü gibi değildir. Kullanma yeteneğin yoksa gerekirse üstün full olsun yinede yapamassın.Kısacası tek gerekçe: Kullanma Yeteneği*.
yazını baştan sona okudum lakin bunca zaman şifacı kullanan biri olarak bir çok noktada katılmadığımı belirtmek isterim.
ilk başta şifacı - şifacı vs'sinde yetenek kombinasyonundan ziyade eşyaların önemi çok daha fazladır. bunu vurgulamak isterim. çünkü karşındakide bir şifacı ve şifacının şifacıya karşı yapacakları bellidir. şifa bilgisi ruh kalkanı ve meditasyon zorunlu verilmesi gereken yetenektir. zehir hasarı yüksek olduğu için element direnci mantıklı lakin bence boşa kudret kaybıdır. bu konuda biraz daha kafa yorman daha mantıklı olur.
şifacı - savaşçı vs'sinde kudretin pek bir önemi yoktur. zira genelde vs ler çok fazla uzun sürmez bu yüzden meditasyona verilen 15 puan tamamen kayıptır. savaşçının şifacıya karşı kullandığı yetenek dikkat dağıtma ve zihin tutulmasıdır. dikkat dağıtma şifacının üzerindeyken 30 savunma 30 saldırı götürür buda şifacı için büyük bir kayıptır. zihin tutulmasında ise bazen can basamadığın durumlarla karşılaşırsın. ve bu durumda ne yazıkki olay şifacının pvp yi kaybetmesiyle sonuçlanır.
şifacı - büyücü vs'sinde ise vermiş olduğun yetenekler ;
şifa ve blgisi 15
element bilgisi 15
büyü asit ve zehir 15Asitin bilgisine wermeyi unutmayınız .
ve Çağrı yeteneğini 15 yapınız gerisini kafanıza göre dağıtabilirisniz.
105 puan yapıyor ama şifacının verebileceği 98 yetenek puanı mevcut
amacım kırıp rencide etmek değil asla hatam olduysa affola...
teşekkürler iyi oyunlar
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
ÖnceLikle yorumun için konfüçyus sana teşşekkür ederım ama ben saten meditasyonu +kudret olsun die kullanmıyorum +5 kiritik oranı werdği için kullanıyorum +şifacı büyücü wssınde zehirle +asiti aynı anda kullanmak tan bahsetmıstım yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayın arkadaşlar .15 Büyü şifa 15bilgisi +15 element direnç +15 zehir veya 15büyü asit ve bilgisi ve çağrı yeteneğinı kullanırsanız .ama konfiçyus gibi bir şifacı bilginın hatamı düzeltmesı benı mutLu etti iyi ForumLar
ASHABISUFFA yazdı:GeLelim şifacı Savaşcıya karşı günümüz şartLarında en iyi savaşcı en iyi şifacıyı kesmesi biraz zor savaşcı arkadaşlar bana kızabilir ama gerçekLer acıdır Savaşcı ws sİNDE üstünüzün tamamen max hasar olmasını size tavsiye edıyorum .Saldırı veya savunma fark yapmaz ama benım tercihim saldıRı dır.Gelelim savaşcı wssinde Can kurtaran gerekLimi bence gerekLidir.Çünkü Şifacıyla savaşcılarla sık sık ws atan savaşcılar bilirLer can basmanın 3 sn süresi war ama bu 3 sn bizim için ne kadar uzun bir biz bide ALLAH bilir O 3 saniye veya 4 sniye içinde ecel terleri dökeriz .Ck tamamen zaman kazanmak amacıyla KuLLanılmalıdır .Gelelim Hayvanmı yoksa Zehir mi bence kangalınız warsa hiç düşünmeden çağrı yeteneğini kullanın .iŞİNİ bilen bir savaşcı ilk olarak kangala dalıcaktır yine şifacılarla ws atan savaşcılar bilir KangaLı seçmek çok zordur D.Kangalı kesmeye çalışırsa süreKlI KANGALA can basın kangal ne kadar yaşarsa rakibinze werdğiniz hasar o kadar artar eğer ws yaptınız savaşcının üstü Max ise zırhınızı 70/70 yapınız D ve rakibinizin ölüşünü zevkle izleyiniz yok ws attınız adamın üstü elemnt ise adamın üstüne göre eLement direnç veya iziksel dirençi kullanabilirisniz .Gelelim savaşcı ws Şifacı yeteneklerine
bence sifacılık konusunda bırazdaha arastırma yapman gerek. gunumuz savascısı bir sifayı cok rahat keser.+can basma suresi 5 sn dir.
bak taktiği anlatıyorum savascı yetenekleri
15 defansef dovus 15 sakınma 15 ayı 15 ofansif 15 ağır 15 sert 8 de sarsılmaz
savascı ws başlarken defansif dovusme ve sakınmasını acıcak zırh itemlerini giyicek zırhı 70 olucak(sifanın ustu max+zehir dir buyuk ihtimalle 240 direnc puanını zehır e vermesi gerek ) ve ayıyı sifanın ustune salıcak. ayı sifacının kudretini goturmeye baslıyacak ve sifacı bu arada size 600 650 civarı vurmaya baslıyacak siz canınız 90 olduğunda sarsılmaz açıcaksınız sifanın kudreti 20 olduğunda ısık itemlerini giyip ofansif olucaksın ve allah ne verdiyse yukleniceksin bi bakmıssın sifacı yerde
Not: Zırhı 70 olan savascıya evcil hayvan 400 vurmaktadır