Esselamün Aleyküm . . .
Arkadaslar öncelikle mesgul ettiğim için özür diler sözlerime Allah'ın selamı ile baslamak isterim ...
Dünden bugüne yıllardır verdiğimiz emekle ; Eminönü sunucusundan Meran'a geldik ! Sunucular arası transferle kardeşlerimizle aldığımız ortak karar ile aynı yerde , aynı memlekette bulunduğumuz arkadaşlarla aranıza katılmaya karar verdik ..! Kardeşlerim ; sadece dostluğu , kardeşliği getirmeyi planlıyoruz ... lonca alımlarımız yoktur en samimi olduklarımız hariç ; çünki bu aynı şehirde olan , aynı ekmeği bölüşen samimi arkadasların birarada bulunduğu bir lonca !
Zamanını Ayırıp okuyan kardeşlerime cok teşekkür ediyorum , yakında sizlerleyiz . . .
' ' Denildimi Bir YeRin Adına Türk Beldesi ; Gözüm ALBAYRAK Arar , Kulağım EZAN Sesi . . ! ' '
aLBayRaK aiLesi ; Eminönü'den MeRan'a . . .
Re: aLBayRaK aiLesi ; Eminönü'den MeRan'a . . .
Vealeyküm selam...
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz...
-
mutlakkonuxjun
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Albayrak yazdı:Esselamün Aleyküm . . .
Arkadaslar öncelikle mesgul ettiğim için özür diler sözlerime Allah'ın selamı ile baslamak isterim ...
Dünden bugüne yıllardır verdiğimiz emekle ; Eminönü sunucusundan Meran'a geldik ! Sunucular arası transferle kardeşlerimizle aldığımız ortak karar ile aynı yerde , aynı memlekette bulunduğumuz arkadaşlarla aranıza katılmaya karar verdik ..! Kardeşlerim ; sadece dostluğu , kardeşliği getirmeyi planlıyoruz ... lonca alımlarımız yoktur en samimi olduklarımız hariç ; çünki bu aynı şehirde olan , aynı ekmeği bölüşen samimi arkadasların birarada bulunduğu bir lonca !
Zamanını Ayırıp okuyan kardeşlerime cok teşekkür ediyorum , yakında sizlerleyiz . . .
' ' Denildimi Bir YeRin Adına Türk Beldesi ; Gözüm ALBAYRAK Arar , Kulağım EZAN Sesi . . ! ' '
1 er tane daha transfer hakkı alın kaçarken fazla oyalanmazsınız :mrgreen:
panpa kışkırtma insanları hoşgeldinizmutlakkonuxjun yazdı:Albayrak yazdı:Esselamün Aleyküm . . .
1 er tane daha transfer hakkı alın kaçarken fazla oyalanmazsınız :mrgreen:
Tokerx 
A.s Hg' Diniz.. Umarım meranda Aradığınıza Ulaşırsınız..! Başarılarınızın Devamını Dilerim.
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
- messi58
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
Asselamın Aleyküm ;
Öncelikle Yeni serveriniz hayırlı olsun diyorum İnşallah Meranda güzel vakıtler Güzel dostluklar edenizmeniz temenimle Hoş Geldiniz ..
##.OĞUZHAN.##
Öncelikle Yeni serveriniz hayırlı olsun diyorum İnşallah Meranda güzel vakıtler Güzel dostluklar edenizmeniz temenimle Hoş Geldiniz ..
##.OĞUZHAN.##
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı

Hoşgeldiniz kalıcı olursunuz inşallah.
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi

Esselamun Aleyküm Hoş geldiniz
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...