Merhabalar,
Kadim Hidranın kesilmesi Konusunda 3 sifa 3 savascı olmak uzere 6 grup olmasını ben duyurdum bu grupların ayarlanması icin eyüp dogu lider infaz ve bir iki kisiye soyledim bir gun once denememizde lodosların rahat bırakmaması bosyere ölmeleri nedeni ile Kadimin canını 8 e kadar indirmemize rahmen kesemedik ve bıraktık daha sonra dun aksamda ben kendi grubum ile toplanıp tekrar Arz grupları ile birleşip kesmeyi başardık bu bir Arz başarısı ama birde Teşkilatın başarısıdır ilk vurma olayına bakınca eyup vurdu baskası vurdu o kadar öenmli deyil ama sırayla herkes icin kesecegiz birkac kisi haksızlık yapıp oyundan cıktı ama diyerleri ayrılmadı o grv yapılıp da oyundan cıkan kisiler kendilerini biliyor mutlaka bir daha yardım isteyecekler o zaman kimleri yanında bulurlar bilemem ama ben onların yanında olmayacagımı biliyorum ama hayırlısı ile bir ilki Arz olarak basarmanın gururunu yaşıyorum...
Kesim sırasında desteklerini esirgemeyen Lodos arkadaslarıma tesekurler...Puma,Samel,Tayda,Muslum ve birkac adını hatırlayamadıgım lodosa tesekurler...
Kadim Hidra Kesimleri devam edecektir...Tum Arz ların grv olana kadar devam edecektir ben ve benim gruplarım herzaman Kadim kesimi icin Hazır olacaktır.... Sözü dinlenen 5 kisi daha kendi gruplarını kurup hazır oldugunda kesmler devam edecektir....
Mutluyuz...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mutluyuz...
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
iksiri herkes yapar aç kasamı bak en azından her çeşit iksirlerin toplamı 4000-5000 civarı.İksiri çantasına dolduran ilk vuracak diye birşey mi var ki o kadar kimse ilk vurmasın dediniz.Kendinde demişsin övnüecez diye ağzınla söylemişsin övünmek için yaptığınızı.
- PASAHKC
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kuva İ Milliye
Lodoslar ilk Yeşil Hidra kesimini forumdan ve oyundan duyurmadı mı ? Onlar gösteriş yapmadılar mı ? Yeşil Hidrayı Teşkilatta ilk kesebilmek için emek harcadılar ve bunun karşılığı olarak onlarda övündü.Yapılan her ilkten sonra yapan kişinin veya kişilerin övünmeye hakkı vardır bence.Taktiri size kalmış.Elbette her çantasını iksirle dolduran ilk vuracak diye bir kaide yok sadece ben hazırlandığımızı belirtmek için soyledım bunu.Lafı farklı yerlere çekerek konuyu uzatmanın anlamı yok bence.
SaygılarHEZARFEN KAPTAN CELEBİ
SaygılarHEZARFEN KAPTAN CELEBİ
BARBAROSKAPTANCELEBİ
şimdi nolmuş, kim tutmuş,kim kesmiş,kim pişirmiş,kim yemiş? Peki bu hani bana hani bana diyen kimmiş :?: :?

Merhaba;
Arkadaşlar şuanda yaptığınız tartışma bence gereksiz.Eğer tartışma yapıcaksanız bari forumu kirletmeyin.Çünkü şuanda yaptığınız şey Forum Kuralları 2.Maddeyi* çiğnemektir.
*2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Saygılarımla....
Arkadaşlar şuanda yaptığınız tartışma bence gereksiz.Eğer tartışma yapıcaksanız bari forumu kirletmeyin.Çünkü şuanda yaptığınız şey Forum Kuralları 2.Maddeyi* çiğnemektir.
*2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Saygılarımla....
Anubis Team....
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)
Yolumuz:LODOS
en azından lodoslar bölgeden şunları demiyordu :
Fukaraları diyen kişi kim tam hatırlamıyorum ikisinden biri ulan siz zengisinizde adammısınız?
Gözleri kalacak diyen kişi tam hatırlamıyorum ikisinden biri senin itemine kaldıysa teşkilat ,sunucuyu kapatsınlar...
İnsanlık bu mu??Tek başınıza mı kestiniz kadimi?? Buna da cevap ver o zaman herşeye verdiğin gibi...Fazla da havaya girmeyin ilk şaheser Çarşılardadır,Senfony de
BU YAZILAR DÜN GECE SAATLERİNDE Patasana ve Paşaxmüdür arasında geçti.Patasanaxthree Yansıtılan eşya : Ejder Asa
Paşaxmüdür Yansıtılan Eşya : Ecel Getiren
Patasana ve paşaxmüdür arasındaki konuşmalar: fazla yansıtma gözleri kalacak...fukaralar var vb. yazılar
Fukaraları diyen kişi kim tam hatırlamıyorum ikisinden biri ulan siz zengisinizde adammısınız?
Gözleri kalacak diyen kişi tam hatırlamıyorum ikisinden biri senin itemine kaldıysa teşkilat ,sunucuyu kapatsınlar...
İnsanlık bu mu??Tek başınıza mı kestiniz kadimi?? Buna da cevap ver o zaman herşeye verdiğin gibi...Fazla da havaya girmeyin ilk şaheser Çarşılardadır,Senfony de
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sonuna kadar haklisin.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Patasana
- FareAdam Düşmanı
Hele durun bakalim ...
Ben Ejder asam için Tüm arzların ve kısmen lodosların emegi var diye bölgede ciyak ciyak seslendim herkese teşekkür ettim müdür yada ben ikimizde sevil demedik konuşmaya katilan 3. şahislardan çikti ... bazi kişilerin Ejderimde gözü olmasından[birkaç kişi kimse üzerine alınmasın] dolayı gözle ilgili cümleyi ben kurmadım Laflar çarpıtılmasın
...
Ben senfony de ejder asa yok demedim ilk ejder bende demedim Ben İKV Tarihinde ilk ÜRETİLEN ejder Asasi bende dedim ...
ve Tekrar ediyorum ... Tüm arzların ve bir kısım lodosların ejder asamda Hakki vardir Onlar sayesinde Kazandım Bu ejderi... Tekrar Teşekkürler ..
Saygilarimla Darksoul Patasana
Ben Ejder asam için Tüm arzların ve kısmen lodosların emegi var diye bölgede ciyak ciyak seslendim herkese teşekkür ettim müdür yada ben ikimizde sevil demedik konuşmaya katilan 3. şahislardan çikti ... bazi kişilerin Ejderimde gözü olmasından[birkaç kişi kimse üzerine alınmasın] dolayı gözle ilgili cümleyi ben kurmadım Laflar çarpıtılmasın
Ben senfony de ejder asa yok demedim ilk ejder bende demedim Ben İKV Tarihinde ilk ÜRETİLEN ejder Asasi bende dedim ...
ve Tekrar ediyorum ... Tüm arzların ve bir kısım lodosların ejder asamda Hakki vardir Onlar sayesinde Kazandım Bu ejderi... Tekrar Teşekkürler ..
Saygilarimla Darksoul Patasana

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım bikere konuya şöyle başlayayım..
Sen sunucunu eminöünde seçmişsin ama teşkilattaki her işe burnuna sokmuşsun
Bu arkadaşlar benim sevdiğim saydığım güvendiğim arkadaşlarımdır gerekirse kendi grubdankileri atar beni alrlar veyahut başkasını görevi varsa..amma sen demişsinki bunlar yardım etmiyor nerden biliyorsun hidralara geleli 4 gün oldu bu yaratığın sen herhalde kolay birşey zannediorsn ama yanılmışsın..ilk önce bu yaratığı çözmemiz ve strateji yapmamız lazım İfliss gibi.Hadi bunları hallettik canı indikçe bu kadim hidranın çeşit çeşit öldürücü darbeleri var bunu sen kendine göre ayarlıyabilicekmisin ha denince kesilcek iş değil bu o yüzden zaman ister..Hazarfen arkadaşıomın dediği gibi bu hayvan kesildi diğe yardımlar azalmıcak sanma
Kendi sununcuna bak eminönü yazmışsın maşallah blendir gibi ortalığı karıştırmışsın
nese öğrenecek çok şeyin var
Sen sunucunu eminöünde seçmişsin ama teşkilattaki her işe burnuna sokmuşsun

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Çok Haklısın Bizde Seni Severeiz Kardeşim !!!Roaadonis1993 yazdı:Arkadaşım bikere konuya şöyle başlayayım..
Sen sunucunu eminöünde seçmişsin ama teşkilattaki her işe burnuna sokmuşsunBu arkadaşlar benim sevdiğim saydığım güvendiğim arkadaşlarımdır gerekirse kendi grubdankileri atar beni alrlar veyahut başkasını görevi varsa..amma sen demişsinki bunlar yardım etmiyor nerden biliyorsun hidralara geleli 4 gün oldu bu yaratığın sen herhalde kolay birşey zannediorsn ama yanılmışsın..ilk önce bu yaratığı çözmemiz ve strateji yapmamız lazım İfliss gibi.Hadi bunları hallettik canı indikçe bu kadim hidranın çeşit çeşit öldürücü darbeleri var bunu sen kendine göre ayarlıyabilicekmisin ha denince kesilcek iş değil bu o yüzden zaman ister..Hazarfen arkadaşıomın dediği gibi bu hayvan kesildi diğe yardımlar azalmıcak sanma
Kendi sununcuna bak eminönü yazmışsın maşallah blendir gibi ortalığı karıştırmışsın
nese öğrenecek çok şeyin var
![]()
![]()
HERKES BİR GÜN LODOS OLACAK