İtemler Nasıl ?

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

İtemler Nasıl ?

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Kezzaplı Kemikkafa Tungsten cellat satırı
Kehribarlı Destekli PLatin zırh
alman conk pant
Karadul denim ceket
ESKİ eldiven
Alman kolye
Alman yüzük
Eski ayakkabı

?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Re: İtemler Nasıl ?

Mesaj gönderen recepivedikx »

merhaba kardeşim itemleri bakılırsa 40 lv üstündesin ve kasmakya devam ediyosun anlaşilan
ilk olrak elindeki silahı değiştir kardeş cellat satırı ecele benze vuruşları falan hasarlar birbirine tutuşmaz ama benzer işte papağan ise latife benze çoğu savascı bilirki vs de ecel yaratık kesmede latif der cellat ve papağan bunlara benzediği için sen yeraltı mantarı görevinden hasar buz papağan veriyo topal grönlad bi neyse onu kullan sen 49 olana kadar ama şunun altını çiziyorum kasarken kullan 46 lv dev komdo görevinden urban satır verir onu ise ws de kullan sonra para kasinca kk al balyoz falan alma balyoz alırsan çok iyi iş görmesi için saldırı ve kritik itemlerin çok olmaıs laızm sen bi süre idare etmek için kk al ardından ecel getiren üret üstünu full tmm dan sonrada latif üret derim sana ama çok gerekli bir silahta değil ama ecel çok lazım özellikle ws için silah hakkında bunları diyorum geldik diğerlerine

zırhın element alman zırh al onun yerine .. 39 lv zırh bulursan onu al 37 demiyorum çünkü 49 lv olduğun zaman bile o seni idare eder iyi hasar verir sen git bir alman zırh bul sonra urban tek item al sonrada inş ışık düşürursun =)

alman cont pant savascınını unutulmaz itemlerinden birisi şimdik çok önemli değil aam zamanında çok değer verilirdi manevi parasal anlamda değil eğer urban yada yücelen pant alamazsan 49 lv kadar onu kullan elemnet alma niyemi max dizmen daha iyi olru fazla vurursun 49 olunca iflis görevini yap yücelen halit pantı kap ardından centrıum kes anca ondanda sana yücelen halit mor pant veriyo

ceketinin hep lv düşük hemde element git hemen 38 lv alman ceket al veya sizim sunucuda urbban ceket ucuzsa az dişini sık onu al yoksa 49 olunca alırsın sonrada grup bölgelerindne bütün itemlerini düşürunce onunda icamına bakarsın

eski eldiven iyi dir alabiliyosan alman al öneririm alman seni 47 kadar götüruru sonrada akrep görevinden yüceleln eldiven veriyo zaten sonrada junonu kesince yücelen halit mor eldiven veriyo o zamanda eldiven işini bitirırsın

takı setine birşey demiyorum 49 kadar götürur seni 49 olunca veya 46 olunca alabiliyosan urban takı seti al yücelen alma pahalıya kaçmana gerek yok uzun süre urban takı seti iel gez üstüne item diz şiğinaklardan ışık takıyı düşürdunmu tmm dir takı işi

ayakin max iyi gayet senin lv adamların çoğunun ayaği dalton ayak aldığın için iyi bir şey yapmişsin 49 kadar götüruru seni alabiliyosan yücelen al veya kadim görevini yap sana yücelen halit ayak veriyo grup bölgerinden itemini tmm ladiktan sonra bakarsın icamına

gözlük ise eski hedef gözlük al sonra rütbe yapınca m2.5 göz alırsın birde maraton göz al büyücü kovalarken veya biryerden biyere giderken işine çok yarar =)

benden bu kadar hatam olduysa af ola

Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: İtemler Nasıl ?

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Kardeş yücelen kolye yüzğüm hazır
diğer itemleride halletmeye çalışıyorum fikirlerin için tşk ederim :)

Ya şu kp zor kasılmasa bide :D
Resim
Resim

“Savaşçı” sayfasına dön