Direk eski forumdaki linklerimi yolladım biraz kücügüm ama olsun
Lordßrkca
BİRİLERİ MORARDI SANKİ ?
:lol: :lol: Bende resimler error veriyor ama herkeste görünmüştür heralde.Resimdeki fotoğrafta 17 yaşında birinin fotosu oldugu acık acık bellı de birileri bunu 14'e küçümsemiş.Ne çelişkidir?Hadi onu da geçtim.Resim bundan 1 sene 1 ay önce konulup, ''Direk eski forumdaki linklerimi yolladım'' demişim.Oradakı resim konusuna fotografları da 1,5 sene önce koyduguma göre 2,5-3 sene önce konulan resimler oldugu rahatlıkla anlaşılır(mantığı olan biri tarafından).Ee, şu anda yaş kaç mı?20.Nasıl oluyor da bu kişi 14 yaşında oluyor anlatsana Underground'un anlamını bilmeyen by MC?Yok ,yok fazla da kaşıntın varsa yeni resimler de upload ederim, yeter ki sen bukalemun gibi renk değiştir.
Görülen köy klavuz istemez demişler... Kendi ağzıyla biraz küçüğüm ama olsun demiş şimdi tutmuş 20 yaşımdayım diyor ... Gerçekten içler acısı bir durum , ergenlik psikolojisi içten içe haklamış gençliğimizi... Kesilipte bölgeden atıp tutan , kendisine karsı koyacak bir lodos olmadığını sanan bir hanım efendi... Karsısında beni görünce ne yapacağını şaşırdı... Lonely charına girdi. Baska acıklaması varmı bunun ? Neyse güzel konuyu kirletmeyelim birkac sayfa öncesine dönersen benimde fotoğraflarımı görürsün .
Underground derken Nfs underground dan gördün heralde Veya sagopa dinleyerek kavramıssın sen bu müziği . Yeraltı demek istemiştin heralde bizim dilimizde ? 2 güne kadar imzasında sagopa sözleri yazan ergen cocuk simdi yeraltı diyor . İlginç
Seni bir dans okuluna yazdırmak gerek, iyi kıvırıyorsun erdemsız herif.Sana hiç yoktan ne kadar zaman önce yazılmış olduklarını gosterdim, sen kendi egolarını tatmin et ama herkes sen degil, isteyen gırıp bakar.Attığın iftira tutmadı, şimdi de konuyu saptır ha?
Hadi bakalım madem sıdk yarıştırmak istiyorsun sana arife tarife açıcam.Brothersxkabus mu 0-7 cocuk karızma alırken (ee item düştü ya abı kesıldı) keser, neymiş ben onu rahat bırakmamışmışım.Hadi geçelim.Ben yine antrepo civarındayken keser ve bolgeye ''susturun yerlerde..'' ulan sen kımsın de benı yere serıcen?Vs istedim.Hemen erdemsiz abilerine sığındılar yavrucaklar.Ee onlar yapınca, eyv derız bız başka karakterle gelınce ''susturun gelsin.!'' yok istersen yücelen halit degil de tek item urban set getireyim karşına.Neyse 1 el atarız.Erdemsiz yerde.Bekliyorum derim ve direk başka chara geçer(kime sövmüşse artık charı susturulmuş)neymiş ''Sen kimsin beni kesicen?Seni kestigim fotolarda var.Kadın char kullanan bır erkeksın vs..''Ulan sen kımsın ılah mısın?2 günde dizdigin ısık ıtemlerle adam mı oldun?İnan senın matematıkte topladıgın rakam kadar sıgınak yapmışlıgım ve yüzük alamayışım var.Hadi onu da gectim ben kadın chara yücleen solucan item alamıyormuşum.E peki erkek yücelen solucan yıldızlı ceket nereden geldi?Kestigin fotolar varmış.Ulan kesmedin diyen mi var?Vs atıyoruz, başka chara gecıp laklak edıyosun karı gıbı.Hadı onu da gectım kadın char kullanıyosun dıosun.Bin defa söyledim.Lonca konusuna girip bak bakayım susturunda Burak ısmının yanında ne yazıyor?Evet, işte o ablam.Kendısı karakterı kurmuştu ve hatrı ıcın o karakterı oynuyorum.Param mı yok?Görmek ister misin?Hadi madem param yok ERKEK büyücüme her gözlük setini yapıp,(Tarshasslar harıc) her nadıdeyı ureten sen mısın ben mıyım?Güzelim konuyu kırtletme dıyosun da birşeyler kanıtlama cabası ıcınde SON MESAJI YAZICAM hevesindesin.Egolarına sponsor olurum senın erdemsız!
QMCERDEMQ yazdı:
Underground derken Nfs underground dan gördün heralde Veya sagopa dinleyerek kavramıssın sen bu müziği . Yeraltı demek istemiştin heralde bizim dilimizde ? 2 güne kadar imzasında sagopa sözleri yazan ergen cocuk simdi yeraltı diyor . İlginç
Sana Rap'in 1970'den bugune kadar Amerıka ve Turkıyede(1995'den sonra) her gelişmesini tek tek sayarım rahat ol ki konumuz degil ama istersen zevkle Sagopa demişsin.Her zaman ılham kaynagımdır, yazarım da yazarım.Sago'nun en sevmedıgı hasımlarını da(Ceza,Fuat,Ayben,Aıs Ezhel,Keişan,Sansar Salvo,Şehinşah..)%90'ını görmüşüm ve her sarksıını da neredeyse bılırım takma kafana.Yok yabancı ıstıorm dersen Slug,Murs,Mc Eyedea.. free takılırım bana her yol underground