3pay hesabına bakiye nasıl yüklenir bile var mı? arkadaşlar
3pay hesabına bakiye nasıl yüklenir bile var mı? arkadaşlar
3pay sitesine kredi kartı kimlik bilgileri tanımladım fakat hesaba bakiye yüklemek için sanırım pay kart gerekiyormuş bunu nerden temin edebilriz yada 3pay hesabıma nasıl bakiye yüklerim?
Re: 3pay hesabına bakiye nasıl yüklenir bile var mı? arkadaşlar
Hayır herhangi bir bakiye yükleme söz konusu değil. Tanımladığın kredi kartı internet üzerinden alışverişe açık ise alışverişi onayladığın zaman kredi kartının tanımlamış olduğu telefon numarana onay mesajı gider. Sen mesajı "ONAY" ya da "EVET" diye cevaplayıp gönderdiğinde seni otomatik olarak dükkan sayfasına yönlendirir ve e pin cep telefonuna gelir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Re: 3pay hesabına bakiye nasıl yüklenir bile var mı? arkadaşlar
Kredi kartımı sisteme kayıt yaptım telefon numaranda kayıtlı kredi kartımın limitinin dolu olmadııgnıda biliyorum..Telefona onay mesajı geliyor gönderiyorum yeterli bakiye bulunmamaktadır diyor ama kart dolu değil..
-
FredyKrugger
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: 3pay hesabına bakiye nasıl yüklenir bile var mı? arkadaş
Sana katılıyorum bende kredi kartımla işlem yapmak istedim cep telefonuma onay mesajı geliyor onaylıyorum fakat
yetersiz bakiye diyor şimdi şöyle bir durum var kredim kartımın lümiti var ve yüksek limitli bir kart dolma ihtimali yok yani limit var
neden peki halaa bunu söyüyor yetersiz bakiye yada bizdemi yanlş birşeyler var
yetersiz bakiye diyor şimdi şöyle bir durum var kredim kartımın lümiti var ve yüksek limitli bir kart dolma ihtimali yok yani limit var
neden peki halaa bunu söyüyor yetersiz bakiye yada bizdemi yanlş birşeyler var