@ Ateş Loncası @

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: @ Ateş Loncası @

Mesaj gönderen kupluce »

Frm28b yazdı:loncadakilerin kafasını birileri fena halde karıştıremış anlaşılan dokunulanı iyi yada kötü olarak ayırt edemiyecek kadar gözleri kötülüklerler bürünmüş herkese karşı bir tavırlar alınıyor yalnız bu forumde geçerli oluyor oyuna geldiğinde kardeş ayağı çekiliyor bu loncayı anlamak zor gerçekten 2 yüzlü bile diyemiyorum

imzamı koymadım yazayım eminim buna kulp bulacaksınızdır ben YeniçeriDaDaWa ;)

severdimdi layıklığından evvelinden :D demekki değilmiş içlerinden...
Önceki yazılarını alıntı yapardım da uğraşmaya değmez.
Sen değilmiydin Ehlikeyf lerle bundan sonra muhattab olmayın diyen, bakıyorum imzanda Ehlikeyf kalmamış ama biz Ehlikeyf lerle muhabbetimize devam ediyoruz.Bu cevap sana yeter umarım.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

Bende onu diyorum :D forumda ayrı oyunda apayrı zaten yazdım imzamada karışırsınız diye ismimi verdim o oyundaki ismim yöneticilerin çoooook olgun davranışları nedeni ile foruma imza koymuyorum ;) bunu daha öncede açıkladım başka sorunun varmı :D lakin ben sorunumu dile getirinde uslubu bozuk insanlar geliyor oyunda o kadar klandan yazdığım halde cevap verilmedi üstüne terslenildi bayaaa artist lonca bana uzak Allah a yakın olun ;)
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

Frm28b yazdı:Bende onu diyorum :D forumda ayrı oyunda apayrı zaten yazdım imzamada karışırsınız diye ismimi verdim o oyundaki ismim yöneticilerin çoooook olgun davranışları nedeni ile foruma imza koymuyorum ;) bunu daha öncede açıkladım başka sorunun varmı :D lakin ben sorunumu dile getirinde uslubu bozuk insanlar geliyor oyunda o kadar klandan yazdığım halde cevap verilmedi üstüne terslenildi bayaaa artist lonca bana uzak Allah a yakın olun ;)
o zaman başka yerlerde tartımana yada münakaşana devam edebilirsin biz Allah'a yakın olmaya razıyız zati

İYİ FORUMLAR
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Frm28b yazdı:Bende onu diyorum :D forumda ayrı oyunda apayrı zaten yazdım imzamada karışırsınız diye ismimi verdim o oyundaki ismim yöneticilerin çoooook olgun davranışları nedeni ile foruma imza koymuyorum ;) bunu daha öncede açıkladım başka sorunun varmı :D lakin ben sorunumu dile getirinde uslubu bozuk insanlar geliyor oyunda o kadar klandan yazdığım halde cevap verilmedi üstüne terslenildi bayaaa artist lonca bana uzak Allah a yakın olun ;)

Artistlik yapan sensin arkadaşım tanımadığın insanlara karşı loncan adına bizimle muhattab olmayın diyorsun.Oyunda da forumda da olduğumuz gibiyiz, fakat sen tek başına lonca adına karar vereceğini düşündüğün için yanıldın çünkü loncanızda muhabbetimiz olan kişiler bulunmakta. 10 m 20 m veya 100 m 200 m para değil bizim için haklı olsaydın ne kadar para istersen karşılardım. Bizimle muhattab olmayın demene rağmen, sorunun devam ediyorsa özelden bana ulaşmanı yazdım. Ulaştınmı ? Hayır. Daha neyin lafını yapıyorsun anlamıyorum ?
Ayrıca senden gayet uzağız hiç kimsenin sana selam verdiğini veya bir şey almaya, satmaya çalıştığını gördünmü ? Kendi kendine gelin güvey oluyorsun, daha yazmazsan sevinirim senden uzak olacağız söz.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Loncamıza imza hediye eden yNçRxİnsensitivE ( Murat ) arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)
Ellerine sağlık, güzel olmuş 8-)

Resim
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Frm28b yazdı:loncadakilerin kafasını birileri fena halde karıştıremış anlaşılan dokunulanı iyi yada kötü olarak ayırt edemiyecek kadar gözleri kötülüklerler bürünmüş herkese karşı bir tavırlar alınıyor yalnız bu forumde geçerli oluyor oyuna geldiğinde kardeş ayağı çekiliyor bu loncayı anlamak zor gerçekten 2 yüzlü bile diyemiyorum

Ya sana ne demeli loncadan atılalı 1.5 sene olmuş kaç kez uyarıya rağmen hala yeniçeri ön adını kullanabilicek gurura sahipsin .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

BLackGezz0 yazdı:

Ya sana ne demeli loncadan atılalı 1.5 sene olmuş kaç kez uyarıya rağmen hala yeniçeri ön adını kullanabilicek gurura sahipsin .
ona gurur deme o iyi bişi olarak algılar :) kardeşim
Hanzala
KrigarE

Kullanıcı avatarı
zeko
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zeko »

kupluce yazdı:Loncamıza imza hediye eden yNçRxİnsensitivE ( Murat ) arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım :)
Ellerine sağlık, güzel olmuş 8-)

Resim

ellerıne saglık murat kardesım adamı hasta etme sevıyom senı :D
AteşZeki AteşŞifa

Resim
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

BLackGezz0 yazdı:

sazanlar çoğaldı ön adı hani kullanmıyordunuz bana diyene bak ben klandan yazdım ;) kapaklar bitmez bende bilader yeniçeri değilim loncada değilim ama o ismi koymayı istiyortum bunu zaten x koymayarak gösterdim ki zaten yeniçerinick gibi bir lonca bünyasi yok bu arada yukarıda kim seninle muhattap oldu alışveriş yaptı gibisinden laf söyleyip hemde tek olduğumu söyleyen kişi bizim kp charımıza dalan ateşisfendiyar atlı karakter ben ws atarken gel beraber sığınak grubu kuralım dedi oysaki mesafe oldunu sanıyordum neyse gururdanda söz etmeyin kimin ne olduğunu bilmesi gereken kişi biliyor ;) hadi işinizee...
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

Lütfen kimse cvp vermesin arkadaşlar :) milletin işi bu eğlendiğini sanıyorlar. Gerek yok kimse ile uğraşamaya işimize bakalım biz Lütfen yazacak olan her kimse dursun artık
Hanzala
KrigarE

“Lonca İletişim” sayfasına dön