Yarın'ı İyi Değerlendirin ! ( 20 Mayıs 2011 )
- turkoxHAMSTER
 - Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat

Re: Yarın'ı İyi Değerlendirin ! ( 20 Mayıs 2011 )
Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum 

Ben müslüman olsaydım sanırım bu 21 mayıs olayını çıkartan dine sayar söverdim..turkoxHAMSTER yazdı:Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum
- KaraXHayalet
 - Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları

Ben müslüman olsaydımxPrince yazdı:Ben müslüman olsaydım sanırım bu 21 mayıs olayını çıkartan dine sayar söverdim..turkoxHAMSTER yazdı:Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum
????
Sen hangi köydensin
:shock: :shock: :shock: Cidden Olsaydım Derken :?:KaraXHayalet yazdı:Ben müslüman olsaydımxPrince yazdı:Ben müslüman olsaydım sanırım bu 21 mayıs olayını çıkartan dine sayar söverdim..turkoxHAMSTER yazdı:Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum
????
Sen hangi köydensin
					En son DawLish tarafından 21 May 2011 01:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Yakacef yazdı:eLeaNoR yazdı:llllxefsanexllll yazdı:
21 Mayıs 2011 de Dedikleriniz Olsa Dahi Ben Yine Son Nefesimde Kelime -i Şehadet Getireceğim
21 Aralık 2012 de Kıyamet Kopsada Mayaların Dediği Gibi Ben Yine Son Nefesimde Kelime-i Şehadet Getireceğim !
Önemli Olan Allaha İnanmak ama Kalpten İnanmak !
Üstüne söylenecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:DawLish yazdı::shock: :shock: :shock: Cidden Olsaydım Derken :?:KaraXHayalet yazdı:Ben müslüman olsaydımxPrince yazdı:Ben müslüman olsaydım sanırım bu 21 mayıs olayını çıkartan dine sayar söverdim..turkoxHAMSTER yazdı:Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum
????
Sen hangi köydensin
- isimsizisim
 - İri Fare Avcısı

Kafanmı iyi kardeş senin gece gece aptal aptal konuşma dinsizmisin nesin =@ =@xPrince yazdı::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:DawLish yazdı::shock: :shock: :shock: Cidden Olsaydım Derken :?:KaraXHayalet yazdı:Ben müslüman olsaydımxPrince yazdı:Ben müslüman olsaydım sanırım bu 21 mayıs olayını çıkartan dine sayar söverdim..turkoxHAMSTER yazdı:Ben hıristiyan olsaydım yarın gece 12 den sonra Müslüman olurdum
????
Sen hangi köydensin
prine ne aldıysan bana verme git kendin zıkkımlan  

Tokerx 

Adamın müslüman olup olmaması sizi ilgilendirmez özgür bir ülkede yaşıyoruz ve Dinde Zorlama Yoktur !

AdeLHarD

Evet bi anda bu kadar tepki nasıl geldi bende merak ediyorum, ama sen haklısın kardeşim laik bi ülkedeyiz sonuçta..Odiseus yazdı:Adamın müslüman olup olmaması sizi ilgilendirmez özgür bir ülkede yaşıyoruz ve Dinde Zorlama Yoktur !