Merhaba...
Akçe Sistemi çıktığından beri Canımı sıkan bir olay var her seferınde IKV1000 Yazıp 7979 a gönderdııgmde Cevap gelmıyoru 50KRS'um çöpe gidiyor 2. Sefer yine Almaya calısıyorum IKV1000 Yazıp 7979 A gönderıyorum yine Onay için Cevap Gelmıyor. Yıne gitti 50KRS çöpe. 3. Kez denıyorum IKV1000 7979 Bu sefer cevap gelıyor onaylıyorum. Akçem Gelıyor 1TL param Her kimin cebine gidiyorsa Haram zıkkım oLsunda. Sonrasında Aynı gün içerisinde 1000AKÇE daha almak için SMS gönderdiğimde Bakiyem yetersiz oluyor 50KRS Eksiğim oLuyor ve 50KRS' için gidip en az 7tl lık Tekrar bir yükleme Yapmam gerekıyor. ALLAH belasını versin bu düzenin...
Şu Anda 4. Mesaj'ı Cektim Bakıyemde Tam 21TL 38KRS Onay Mesajları Gelmedi daha onaylamadım ve 2000 Akçe almak için Bakiyem yetersiz olucak Şu anda Klavyeden öyle şeyler yazmak istıyorum Bu olay'a yOL açan kişiye de Yapacakları işlem belli Forumdan 7 gün uzaklaştırma ALLAH sizin belanızı versin Yeter artık.
Akçe ALIRKEN Boşa giden Paralar.
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Akçe ALIRKEN Boşa giden Paralar.
StylxWeBCoDeR & StylxDeHŞeT & StylxATAxWHİTE
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe ALIRKEN Boşa giden Paralar.
Aynı olay benim başıma da geliyor ve her seferinde oluyor yönetimin buna bir el atması gerek bir sefere mahsus alışveriş yapmıyoruz her seferinde aynı şey olsa birike birike kaç kontur gitmiş olur ve zannediyorum herkese oluyordur aynı olay haram parayı boğazınızdan nasıl geçiriyorsunuz anlamış değilim.Tek ikişiye bakıldığında küçük bir problemmiş gibi görünebilir sana bana 50 krs az gelebilir ama bu platformda binlerce oyuncu var giden konturun paranın haddi hesabı olmaz yönetimin buna bir çözüm bulmalarını işlerini doğru düzgün yapmalarını istiyoruz.İyi forumlar
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
Aynen katılıyorumn kardeş sana...
Ve ben bu gun 30tl Yukledım 5TL .39KRS Eksi bakıye gitmişti Akce almak için 7979 a gönderdiğim SMS lerden dolayı su anda Kalan Bakıyem 21.83 Ve mesajlar hayla Gelmedı ONAY mesajları Geldiği taktırde 1 TL gidicek ve 20TL hesabımdan cekılıp 2000 AKÇE verilmesi gerekıyor. Tekrardan gidip ben KONTOR yüklemeyeceğim Bu 2000 AKÇEYİ ya SeSe Yada SiSi Benım Telefonuma göndericekler. Sorumlular Kimse beni ilgilendirmez artık SOBEE yada 3pay Yada Turkcell Türkcell Sorunun kendılerınden Kaynaklı olmadıgını ve Sorunun Sobee den kaynaklandıgını söylediler bana.... Dıyorum Bakın Ya SeSe Yada SiSi O akçeler Gelıcek bana.
Ve ben bu gun 30tl Yukledım 5TL .39KRS Eksi bakıye gitmişti Akce almak için 7979 a gönderdiğim SMS lerden dolayı su anda Kalan Bakıyem 21.83 Ve mesajlar hayla Gelmedı ONAY mesajları Geldiği taktırde 1 TL gidicek ve 20TL hesabımdan cekılıp 2000 AKÇE verilmesi gerekıyor. Tekrardan gidip ben KONTOR yüklemeyeceğim Bu 2000 AKÇEYİ ya SeSe Yada SiSi Benım Telefonuma göndericekler. Sorumlular Kimse beni ilgilendirmez artık SOBEE yada 3pay Yada Turkcell Türkcell Sorunun kendılerınden Kaynaklı olmadıgını ve Sorunun Sobee den kaynaklandıgını söylediler bana.... Dıyorum Bakın Ya SeSe Yada SiSi O akçeler Gelıcek bana.
-
- İskele Babası
yav seve seve mi artık bilemem ama yönetimin kafası rahat akçe falan vermez sen ne dersin almıyom bende dersin ama yönetimi etkilemez ki sen almassın ben almam en fazla üç beş kişi almaz etkilemez yönetimi ancak biz burda bu konuları açarak milletin farkedemediklerini gözlerinin önüne sererek onları aydınlatarak belki tarafımıza daha çok kişi çekebiliriz yönetim ancak bu şekilde etkilenir ve gerekenleri yapmak zorunda kalırlar.Bu yüzden tüm oyunculardan detek bekliyoruz.Herşey daha ucuz olanaklı bir eğlence platformu için...
BörteçinexKenan

bu işlemleri eğer gece denerseniz hiç bir problem çıkmıyor ve dakkasına geliyor.eğer gündüz vakti denerseniz operatörlerden kaynaklanan problemler yüzünden dediğiniz problemler oluyor.
bizzat müşteri gizmetlerini aradım ve öğrendim.
bizzat müşteri gizmetlerini aradım ve öğrendim.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- ALACAXXXKARANLIK
- İskele Babası
Tek kelime İLe sonuna kadar haklısın bacanak ..!Stylxataxwhite yazdı:Merhaba...
Akçe Sistemi çıktığından beri Canımı sıkan bir olay var her seferınde IKV1000 Yazıp 7979 a gönderdııgmde Cevap gelmıyoru 50KRS'um çöpe gidiyor 2. Sefer yine Almaya calısıyorum IKV1000 Yazıp 7979 A gönderıyorum yine Onay için Cevap Gelmıyor. Yıne gitti 50KRS çöpe. 3. Kez denıyorum IKV1000 7979 Bu sefer cevap gelıyor onaylıyorum. Akçem Gelıyor 1TL param Her kimin cebine gidiyorsa Haram zıkkım oLsunda. Sonrasında Aynı gün içerisinde 1000AKÇE daha almak için SMS gönderdiğimde Bakiyem yetersiz oluyor 50KRS Eksiğim oLuyor ve 50KRS' için gidip en az 7tl lık Tekrar bir yükleme Yapmam gerekıyor. ALLAH belasını versin bu düzenin...
Şu Anda 4. Mesaj'ı Cektim Bakıyemde Tam 21TL 38KRS Onay Mesajları Gelmedi daha onaylamadım ve 2000 Akçe almak için Bakiyem yetersiz olucak Şu anda Klavyeden öyle şeyler yazmak istıyorum Bu olay'a yOL açan kişiye de Yapacakları işlem belli Forumdan 7 gün uzaklaştırma ALLAH sizin belanızı versin Yeter artık.
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ... ...xXKaFCıXx...
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
Hayla gelmedı bacanak AKÇEler ve AKÇE talep edicek SMS i göndericek konturum kalmadı:S
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Arkadaşlar Akçe Alıken Telefonunuz Mobil Ödemeye Açık Olması Gerekmektedir Aksi Taktirde MEsaj Felan GElmez
- Stylxataxwhite
- İri Fare Avcısı
Telefon'um Mobil ödemeye açıktır. Her zaman alıyorum her zaman Bu şekilde paralarım boşa gitmektedir.