~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Bıkac ay oyunu bırakıyorum bıktım artık bu oyundan coluk cocukla ugrasamıyorum artık burdan Sonx aıleme cok tesekkur ederım cok guzel anılarımız oldu gulduk eylendık tamamen bırakırsam carlarım unal kardesımındır a.e.o kendınıze ıyı bakın arada yazarım ozletmeyın kendınızı 
Bırakmak yok.! Çık bi dolaş, hava al yine geri gel /f Sonxcure yap. Hadi şimdi A.E.OSonxcagdas yazdı:Bıkac ay oyunu bırakıyorum bıktım artık bu oyundan coluk cocukla ugrasamıyorum artık burdan Sonx aıleme cok tesekkur ederım cok guzel anılarımız oldu gulduk eylendık tamamen bırakırsam carlarım unal kardesımındır a.e.o kendınıze ıyı bakın arada yazarım ozletmeyın kendınızı
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
Yok kardesım oyuna canım fena sıkıldı adam maden satıyorum dıyıp pasınden dolastırıyor sonrada yok dıye dalga gecıyor konuyu uzatmıyalım kardesım senı severım ama olmuyor bıraz kafamı dınlıycem sonra bakarız a.e.o boyle seylere kafanızı takmayın hakkınızı helal edın ıyı oyunlar
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tarih boyunca esareti değil özgürlüğü benimsemiş olan milletimizin geldiği noktanın başlangıcı, Atatürk’ün doğum günüm dediği ve bu günü Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun. İyi forumlar.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
- SoNxBLooDy
- İskele Babası
Konumuz güncelleşmiş. Hayırlı olsun..
[numberoneturk][NEmTLuTÜRKümDyNe][NuMBeRoNeTÜRK]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
olm buna kafa takılırmı adam maden satacakmış falan filan hem sen bana sordunmu lan boyunu bırakarkenSonxcagdas yazdı:Yok kardesım oyuna canım fena sıkıldı adam maden satıyorum dıyıp pasınden dolastırıyor sonrada yok dıye dalga gecıyor konuyu uzatmıyalım kardesım senı severım ama olmuyor bıraz kafamı dınlıycem sonra bakarız a.e.o boyle seylere kafanızı takmayın hakkınızı helal edın ıyı oyunlar
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
Abı sen yoktun unal vardı ona soyledım baskan yardımcısı dıye abı boyle seylere sınır olurum hem bı tek o degıl
Apo abı veya benim yerimde olsan kafayı yerdin heralde. Gelen pm'in haddi hesabı yok bin çeşit adamla uğraşıyoruz.Sonxcagdas yazdı:Abı sen yoktun unal vardı ona soyledım baskan yardımcısı dıye abı boyle seylere sınır olurum hem bı tek o degıl
- Sonxcagdas
- Salgın Koruyucusu
Apo abı veya benim yerimde olsan kafayı yerdin heralde. Gelen pm'in haddi hesabı yok bin çeşit adamla uğraşıyoruz.
[/quote]
cabuk sınırlenırım napım bıktım artık bu tur cocuk hareketlerınden eskıden deda ıyıydı oyun sımdı coluk cocuk doldu oyuna adam gıbı oynadıktan sonra kımseye bıse demıyorum ısterse 5 yasındakı cocuk oynasın yaw aksama kadar kusur edıyorlar oynadıgım oyundan bıse anlamıyorum
cabuk sınırlenırım napım bıktım artık bu tur cocuk hareketlerınden eskıden deda ıyıydı oyun sımdı coluk cocuk doldu oyuna adam gıbı oynadıktan sonra kımseye bıse demıyorum ısterse 5 yasındakı cocuk oynasın yaw aksama kadar kusur edıyorlar oynadıgım oyundan bıse anlamıyorum
- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucumuzda bugün (20.05.2011) saat 20.00'da gerçekleşen ''Ölüm Oyunu'' etkinliğinde SoNxCeSuR büyücü sınıfı arasında dim dik ayakta durarak büyük ödülü kazanıp bizleri gururlandırmıştır. Kendisini bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

İyi forumlar.

İyi forumlar.

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."