Yakacef yazdı:İsrailin Hayin Planı Arkadaşlar Mescid-i Aksayı Yıkıp Deccal İçin Yeni Bir Tapınak İnşa etmek
Önümüzdeki Olaylara yani 3.Dünya Savaşına Hazır Olun !!!
yazık yemin ediyorum yazık senin gibilerin beynini böyle saçma şeylerle yıkamışlar ya kalkar sen ben bunları yazdım die banada israilli dersin kesin
oh ne güzel yap bi dandirik video koy terminatör 3ün müziğini al sana israilin planı 3. dünya savaşı
llllxefsanexllll yazdı:
21 Mayıs 2011 de Dedikleriniz Olsa Dahi Ben Yine Son Nefesimde Kelime -i Şehadet Getireceğim 21 Aralık 2012 de Kıyamet Kopsada Mayaların Dediği Gibi Ben Yine Son Nefesimde Kelime-i Şehadet Getireceğim !
İsrailoğullarının Mescid-i Aksanın Altını Deccal İçin Kazıdıkları Kuran-ı Kerimde Geçmesi ile Kesin Birşeydir.Deccal Ortaya Çıkmadıkca ,Mesih Gökten İnmedikce Kıyamet Kopmuyacaktır.Yinede En İyisini ALLAH(c.c.) Bilir.Kıyamet İçin İnsanoğlu Bir Çok Kez Gün Vermiş Ve Her Defasında Sözleri Boşa Düşmüştür,Düşecektirde.Örn:Mayaların Takviminin 2012 de Bitmesi ile Dünyanın Sonu Geleceğini Söylemişlerdir,Hatta Filmler Yapıldı 2012 Diye.
Bunu Sadece Ve Sadece ALLAH (c.c.) Bilir.Kesinlikle Böyle Şeylere İnanmanız Aklınızın Ucundan Bile Geçmesin.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Yakacef yazdı:İsrailin Hayin Planı Arkadaşlar Mescid-i Aksayı Yıkıp Deccal İçin Yeni Bir Tapınak İnşa etmek
Önümüzdeki Olaylara yani 3.Dünya Savaşına Hazır Olun !!!
yazık yemin ediyorum yazık senin gibilerin beynini böyle saçma şeylerle yıkamışlar ya kalkar sen ben bunları yazdım die banada israilli dersin kesin
oh ne güzel yap bi dandirik video koy terminatör 3ün müziğini al sana israilin planı 3. dünya savaşı
sen ne biliyorsunki yazık yazık diyorsun ? beyin yıkamışlarmış mış mış sen kendi beynine sahip ol ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
llllxefsanexllll yazdı:
21 Mayıs 2011 de Dedikleriniz Olsa Dahi Ben Yine Son Nefesimde Kelime -i Şehadet Getireceğim 21 Aralık 2012 de Kıyamet Kopsada Mayaların Dediği Gibi Ben Yine Son Nefesimde Kelime-i Şehadet Getireceğim !
Önemli Olan Allaha İnanmak ama Kalpten İnanmak !
Üstüne söylenecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum.
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5