Eskikral + DiLYaRaSı ( Mehmet )
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Eskikral + DiLYaRaSı ( Mehmet )
ben senin gibi bir salakla uğraşamam gelmiş ne ile ilgili karşima geliyor. şunuda bil benim kendime ait 6 adet 49 lvl karekter bulunmaktadır yani sende olmayan ....

DİLYARASI
-
- İri Fare Avcısı
toguesores yazdı:ben senin gibi bir salakla uğraşamam gelmiş ne ile ilgili karşima geliyor. şunuda bil benim kendime ait 6 adet 49 lvl karekter bulunmaktadır yani sende olmayan ....![]()
:mrgreen: senile ilgili dier linklere bakmanı ve yediğin haltları hatırlatmak isterim mehmet :mrgreen: yanlızlarşifası çalınmışır diyosun ama isim değiştirerek dilyarası yapmışsın , mecx ler hakkında konu açmışsın , üstüne tekrar sana kendine ait olan bir hesapdan haklısın falan yazmışsın yüzsüzlüğünde bu kadarı :mrgreen:

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ya bırakın çoluk çocukla muhatap olmayın bilen biliyor bizi geçin bunları konuşsun konuşsun zzaaa önce kim olduğunu söle birde kendimize ait çarların hesabını vermek zorundamıyız git önce sen kumda oyna.... büyüde gel... yazmıyorum sayfayı kapatın...........gercekler34 yazdı:toguesores yazdı:ben senin gibi bir salakla uğraşamam gelmiş ne ile ilgili karşima geliyor. şunuda bil benim kendime ait 6 adet 49 lvl karekter bulunmaktadır yani sende olmayan ....![]()
:mrgreen: senile ilgili dier linklere bakmanı ve yediğin haltları hatırlatmak isterim mehmet :mrgreen: yanlızlarşifası çalınmışır diyosun ama isim değiştirerek dilyarası yapmışsın , mecx ler hakkında konu açmışsın , üstüne tekrar sana kendine ait olan bir hesapdan haklısın falan yazmışsın yüzsüzlüğünde bu kadarı :mrgreen:
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sanane gülüm calinmiş yada calinmamiş ismi değişmiş değişmemiş sana burada batan ne kim olduğu söylede boyunun ölcüsünü göreyim ha gerci sen daha cocuksun
eğer söylediklerin doğru ise fotolari göster...
DİLYARASI