BÜYÜK İKV PROJEM
Re: BÜYÜK İKV PROJEM
Menekşe Elması '' 1 M '' Olacak Herkes Şahaserli Olacak Herkes Rahat Bir Nefes Alıcak
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Mükemmel bir öneri İKV Yönetimi bu Çılgın Projeyi dikkate almalı.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gelirse iyi olur ama her kanal bir gruba hitab eder /klan /grup /bolge. Boyle düşünürsek ticari bi kanalın gelme ihtimali yok gibi gorunuyor..
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Evet ama tüm Herkesin görebileceği sadece bir item kanalı olacak bir yer oalrak düşünürsek güzel olur diye düşündüm yani yazı yazılmayacak burada sade kılanda olan da olmayan da arz olanda olmayan da yansıtacak tabi ki her ütrlü görüşe saygım var ..VatanXLydeR yazdı: Gelirse iyi olur ama her kanal bir gruba hitab eder /klan /grup /bolge. Boyle düşünürsek ticari bi kanalın gelme ihtimali yok gibi gorunuyor..
- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
benim soruma niye kimse cevap ver(e)miyo
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
Güzel bi öneri. Tüm bölgelerden görülebilecek bi kanal olursa da herkesin işi görülmüş olur ayrıca

- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Bende oyundan kanal geçirceksiniz sandım..
güzel fikir..
)
oyum sana
güzel fikir..
oyum sana
çok güzel bir proje bence çok manktıklı söylediğin gibi klan ve bölge kanalları ta biraz olsun temizlenmiş olur
item yansıtacak gider istanbul Kanala yansıtır ıkv desteğe gönder bence bunu
bu arada süper yorumlar geliyor güldürdünüz beni
püskevit filan
item yansıtacak gider istanbul Kanala yansıtır ıkv desteğe gönder bence bunu
bu arada süper yorumlar geliyor güldürdünüz beni
kim ne derse desin önerim bence çok akıllıca...
ayrıca kanal istanbulun yanında bölge istanbulda olsun yer6 gibi kimse birbirine saldıramadan alışveriş yapılabilsin bu bölgede özellikle grup bölgesindeyken ticaret yapmak daha kolay olur ayrıca migrat gibi uzun bir grup bölgesinde iksir bittiğinde çıkmak mümkün olmayacağından eee herkestete üretim malzemesi ve kimyacı olma ihtimali düşük olduğunda bu bölgelerde alışveriş yapılabilir...
ayrıca kanal istanbulun yanında bölge istanbulda olsun yer6 gibi kimse birbirine saldıramadan alışveriş yapılabilsin bu bölgede özellikle grup bölgesindeyken ticaret yapmak daha kolay olur ayrıca migrat gibi uzun bir grup bölgesinde iksir bittiğinde çıkmak mümkün olmayacağından eee herkestete üretim malzemesi ve kimyacı olma ihtimali düşük olduğunda bu bölgelerde alışveriş yapılabilir...
Hırs
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
İKV bu saatten sonra parasız birşey yapmaz da ondankaan679050 yazdı:peki niye plus veya kutu şart ? her yenilik para ile olmak zorundamı ?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)