ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ Amisos Lonca Bilgilendirme Sayfası ░░▒▓███►ஐ
Uçmuş o abisi karışmayın arada bizim sayfayada uğra 

:!: :!: :arrow: :arrow: :idea: :idea:RoneeY yazdı:Uçmuş o abisi karışmayın arada bizim sayfayada uğra
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Selamın Aleyküm
Gençler artık geldim ama plusum yok
a
a
.
.
.

BizeHerYerTRbzon & Nightspeed => Genel Koordinatör Lonca Başkanı ( Yunus Emre )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmisoSxxPitbuLL & AmisosXPitbuLL => Üye ( Celal )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosGaMe => Kurucu Üye ( Harun )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
AmisosxxAga ß Amisosxxreyizz => Kurucu - ( Mustafa )
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisosxxDanger => Kurucu - Onursal Üye ( Adem )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nasihat & NaSihatŞiFa & Nasıhat => Forum Sözcüsü ( Fatih )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rejenarasyon & Lordfactor => Üye ( Gökhan ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Galanoth & IIxNecroFeaRxII => Üye ( Hakan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
xXxSERDARBEYxXx & Serdarbey => Üye ( Serdar ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
AmisoSxxDyNaC => Üye ( Emre ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kingraizo => Üye ( Bilal ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< IIxDaDaLoGLUxII & Dadaloglux & Kerbella => Üye (Yavuz)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Heroxgandalf => Üye ( Burak Emre )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Morphyy & Arenos => Üye ( Eren ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Amisosxxhayal ß MonarChy => Üye ( Ertürk ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Mimarov => Üye ( Zekeriya ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Rapturka => Üye (Furkan )
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Amisosxxcrayzozz => Üye ( Oğuzhan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Raito & Amisosxxgaddar => İzinli Üye ( Furkan ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Sanatorian => İzinli Üye ( Berke ) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Yardırcan => İzinli Üye ( Fehmi Can ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< AmisosxxDüello => İzinli Üye ( Abdul Kerim )
=> Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
=> Lonca üyeleri birbiriyle dayanışma içinde olmak zorundadır.
=> Lonca Üyeleri kendisine ve çevresine saygı duymak zorundadır.
=> Forum Üzerinden yapılan Başvurular dikkate alınmayacaktır.
Lonca Sitemiz :
http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
/color]
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru
http://amisos.forumh.net
Lonca başvuru formu için
http://www.jotform.com/myhiddenname/LoncaBasvuru

En son Louster tarafından 20 May 2011 11:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Aynen celal ya benimde plusum bitmiş daha 1 ay vardı yada bana öyle geliyorCelalYILMAZ yazdı:Selamın Aleyküm
a
Şubatta yüklemiştim. Dün 25TL ye Boz ayı (paçoz=kankam) ve klan+bölgeye yazabilmeyi aldım.
Mutluyum..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !

Paçoz ve ben
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Bugünü ezikleri anma günü olarak ilan ediyorum. Bu nedenle Fatih'i ziyarete geldim. :mrgreen:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
selam ıyı gunler hayırlı oyunlar arkadaşlar
kanunixxbaşkan
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı