öncelikle o çarın çalındığına çok üzüldüğümü belirtmek isterim.. kendi çarlarımı da bir hile ile kaybetmiştim.. ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum.
oyunda bükemedği eli öpecek yerde hile yaparak o bileğin hakkını gasp etmek isteyen zihniyet "babasız zihniyettir"
oyunu bırakmak bir kaçış yoludur.. biz bu duruma iki defa düştük.. ama yılmadık.. her ne kadar sevmeyenlerimiz olsada dostlarımız da vardı .. dost olan arkadaşlara tutunduk.. maddiyatta gözümüz yok elimizi sallasak zaten iteme çarpıyor..
ben karakterlerimi kurtaramasamda kardeşimin karakterleri arkadaşların çabası ve yönetimin müdahalesi ile kurtuldu... savcılık konusuna gelince biz suç duyurusunda bulunduk henüz bir gelişme yok .. zaten olay çok taze .. seninde suç duyurusunda bulunman bence güzel bir davranış.. bir iki örnek koyulunca foruma hesap çalmak ne demekmiş nelere mal oluyormuş görecek bu işin arkasındakiler...
Sfenks , StylxReHBeR
dostxemre ÇALINMIŞTIR....
Re: dostxemre ÇALINMIŞTIR....
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
mustafa abim öncelikle tesekkür ederim abi amapes der ya insanlar pes diyorum artık yönetim hazır cevap tan baska bişi yok canımı sıkan ve oyunu bırakmamdakı bas etken odur... hırsızlıga göz yuman yönetimdir.... herşeyi rahatlıkla yapabilirler...ama ne care...(copy paste) yapiyorlar yardım cagrımıza
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
BENCE SEN ÇOK MILLETLE ATIŞIYON ONDAN
ONLARDA ÇARLARINI ALIYOLR
ANLADIN SEN
ONLARDA ÇARLARINI ALIYOLR
ANLADIN SEN
kanunixxbaşkan
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
KADİR buradan cır cır etme atışan degil arkadasını koruyanım hatırlarsan bir zmanlar senın içinde tartışmıstım noldu en son 1 ay önce bana da küfrettin ne kadar adamısnda konusyon lan canımı sıkma benım
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre