bu yorumu yazarken biliyorum ki forum yöneticileri konuyu kitleyip hesabımı susdurur yada kapatırlar ...... insanlar bu oyuna para yatırıp sizlerin müşterisi olup sizlere iş imkanı sunuyorlar ama ne yazıkki müşterilerinizi hiç ama hiç takmadığınız gayet ortadadır foruma yorum yazılır kapatır kitlersiniz...... az önce okumuş olduğum oyuncunun şikayetlerine yönetici çok ama çok saçma yorum yapıyor neymiş size küfür eden kişiyi sağ tıkla şikayet et diyor .... adam bas bas bağırıyor oyundan çıktığı için şikayet edilmiyor buna önlem alın diyor ama ne yazıkki bizim forum yöneticisi kesin bu oyunu oynamıyor sadece üfürükden teyyare gibi burda yazılan isyanlara cevap verip konuyu kitliyor..... siz bu oyunu gerçekden oynuyormusunuz sizlere bunu soruyorum yöneticiler küfür eden kişi oyundan hemen çıkarsa nasıl şikayet edilecek insanda akıl olur ama nerde sizde o akıl alışmışsınız bir cevap kalıbına sağ tıkla şikayet et sonrada konuyu kitle ....... özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorsunuz düşünce özgürlüğü var diyorsunuz ama gelde gör burda duygu ve düşüncelerini yazan kişlerin düşüncelerine pranga vuruyorsunuz....... forumda yazılanlara herşeye kilit vuracaksanız kapatın bu forumu boşuna hava atmayın forum sitemiz var diye yada burda derdini anlatan kişileri susdurmayın.....
Schiller
Merhaba,
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.
Bilginize.
sizlere örnek bir kalıplaşmış cevap sistemi
oyunu bilmeyen yöneticiler
- Tarantulaa
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
oyunu bilmeyen yöneticiler
Tarantulaa
Re: oyunu bilmeyen yöneticiler
Bunlar Oyunu da bilmez insanlığıda para pulla kaybedenler.
Yönetim = Duvar Kime Konuşuyorsun.
Yönetim = Duvar Kime Konuşuyorsun.
İstanbul Hırsızlar Vakti
İlker kardeşim yönetime çok ağır konuşmuşsun , sana katılıyorum bir çok konuda önemsenmiyoruz ki bizimde onları önemsediğimiz söylenemez. Bırak takılsınlar kafalarına göre herkez kendi hayatını yaşıyor herkez kendi t**ağının ağır bastığı yerde konuşuyor Schillerin dediği gibi küfürün karşısında yasakla gitsin 

Merhabalar,
Alıntı yaptığınız bilgilendirme mesajı doğru bir metindir. Oyundan çıkış işlemi yapıldığında sizinde belirttiğiniz gibi şikayet işlemi yapılamamaktadır. Fakat bu tür eylemlerinde ceza alması için uygulanan işlem basamakları belirtilmiştir.
Yapılan bilgilendirmede şikayet işleminizin gerçekleşme durumu şart koşulmamıştır. Siz yinede kullanıcının oyunda olmadığına emin olmak babında "şikayet ediniz" şeklinde aksettirme yapılmıştır.
Bu tarz durumlarda hangi işlemlerin yapıldığını tekrardan sıralarsak,
Alıntı yaptığınız bilgilendirme mesajı doğru bir metindir. Oyundan çıkış işlemi yapıldığında sizinde belirttiğiniz gibi şikayet işlemi yapılamamaktadır. Fakat bu tür eylemlerinde ceza alması için uygulanan işlem basamakları belirtilmiştir.
Yapılan bilgilendirmede şikayet işleminizin gerçekleşme durumu şart koşulmamıştır. Siz yinede kullanıcının oyunda olmadığına emin olmak babında "şikayet ediniz" şeklinde aksettirme yapılmıştır.
Bu tarz durumlarda hangi işlemlerin yapıldığını tekrardan sıralarsak,
- Kullanıcı oyunda değil ve şikayet edilemiyorsa, kullanıcıyı Arkadaş veya Yasaklı listenize eklemeyi deneyiniz.
- Oyunda olmadığını kanıtlayan bilgilendirme mesajıyla birlikte ekran görüntüsünü alınız.
- Ekran görüntüsünü ve sunucu,karakter adı,tarih bilgilerini İKV Destek Formu > Oyuncu Hata kullanım bildirim tipinden gönderiniz.
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Oyuncu küfür ederken onu yasaklamam neyi değiştirir ki..adam özelden küfür etse anlarım ama klandan yazmasının bi amacı var herkesin görmesini istiyor dolayısıyla yasaklamak çözüm değil bence..o yazışma panelini birçok oyun sitesinin yaptığı gibi küfürlü yazıları **** şeklinde görüntülenemiyecek hale getirmek zor bir olaymıdır bilemem ama koskaca ikv gibi bir oyunu yazan şirket onuda başarır diye düşünüyorum.saygılar.
Ne beyan-i hale cu'ret, ne figana takatim var.Ne reca yi vasla gayret, ne firaha kudretim var.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Oyunda olmayan adamı nasıl listeye ekliyorsun bana da öğretir misin?
PIRASASAPI
yöneticinin yasaklı listesine ekleyin demesinin sebebi eğer oyunda değilse bu kişi oyunda olmadığı için yasaklıya ekleyemezsiniz gibi bir uyarı gelicektir işte bu uyarı mesajı ve o kişinin bulunduğu hitamı resmini alıp desteğe yollayın demesidir. Yani senin aladığın gibi değil.nmfm yazdı:Oyuncu küfür ederken onu yasaklamam neyi değiştirir ki..adam özelden küfür etse anlarım ama klandan yazmasının bi amacı var herkesin görmesini istiyor dolayısıyla yasaklamak çözüm değil bence..o yazışma panelini birçok oyun sitesinin yaptığı gibi küfürlü yazıları **** şeklinde görüntülenemiyecek hale getirmek zor bir olaymıdır bilemem ama koskaca ikv gibi bir oyunu yazan şirket onuda başarır diye düşünüyorum.saygılar.
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Ozan zaten ekleyemediğin için uyarı çıkıyorya onuda resimde bize yollayın diyor akıllım anladınmıozaerdenn yazdı:Oyunda olmayan adamı nasıl listeye ekliyorsun bana da öğretir misin?![]()
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Sinan Abi rencide oldum ama anladım sağol yani.Afrodisyak yazdı:Ozan zaten ekleyemediğin için uyarı çıkıyorya onuda resimde bize yollayın diyor akıllım anladınmıozaerdenn yazdı:Oyunda olmayan adamı nasıl listeye ekliyorsun bana da öğretir misin?![]()
PIRASASAPI
- soulpowerbeta
- İskele Babası
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
bende yorum yaptığımı sanıyodum adam ole bi oturtmuş ki lafı altına yorum yapmamlı bence saygılar tarantulaa bu kadar ii bi analız olur...
[onur sen cok adil birisi olduğun için buraya böle güzel edebi metinler yazabilyosun bide yazının etrafını çiçeklerle süsle]
şimdi konuya kilit atarlar nie çünkü eleştirlmeyi hazmedemyolar.
sizler elit ırkmısnız ?
[onur sen cok adil birisi olduğun için buraya böle güzel edebi metinler yazabilyosun bide yazının etrafını çiçeklerle süsle]
şimdi konuya kilit atarlar nie çünkü eleştirlmeyi hazmedemyolar.
sizler elit ırkmısnız ?
SouLPoweRBeTa