Arkadaşlar Uzun Zamandır . Savaşcımla Meydanlara Cıkmıyordum .. Ama bugun ki ettigi hakaretlerden Dolayı . . Sadece Biraz Üzerinde Antreman yaptım.. ne bileyim bende daha ii atar sanmıstım konusmasından hele birinde 50 canla kestim öyle bir kıvırdı ki gülmekten yerleri yumrukladım !!
4. Fotoda ne için eme girdin anlamıyorum ws atıyosan kendi iteminle at başkası olmaz hep yanında bide burda konu açıyosun neyse tebrikler. Choosens'lerden ayrıldınmı? gerimi dondun?
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Arkadaşlar eme girip cıkmamı o istiyordu.. ona 300 fazla vuruyordum ki herkese öyle vuruyorum adam inanamadı iksir felan vardır dedi tabi eme gir cık ypatım her ws de . .orda ws izleyenler sahittir..
**İYİ FORUMLAR**
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Way bea gardasıma bAk helal Olsun la sana harbi ezmişsin Ha iksir diyolar la eme giriç Çıkmam yerine ANtrepoya gireydin daha süper Olurdu Ama har bi ezmişsin Hacı 2 el avansmı D Sana 4 EL vermek Yakısırdı ama neyse Uzunlafın Kısası bu dur Eline Koluna KLAVYENE * MaUSUna * MoNitörüne * KAsana sağlık ...
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden