19 Mayıs kutlamaları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
QuickDeath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 19 Mayıs kutlamaları

Mesaj gönderen QuickDeath »

TATLISU yazdı:
QuickDeath yazdı:Sayın Lathander plus paketi olanlara %50 exp geliyo bu %100 exp plus paketle birleşip %150 mi olucak yoksa normal sadece %100 mü ?
Plus paketten gelen %50 ile toplanır.
Tamam cevap için teşekkürler.
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Elimizde hem plus,hem de %50 exp arttırıcı diyelim.%200 exp ediyor.Bugün bu değer artmaz mı,%300 mü olur,%400 mü olur?
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Usta »

19 Mayıs'a bu tarz basit hediyelerin yakışmadığını düşünüyorum, 23 Nisan'da da aynısını yaptınız Sığınak/Migrat artıcı verdiniz... Bunlardan ziyade günün anlam ve önemini taşıyan etkinlik, organizasyon vb. şeyler yaparsanız oyuncuların daha çok memlun edersiniz...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CapeLxxintikam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CapeLxxintikam »

CapeLxxintikam yazdı:Lathander benim zaten %50 ex arttırıcım var ve plus var bu arttırıcı ile toplanıp %200 mü olucak acaba ?
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** <3
Kullanıcı avatarı
wanxhelsing
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen wanxhelsing »

Doğrusunu söylemek gerekirse bu sabah heyecanla uyandım Çemberlitaş sürprizi olabilir mi ? diye ki yanıldım İstanbul Kıyamet Vakti Derindeki Sır 11 Haziranda gelmişti.Çemberlitaş'ta Haziran Başlarında geleceğini düşünüyorum.Hiç olmazsa Çemberlitaş ile ilgili bir video veya bilgi verebilirdiniz :evil:
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

yani o kadar mutlu oldum ki yeah diyorum artık pes ya bi çemberlitaş diye bi grup bölgesi var ya onunla ilgili bi video göstermenin zamanı gelmedi mi
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Merhaba,
Nasıl bir umut ışığı ise bendeki, bitmek bilmiyormuş.Sabah'ın 8.3o'unda, tatil olmasına rağmen ayağa dikildim; belki bir sürpriz olur diye..Ama şunu unuttum değil mi ? 'Bizlerin umutlarını söndürmek sizin için bir zevk.' Mevlüt Dinç, bir konuşmasında Sobee şirketini, herhangi bir gelişmemiş şirketle kıyaslıyordu. Onların yıllığı 1 iken bizim 100 diyordu.Hızımızı tahmin edin diyordu.Evet bu mu hızınız ? Tam anlamıyla Kaplumbağa?Güncellemeyi bırak, video,item tanıtımı v.b. bir şey bekledik çoğumuz. O da yok..

İnsanda ne SABIR ne de UMUT bırakıyorsunuz.

Tebrikler Sobee,
Başarılarınızın devamını dilerim..

İyi forumlar.
Sancak !

Resim
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SpyderFreak »

eceLinizqeLdi yazdı:Merhaba,
Nasıl bir umut ışığı ise bendeki, bitmek bilmiyormuş.Sabah'ın 8.3o'unda, tatil olmasına rağmen ayağa dikildim; belki bir sürpriz olur diye..Ama şunu unuttum değil mi ? 'Bizlerin umutlarını söndürmek sizin için bir zevk.' Mevlüt Dinç, bir konuşmasında Sobee şirketini, herhangi bir gelişmemiş şirketle kıyaslıyordu. Onların yıllığı 1 iken bizim 100 diyordu.Hızımızı tahmin edin diyordu.Evet bu mu hızınız ? Tam anlamıyla Kaplumbağa?Güncellemeyi bırak, video,item tanıtımı v.b. bir şey bekledik çoğumuz. O da yok..

İnsanda ne SABIR ne de UMUT bırakıyorsunuz.

Tebrikler Sobee,
Başarılarınızın devamını dilerim..

İyi forumlar.

Mevlüt Dinç onların yıllığı 1 Milyar,bizim yıllığımız 100 Milyon diye söylemişti o cümlede.Onların bizden daha hızlı olduklarını söylemişti ayrıca.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

İkv oyuncuları kadar sabırlısı yoktur!
30 Ağustos'a birşey kalmadı az sabır :lol:
Resim
OnuR22
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OnuR22 »

Bana yardım edin bu gün oyunu indirdim ama oyuna giremiyorum sunucuyla bağlantı kesildi diyor :S

“Eski Duyurular” sayfasına dön