Tamam cevap için teşekkürler.TATLISU yazdı:Plus paketten gelen %50 ile toplanır.QuickDeath yazdı:Sayın Lathander plus paketi olanlara %50 exp geliyo bu %100 exp plus paketle birleşip %150 mi olucak yoksa normal sadece %100 mü ?
19 Mayıs kutlamaları
- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: 19 Mayıs kutlamaları
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Elimizde hem plus,hem de %50 exp arttırıcı diyelim.%200 exp ediyor.Bugün bu değer artmaz mı,%300 mü olur,%400 mü olur?
"Everything starts in the head"

19 Mayıs'a bu tarz basit hediyelerin yakışmadığını düşünüyorum, 23 Nisan'da da aynısını yaptınız Sığınak/Migrat artıcı verdiniz... Bunlardan ziyade günün anlam ve önemini taşıyan etkinlik, organizasyon vb. şeyler yaparsanız oyuncuların daha çok memlun edersiniz...

- CapeLxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
CapeLxxintikam yazdı:Lathander benim zaten %50 ex arttırıcım var ve plus var bu arttırıcı ile toplanıp %200 mü olucak acaba ?
GreGoRyxxİnTiKaM - ReaLove *** 
- wanxhelsing
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Doğrusunu söylemek gerekirse bu sabah heyecanla uyandım Çemberlitaş sürprizi olabilir mi ? diye ki yanıldım İstanbul Kıyamet Vakti Derindeki Sır 11 Haziranda gelmişti.Çemberlitaş'ta Haziran Başlarında geleceğini düşünüyorum.Hiç olmazsa Çemberlitaş ile ilgili bir video veya bilgi verebilirdiniz :evil:
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
yani o kadar mutlu oldum ki yeah diyorum artık pes ya bi çemberlitaş diye bi grup bölgesi var ya onunla ilgili bi video göstermenin zamanı gelmedi mi
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Nasıl bir umut ışığı ise bendeki, bitmek bilmiyormuş.Sabah'ın 8.3o'unda, tatil olmasına rağmen ayağa dikildim; belki bir sürpriz olur diye..Ama şunu unuttum değil mi ? 'Bizlerin umutlarını söndürmek sizin için bir zevk.' Mevlüt Dinç, bir konuşmasında Sobee şirketini, herhangi bir gelişmemiş şirketle kıyaslıyordu. Onların yıllığı 1 iken bizim 100 diyordu.Hızımızı tahmin edin diyordu.Evet bu mu hızınız ? Tam anlamıyla Kaplumbağa?Güncellemeyi bırak, video,item tanıtımı v.b. bir şey bekledik çoğumuz. O da yok..
İnsanda ne SABIR ne de UMUT bırakıyorsunuz.
Tebrikler Sobee,
Başarılarınızın devamını dilerim..
İyi forumlar.
Nasıl bir umut ışığı ise bendeki, bitmek bilmiyormuş.Sabah'ın 8.3o'unda, tatil olmasına rağmen ayağa dikildim; belki bir sürpriz olur diye..Ama şunu unuttum değil mi ? 'Bizlerin umutlarını söndürmek sizin için bir zevk.' Mevlüt Dinç, bir konuşmasında Sobee şirketini, herhangi bir gelişmemiş şirketle kıyaslıyordu. Onların yıllığı 1 iken bizim 100 diyordu.Hızımızı tahmin edin diyordu.Evet bu mu hızınız ? Tam anlamıyla Kaplumbağa?Güncellemeyi bırak, video,item tanıtımı v.b. bir şey bekledik çoğumuz. O da yok..
Tebrikler Sobee,
İyi forumlar.
Sancak !

- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
eceLinizqeLdi yazdı:Merhaba,
Tebrikler Sobee,
İyi forumlar.
Mevlüt Dinç onların yıllığı 1 Milyar,bizim yıllığımız 100 Milyon diye söylemişti o cümlede.Onların bizden daha hızlı olduklarını söylemişti ayrıca.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
İkv oyuncuları kadar sabırlısı yoktur!
30 Ağustos'a birşey kalmadı az sabır :lol:
30 Ağustos'a birşey kalmadı az sabır :lol:

Bana yardım edin bu gün oyunu indirdim ama oyuna giremiyorum sunucuyla bağlantı kesildi diyor :S