Ya bu elimdeki silah neden benden önce gider arkadaş!
Ya bu elimdeki silah neden benden önce gider arkadaş!
Arkadaşlar malum oyunda yıllardır düzeltilemeyen bir sorun var elimde kafa koparan yürürken benden önce gidiyor siz anladınız sorunu resim koymama filanda gerek yok zaten herkeste var bu sorun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ilginçtir diğer karakterime giriyorum olmuyor ana karakterime giriyorum oluyor çıldırıcam önceden alt f4 çekerdim bir kaç kez düzelirdi şimdi o da yok! Bütün oyun zevkimi elimden alıyor
Düzelmesi için neler yapmak gerekir yoksa bir çözümü yok mu bunun? çıldırıcam...

Re: Ya bu elimdeki silah neden benden önce gider arkadaş!
çözümü oyunu kaldırmak kardeşNevizade yazdı:Arkadaşlar malum oyunda yıllardır düzeltilemeyen bir sorun var elimde kafa koparan yürürken benden önce gidiyor siz anladınız sorunu resim koymama filanda gerek yok zaten herkeste var bu sorun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ilginçtir diğer karakterime giriyorum olmuyor ana karakterime giriyorum oluyor çıldırıcam önceden alt f4 çekerdim bir kaç kez düzelirdi şimdi o da yok! Bütün oyun zevkimi elimden alıyorDüzelmesi için neler yapmak gerekir yoksa bir çözümü yok mu bunun? çıldırıcam...
Tokerx 
Sonunda onuda denicem ya çıldırcamxsWiTx yazdı:çözümü oyunu kaldırmak kardeşNevizade yazdı:Arkadaşlar malum oyunda yıllardır düzeltilemeyen bir sorun var elimde kafa koparan yürürken benden önce gidiyor siz anladınız sorunu resim koymama filanda gerek yok zaten herkeste var bu sorun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ilginçtir diğer karakterime giriyorum olmuyor ana karakterime giriyorum oluyor çıldırıcam önceden alt f4 çekerdim bir kaç kez düzelirdi şimdi o da yok! Bütün oyun zevkimi elimden alıyorDüzelmesi için neler yapmak gerekir yoksa bir çözümü yok mu bunun? çıldırıcam...

önde bi dişi silah görmüştür ondan olablir 
...
ben denedim öneriyorumNevizade yazdı:Sonunda onuda denicem ya çıldırcamxsWiTx yazdı:çözümü oyunu kaldırmak kardeşNevizade yazdı:Arkadaşlar malum oyunda yıllardır düzeltilemeyen bir sorun var elimde kafa koparan yürürken benden önce gidiyor siz anladınız sorunu resim koymama filanda gerek yok zaten herkeste var bu sorun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ilginçtir diğer karakterime giriyorum olmuyor ana karakterime giriyorum oluyor çıldırıcam önceden alt f4 çekerdim bir kaç kez düzelirdi şimdi o da yok! Bütün oyun zevkimi elimden alıyorDüzelmesi için neler yapmak gerekir yoksa bir çözümü yok mu bunun? çıldırıcam...
Tokerx 
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kardeşim bunu neden bu kadar takıyosun ki anlamış değilim ...Nevizade yazdı:Arkadaşlar malum oyunda yıllardır düzeltilemeyen bir sorun var elimde kafa koparan yürürken benden önce gidiyor siz anladınız sorunu resim koymama filanda gerek yok zaten herkeste var bu sorun oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ilginçtir diğer karakterime giriyorum olmuyor ana karakterime giriyorum oluyor çıldırıcam önceden alt f4 çekerdim bir kaç kez düzelirdi şimdi o da yok! Bütün oyun zevkimi elimden alıyorDüzelmesi için neler yapmak gerekir yoksa bir çözümü yok mu bunun? çıldırıcam...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL