okan34 yazdı:19 mayıs için yarım gün çalışacaklarını sanmıyorum. Sizlerin bakış açısı oyuncu olarak. Bir çalışan olarak bakarsanız eğer sizce 19 mayısda çalışır. Hemde bu gunden Çemberlitaş ı getirip. Gecelere kadar mesai yapmak istermisiniz. Diğer bir açısından bakarsak da Çemberlitaş gelmeden önce indirilme linki verilecek. Belki 19 mayıs için bu link verilir 1-2 hafta sonrada eklenti açılabilir.
Hâklı olabilirsin; ama bilmen gereken bir konu varsa, orada sadece 15-20 kişi çalışmıyor. Zaten bu Kuruluş Türk Telekom'um " Alt Firmasıdır "; yani sayısı gayet yüksek çalışan bulundurduğundan dolayı, böyle bir çalışma söz konusu olabilir. Bu nedenle de oyun içerisinde, oyunla ilgili yenilikleri getiren bir ekip olabilir ya da belki de şimdiden ayarlamışlardır bölgeleri; fakat 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramıuygun olması için bekletiyor olabilirler. 19 Mayıs Günü LİNK'i verebileceklerini tahmin etmemekte elde değildir. Aslında bizim şuan yapabileceğimiz en iyi şey, beklemektir. Bu nedenle, artık Çemberlitaşile ilgili meraklarınızı/meraklarımızı bırakmayı ve olacakları beklememizin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum; çünkü daha çok üstüne gidersek, bu bizleri daha çok heyecanlandıracak ve oyun içerisinde güncellemeyi merak içinde bekleyerek" ne zaman güncellenecek bu oyun?! " gibisinden stres soruları meydana çıkacağını düşünüyorum.
:arrow: Bu sadece kendi fikrim, herkesin fikrine saygı duyarım. :idea:
Buğrahan[Buqrahan]Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
Ekleyerek :arrow:
oMevlüt Dinç'in bu konu hâkkındaki görüşleri;
Bildiğimiz üzere bir çok İmza Günü'nde bilgilendirme de bulunmuştur ve Mayıs'ın Ortalarına doğru geleceğini söylemiştir, TT Olimpiyatları'nda bulunan ekibimizSobee Studiosbu konu hâkkındaki görüşleri de alınmıştır. Bu nedenle de yarın veya Cuma Günü Çemberlitaşhâkkında bilgi verilmesi veya direk link verilmesi söz konusu olabilir.
:arrow: Bu sadece kendi fikrim, herkesin fikrine saygı duyarım. :idea:
Buğrahan[Buqrahan]Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
dıger paket lerde de aynısı oldu
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
Eğer İstanbul Kıyamet Vakti ÇEMBERLİTAŞ Eklentisi 19 Mayıs 2011 Tarihinde gelecekse,
Bugünden oyunculara haber verilirdi.Yarın geleceğini pek düşünmüyorum.1 ay'a kadar süresi var..
Yarın Gelirmi gelmezmi bilemem, ama şöyle şüphe uyandırıcı bir durum var ki; 23 nisan sürprizleri hakkında 3 gün öncesinden bi duyuru yayınlanmıştı, bu başlığı takip edin diyerek, yılbaşı sürprizinde yine öyle yapılmıştı vs vs vs. peki bugün 18 mayısta yarının sürprizleri hakkında hala ses seda yok, ya ortaya cıkana kadar hiç bir sızıntının olmamasını istedikleri bir mevzu var ortada yada yarın için bir plan yok :S
bence daha önceki özel günlerde verilen hediyeler yapılan etkinlikler sürprizler olcak olsa yine bir bilgilendirme yapılır yarını ekleyin vs gizemli cümleler sarfedilirdi, 18 mayıs bugün ve saat olmuş 20:54 hala bi hareketlilik yok ben umutla bakıyorum.