Arkadaşlar Bir Çok Kişinin Maduriyeti bellidir bu Konuda Akçe ile karekter aktarma hakkı aldıgımızda karekter aktarırken telefonumuza onay kodu gelmiyor bu onay kodunun kaldırırmasının sebebini soruyorum İKV yönetime 1 gün önce sabah 8 de mesaj geldi karekter aktarım işleminiz onaylanmıştır diye siteye girdim ve işlemleri iptal ettim fakat ertesi günü tekrar bir mesajda karekterlerimin aktarıldığına dağir mesaj aldım eğer 2. bi aktarım işlemi olsaydı mesajla bildiriliyordu 2. bir mesaj almadım karekterlerimi çalan kişilik 4.5 yıllık emeğin hesabını mutlaka vericeksin... kimseye hakkımı yedirmem yedirmicemde beni tanıyan tanır kimsenin tavuğuna kış demedim bu zamana kadar
ReBeLLıOusSs
Akçe İle Karekter Aktarma İşlemi Hakkında
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe İle Karekter Aktarma İşlemi Hakkında
Aynı şekiLde birçok mağdur insan var kardeşim , IKV yönetiminin eLine para geçtiği takdirde bizim karakterlerimizin çaLınıp çaLınmaması dert değiL onlar için. :evil:
EuxinouS.....
İkv yönetimi ne zaman oyuncudan yana oldu ki ? Cebine bakar cebine..
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

İKV Yönetim diye birşey yoktur siz kimle konuştuğunuzun farkındamısınız İKV Yönetim = DUVAR !!!
İstanbul Hırsızlar Vakti
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
bu konuya şiddetLe KATILIYORUM.akceyLe Aktarma ıslemı gayet GuzEL ve ıse yarar Bır Sey ama hesab ve char Saglıgı Acısından ceb teLe veya maıl e gelen Kod Ların Akce AktarımıyLA Gelmemesı Tamamen Yanlış . Hesabın Soyulduhunda Veya cALındıhında Mahkemeye Falan basvurma hakkı olan oyuncuların en Basta Bu Yanlıs DAvranısınız ıcın ve bu sekıLDe calınan Bır cok karakter ıcın sızı vermesı gerekıyoR . ıns Sonunda sız zararLı cıkarsınz
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx