okan34 yazdı:19 Mayıs resmi tatil olması sebebiyle Sobee çalışanlarını da unutmamak gerek. Çemberlitaşın 19 mayıs da gelmesi söz konusu değildir. Bİlginize.
Hayır gelecektir. Herkes Tatil yaparsa 1 Günlük zarar çok olur, bu nedenle bir yarısı öğlene kadar, diğer yarısı da akşama kadar izin yapar ve bu şekilde herkes izin almış olur. Düşünce tarzın biraz konudan uzak.
kargasa yazdı:yeraltı 19 mayısta gelmişti ben mi yanlış hatırlıyorum.
okan34biraz konulardan uzak kalmış, o nedenle böyle bir yorum yaptığı kanââtindeyim.
Eğer Mevlüt Dİnç,Bu İşlerden Haberdarsa 19 Mayısta Gelecektir...Çünkü Kendisinin Verdiği Seminerde Şahsen Duydum:Çemberlitaş Ne zmna Gelecek Sorusuna; Yetkililer Denemeler,Çalışmalar Yapıyor,Şu AN İçin 19 Mayısta Gleceği Kanaatindeyiz..dedi.Yarın 19 Mayıs Verecekleri Hediyeler 1 Günlük %100 Exp 1 Günlük Sığınak Migrat Şans Arttırıcı Birde Vrebilirlerse Sarraf,Lokman Şans arttırıcı...Onun haricinde Ben Eğer Çemberlitaş 19 Mayıstada Gelmezse İsyan Başlatırım Yönetimin Dikkatine...Teee Ne zamanDan Bu Yana Hala Bişi Yok.Eğer Bunlar Sobee Merkezinde Kafalarına Göre takılmıyorlarsa Çemberlitaşın en geNç Yarına Yetişmiş Olması Lazımdır...Bu ARada Okan Kardeş Oyun Hakkında Biraz ARaştırma aparsan Yeraltının da 19 Mayısta geldiği Kanaatine Vracaksındır.
Herkesin 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma GençLik Ve Spor Bayramı Kutlu OLSUN.
İyi Forumlar
19 mayıs için yarım gün çalışacaklarını sanmıyorum. Sizlerin bakış açısı oyuncu olarak. Bir çalışan olarak bakarsanız eğer sizce 19 mayısda çalışır. Hemde bu gunden Çemberlitaş ı getirip. Gecelere kadar mesai yapmak istermisiniz. Diğer bir açısından bakarsak da Çemberlitaş gelmeden önce indirilme linki verilecek. Belki 19 mayıs için bu link verilir 1-2 hafta sonrada eklenti açılabilir.
yarin pano vs. guncellemesiyle cemberlitasin gelecegini dusunuyordum ancak oyun tarihcesinde de gecen bir bolgenin onceden daha kapsamli tanitim videosu yayimlanmadan ve haber verilmeden gelecegini sanmam
Ajanslara yeni düşen haberlere göre,siyasi partilerin en büyük seçim yatırımı ve kozları Çemberlitaş imiş.
Bu sebeple seçimden sonra ancak gelir gibime geliyor.
Çemberlitaş Gelecek,Oyuncular Rahat Bir Nefes Alacak.
Derindeki Sır,Hayaldi,Gerçek Oldu!
Çılgın Proje Açıklandı:İstanbul'a 3. Grup Bölgesi!
Evinizde çocuklar,bilgisayarın karşısına geçmiş oturuyorlar.Karşılarındaki çocuklar birbirleriyle Instance'e giriyorlar,birbirleriyle kesiyorlar.O çocuk aklından geçiriyor,"Benim de yeni bir Instance'ım olsa" diyor."Sobee bize niye yeni Instance yapmıyorsunuz!" diyor,"Bizde niye yok!" diyor.
YAĞRIN ÇOK BÜYÜK BİR SÜPRİZOLABİLİR..
ANCAK BENCE YAĞRINKİ SÜPRİZ ÇEMBERLİ TAŞ İLE İLGİLİ BÜTÜN BİLGİLERİ SUNABİLRİLER..
GELCEK OLSA BİR İHTİMAL BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN TANIMADAN ÇOK TERS OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
GELME İHTİMALİ SN.MEVLÜT DİNÇ SÖZLERİNE BAKARSAK ÇOK YÜKSEK ZATEN TEK DAYANAK O BENCE...
okan34 yazdı:19 mayıs için yarım gün çalışacaklarını sanmıyorum. Sizlerin bakış açısı oyuncu olarak. Bir çalışan olarak bakarsanız eğer sizce 19 mayısda çalışır. Hemde bu gunden Çemberlitaş ı getirip. Gecelere kadar mesai yapmak istermisiniz. Diğer bir açısından bakarsak da Çemberlitaş gelmeden önce indirilme linki verilecek. Belki 19 mayıs için bu link verilir 1-2 hafta sonrada eklenti açılabilir.
Hâklı olabilirsin; ama bilmen gereken bir konu varsa, orada sadece 15-20 kişi çalışmıyor. Zaten bu Kuruluş Türk Telekom'um " Alt Firmasıdır "; yani sayısı gayet yüksek çalışan bulundurduğundan dolayı, böyle bir çalışma söz konusu olabilir. Bu nedenle de oyun içerisinde, oyunla ilgili yenilikleri getiren bir ekip olabilir ya da belki de şimdiden ayarlamışlardır bölgeleri; fakat 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramıuygun olması için bekletiyor olabilirler. 19 Mayıs Günü LİNK'i verebileceklerini tahmin etmemekte elde değildir. Aslında bizim şuan yapabileceğimiz en iyi şey, beklemektir. Bu nedenle, artık Çemberlitaşile ilgili meraklarınızı/meraklarımızı bırakmayı ve olacakları beklememizin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum; çünkü daha çok üstüne gidersek, bu bizleri daha çok heyecanlandıracak ve oyun içerisinde güncellemeyi merak içinde bekleyerek" ne zaman güncellenecek bu oyun?! " gibisinden stres soruları meydana çıkacağını düşünüyorum.
:arrow: Bu sadece kendi fikrim, herkesin fikrine saygı duyarım. :idea:
Buğrahan[Buqrahan]Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.