Öncelikle herkese merhaba.
Hepimiz biliyoruz ki GB'ler yani Grup Bölgeleri geldiği zaman savaşçıların oyun parasıyla büyük bedeller ödeyerek, büyük uğraşlar vererek dizdiği element setleri "ÇÖP" halini aldı. Maksimum Hasar efsunlu eşyalar ise adeta tavan yaptı. Şimdi ise kendi yaptığım denemelerden yola çıkarak söylüyorum ki, yaratıkların birçoğuna Element Efsunlar daha iyi vuruyor. Sizler de deneyebilirsiniz. Ben direnci düşük olduğundan farelerde birkaç çeşit silah ile hasar birleşimlerine baktım. Ve söylentilere göre "Çemberlitaş Bölgesi Mayıs ortalarında geliyor" demiş Mevlüt Dinç. Gelecek Çemberlitaş Bölgesi ile Element Efsunlu eşyalarımız değerlenecek mi? Duyum alan, fikir olan var mı? Güzel bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
Savaşçıların Element Efsunlu Eşyaları!
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçıların Element Efsunlu Eşyaları!
PIRASASAPI
Re: Savaşçıların Element Efsunlu Eşyaları!
GameX Fuarı'nda Çemberlitaş paketiyle savaşçılardaki element hasarlı eşyaların önem kazanacak diye söyleniyordu.
2009-2013
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Daha önce de söylemiştin, diğer arkadaşların da bilmesi iyi oldu.JouRney yazdı:GameX Fuarı'nda Çemberlitaş paketiyle savaşçılardaki element hasarlı eşyaların önem kazanacak diye söyleniyordu.
Sence hangisi Umut? Elektrik? Buz? Ateş? Yada (sanmıyorum ama) Asit ve Zehir?
PIRASASAPI
Vallahi kesin bir şey söyleyemem ki
[Çemberlitaş Usulü] efsununu biliyorsundur; Elektrik ile ilgili.
Tabi bu Çemberlitaş'ta elektrik hakim olacağı anlamına gelmez, sadece bir tahmin.
[Çemberlitaş Usulü] efsununu biliyorsundur; Elektrik ile ilgili.
Tabi bu Çemberlitaş'ta elektrik hakim olacağı anlamına gelmez, sadece bir tahmin.
2009-2013
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
O efsun zaten başlı başına karmaşa. Çünkü düşmanlar mı elektrik hasarı verecek yoksa bizim mi elektrik hasarı dizmemiz lazım belli değil. Galiba iş yine elektrikte. 
PIRASASAPI
Çemberlitaş geldiğinde göreceğiz artık Ozan 
Çok az kaldı, hissediyorum
19 Mayıs gibi geliyor bana, yani yarın..
Çok az kaldı, hissediyorum
2009-2013
İlk önce yarın için umudu kesin derim çünkü 1 günde bölgeyi açıklıcaklar diğer gün getirecekler değilya. Birda ŞAHESER 2 adet 2 sidemax veriyor bunuda düşünmek lazım.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Grup Bölgeleri ile yeni reçeteler gelecek. Arasında Mesmer Modeli Ardenneler Misali Nadide herhangi bir silah olamaz mı? Bence de yarın, emin gibiyim. 
PIRASASAPI
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Max HASAR öne çıkacaktır ve büyücüler içinde Fiziksel Hasar, ZATEN 2 TANE MAX HASAR ŞAHESER VAR , onları üretenler Keriz mi? YA DA KERİZ YERİNE Mİ KONACAK ?! Bunu yönetici'lerin düşüneceğini ve buna göre bir bölge getireceklerini tahmin ediyorum...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
zırhlar ceketler vb.
Şaheser Silah gelmeyecek diye düşünüyorum
yeni gelecek olanlar
zırhlar ceketler vb.
Şaheser Silah gelmeyecek diye düşünüyorum
FLaT