Raiders Of Anatolia Facebook

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Raiders Of Anatolia Facebook

Mesaj gönderen byreal »

JunqenTR yazdı:
bilinmez yazdı:bu lonca sancagı baglamaz :D
Bu cevabını Raiders Of Anatolia[Anadolu Akıncıları]'yı tanımadığını ve tarihçemizi bilmediğin için söylediğine inanıyorum.
Destekleriniz için teşekkürler İyi forumlar...

Kendi sunucunuzda konusurmusunuz nasıl bı lonca oldunuz bızı baglamazzzzzzz
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

byreal yazdı:
JunqenTR yazdı:
bilinmez yazdı:bu lonca sancagı baglamaz :D
Bu cevabını Raiders Of Anatolia[Anadolu Akıncıları]'yı tanımadığını ve tarihçemizi bilmediğin için söylediğine inanıyorum.
Destekleriniz için teşekkürler İyi forumlar...

Kendi sunucunuzda konusurmusunuz nasıl bı lonca oldunuz bızı baglamazzzzzzz
bir söz var "Biliyorsan konus ibret alsinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar" Raiders Of Anatolia "Anadolu Akıncıları" loncası İKV dünyasının ilk loncasıdır. Şu an kökleri olarak tüm sunucularda üyeleri bulunuyor illaki loncaya bağlı olmasada hayranları. Her sunucuda Gökx, Ateş, Yeniçeri, Ata, Mec, AFx, Trkstyla, gibi loncalar bilinmezken bütün sunucularda ortak oalrak bilinen tek lonca istisnalar kaideyi bozmaz elbet. Bu yüzden ROA nın tek bir sunucusu yok :) seni bağlamaya bilir ancak çok kişi ilgilendirdiği bir kesin.

İYİ ÇALIŞMALAR.
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen JunqenTR »

Bişeyi belirtmek isterim ki bağlamaz diyenlerin çoğu nedense Lodoslar ;) çocukca tartışmak yakışmaz bize...Hanzala desteğin ve açıklaman için teşekkürler kardeşim.

İyi forumlar Sancak
Resim

JunqenTR `

Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG

Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

JunqenTR yazdı:Bişeyi belirtmek isterim ki bağlamaz diyenlerin çoğu nedense Lodoslar ;) çocukca tartışmak yakışmaz bize...Hanzala desteğin ve açıklaman için teşekkürler kardeşim.

İyi forumlar Sancak
Şimdi siz arzsınız bildigim kadarıyla iyi bir lonca bulursanız gelecegiz diyorsunuz tek arz loncası mecx :D
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Zamanında Girmek İçin Karar Almıştım...Birkaç Kez Başvuru Yaptım Lakin Hiçbir Başvurumda Cevap Alamadım...Şimdiyse Böyle Bir Niyetim Kalmadı Girmek İsteyen Arkadaşlara da Hep Söyledim Boşuna Başvurmayın Diye :)

Eğer Loncanızla İlgilenseydiniz Sitenizle de İlgilenirdiniz, Sitenizle İlgilenseydiniz Başvuruları da Değerlendirirdiniz ?

Ama Sancakta İşiniz Zor Gibi Neden ''RoA'' Eminönü-Kuklacı-Teşkilat vb. Eski Sunucuların Loncasıdır Belki de Çoğunlukla Eski Yöneticilerin...

Size Verebileceğim Nacizane Bir Öneri Tüm Sunuculardaki Üyelerinizi Bir Sunucuda Toplamanız ve İKV Dünyasında Lodoslar Fazla Olduğundan Arz Olarak Üstünlüğünüzü Kanıtlamanız...

Bu Önerimi Lütfen Üst Mercilere Bildirin Düşünülmesi Gereken Bir Öneri (Bence) ;)

Başarılar Tekrar Hoşgeldiniz !
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

JunqenTR yazdı:Bişeyi belirtmek isterim ki bağlamaz diyenlerin çoğu nedense Lodoslar ;) çocukca tartışmak yakışmaz bize...Hanzala desteğin ve açıklaman için teşekkürler kardeşim.

İyi forumlar Sancak
Hep destek tam destek nede olsa en eski ve ilk loncam
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
ByaLoNe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByaLoNe »

Şu sunucuda Roa diye lonca waRmı ?
-Yok O zaman ?

Gidip Kendi KanaLLaRınızda acanız konularınızı ne deRsiniz ?
RoA En büyük iLk lonca demişiniz ? RoA yı biliyoRm kuklacıda vs . Ama buRası SANCAK HeRkese kendi cöpLügüne... ;)
GÖKxaLoNe(49)
Dost istersen ALLAH yeter!Arkadaş istersen KUR'AN yeter!Düşman istersen NEFİS yeter!Zenginlik istersen KANAAT yeter!Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Tek Çar Tek Bilek Tek Yürek!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Sayın Gök lonca üyeleri, sizin elemanınızın bilgisayarının özelliklerini konu açarak sancak sunucusuyla paylaşmasından daha önemli bir konudur bu emin olun.
İlgilenenler var, size dokunan ney onu anlayamadım :?:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GhostRider »

ByaLoNe yazdı:Şu sunucuda Roa diye lonca waRmı ?
-Yok O zaman ?

Gidip Kendi KanaLLaRınızda acanız konularınızı ne deRsiniz ?
RoA En büyük iLk lonca demişiniz ? RoA yı biliyoRm kuklacıda vs . Ama buRası SANCAK HeRkese kendi cöpLügüne... ;)
Güzel kardeşim , şöyle yapılan yorumlara bir bak senden başka eleştiri yapan var mı ?
İKV forum ahlak sınırları içerisinde her türlü konuya açık . Nereye ne şekilde konu açacağımız seni bağlar mı ?
Facebook sayfamızın tanıtımını tüm sunucu kanallarına duyurduk . Sayfamıza yalnızca bulunduğumuz sunuculardan oyuncular katılabilir , takip edebilir diye bir şey mi söyledik ?
Biz Lonca olarak her türlü Öneri/Eleştiri ' ye açığız . Ama seninki çizmeyi aşmış artık . Şimdi senden ricam saygı göster , konuyu tartışma ortamına çevirme ve bu tarz yorumları yaparken 2 kez düşün .

İyi Forumlar ...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

kupluce yazdı:Sayın Gök lonca üyeleri, sizin elemanınızın bilgisayarının özelliklerini konu açarak sancak sunucusuyla paylaşmasından daha önemli bir konudur bu emin olun.İlgilenenler var, size dokunan ney onu anlayamadım :?:

Salih kopardın beni :)

Ayrıca sayın Roa uyelerı elestırı yapmaya calısan sevıyesız kısılerın yasları 13,14 aldırmayın,Başarılar...
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA

“Genel Sohbet” sayfasına dön