Kaç m eder bu ceket?
- seko94seko
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kaç m eder bu ceket?
Arkadaşlar ben Predatör tanıyan cokdur gecen em den bı item düşürdüm fikrinzi alıyım dedım kaç m eder dıye Düşen item Fevzibey modeli cevriye sultan modeli erkek büyü ceketi 48 lvlik ceket kac m eder sızce :?:
Re: Kaç m eder bu ceket?
konu yanlış yerde bence ama çok para ederseko94seko yazdı:Arkadaşlar ben Predatör tanıyan cokdur gecen em den bı item düşürdüm fikrinzi alıyım dedım kaç m eder dıye Düşen item Fevzibey modeli cevriye sultan modeli erkek büyü ceketi 48 lvlik ceket kac m eder sızce :?:

5 Aydır oyunda yokum Piyasayı biLmiorum ama Bence Çok para Etmez 
#υκαLαXηιѕяσ¢#
' ~ ßéLki ßirÇok Şéyi KaybéttiK ... Amaa qüLüŞüMüz Yiné ~ 1o Numara ' !
bana zıtlık olsun die admaın ekmeğiyle oynamasana nanQueeN yazdı: 5 Aydır oyunda yokum Piyasayı biLmiorum ama Bence Çok para Etmez

Büyücü itemLeri Çok PahaLı oLmuo O yüzDen Sana Ne zıtLık yapcam nan Konuyu Tartışma Alanına Cevirme pLs Shut uP xD
#υκαLαXηιѕяσ¢#
ii buluruz başka konu çok mu zor xDQueeN yazdı:Büyücü itemLeri Çok PahaLı oLmuo O yüzDen Sana Ne zıtLık yapcam nan Konuyu Tartışma Alanına Cevirme pLs Shut uP xD

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Sen de 20 ben diyim 50 
Slm arklar Ben choosensxuslanmaz o ceketın bızde 43 luku war we o ceketın fıyatı 45 m yı gecmez ....
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
adamalra ne item düşüyor bizde plusuz biza karakürk düşüyorseko94seko yazdı:Arkadaşlar ben Predatör tanıyan cokdur gecen em den bı item düşürdüm fikrinzi alıyım dedım kaç m eder dıye Düşen item Fevzibey modeli cevriye sultan modeli erkek büyü ceketi 48 lvlik ceket kac m eder sızce :?:
şans işi bu ama sende 0ın altında bugünkü hava sıcaklığı gibi aynı xDStrongxsifa yazdı:adamalra ne item düşüyor bizde plusuz biza karakürk düşüyorseko94seko yazdı:Arkadaşlar ben Predatör tanıyan cokdur gecen em den bı item düşürdüm fikrinzi alıyım dedım kaç m eder dıye Düşen item Fevzibey modeli cevriye sultan modeli erkek büyü ceketi 48 lvlik ceket kac m eder sızce :?: