Laptop almayı düsünüyorum.SİZCE bu modeller kasarmı oyunu ?
Marka:TOSHIBA
İŞLEMCİ: Intel Core i3-380M 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Yeni Nesil Intel 4500MMHD Max. 1275 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
250 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
MARKA:HP
İŞLEMCİ: Intel Core i3-350M 2.26 GHz. 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM: 2 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 5470 Max. 1722 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Linux Suse SLED11
2 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.4 GB) Ram
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
Linux Suse SLED11 işletim Sistemi
IKV (LAPTOP)
-
BLueSadNeSS
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: IKV (LAPTOP)
Kardeşim ekran kartını ATI alma ikv oynarken grafiklerde sıkıntı çıkarıyor aldıgıma bin pişman oldum keşke almasayım
:(
hp g62 alabilirsin ben aldım çok memnunum ikv oynarken bilgisayardan kaynaklı hiç bir problem çıkmadı ve çok hızlı.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:hp g62 alabilirsin ben aldım çok memnunum ikv oynarken bilgisayardan kaynaklı hiç bir problem çıkmadı ve çok hızlı.
Onun işlemcı hızı az sanırsam bilmiyorum valla kararsızım biraz Samsun ıntel core i3 380m işlemcı 2.53ghz 1024 mb atı hd5470 ekran kartı 4 gb ram lı bir pc alcam ama bazı arkadaslar Atı ekran kartı grafiklede hadata lı gösteriyo diyorlar
- alper111
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
- Lonca: Cesaretin Yoksa Seyret
Kardeş şimdiden hayırlı olsun.Ben sana bir kaç bilgi vereyim.Sen kafana göre alırsın.Şimdi ben G62 laptop var.Hepsiburada sitesinden aldım.Gayette memmunm.Atı hd 5470 ekran kartı 4 gb ram i3 işlemci 370m her özelli var.Bence hp modelinin iyi bir bilgisayarı. GTA IV çalıştırdım.COD7 çalıştırdım.CRY 2 çalıştırdım.İkv çalıştırdım ama ati kadar kaliteli bir ektan kartı görmedim.Benim diger pcde nvdia gt9800 vardı ama onunlar 1280 *900 yapıodum sapıtıdu.Ama bu pcde tık yok maşallah :d
Yani kısacı dünyanın en kaliteli ekran kartı atidir ben başkasına bakmam.Oyunda kırılma var diyorlar ati kartında onlar güncel driver kullanmadıgında dolayır.Seçim senin.
Yani kısacı dünyanın en kaliteli ekran kartı atidir ben başkasına bakmam.Oyunda kırılma var diyorlar ati kartında onlar güncel driver kullanmadıgında dolayır.Seçim senin.
DefendYourSelf
Duryolcu
Duryolcu
Saolasın dostum.amsun ıntel core i3 380m işlemcı 2.53ghz 1024 mb atı hd5470 ekran kartı 4 gb ram özellıkte pc almayı düsünüyorum.Sence iyimi ? yane ıkv kasmaz demı ?alper111 yazdı:Kardeş şimdiden hayırlı olsun.Ben sana bir kaç bilgi vereyim.Sen kafana göre alırsın.Şimdi ben G62 laptop var.Hepsiburada sitesinden aldım.Gayette memmunm.Atı hd 5470 ekran kartı 4 gb ram i3 işlemci 370m her özelli var.Bence hp modelinin iyi bir bilgisayarı. GTA IV çalıştırdım.COD7 çalıştırdım.CRY 2 çalıştırdım.İkv çalıştırdım ama ati kadar kaliteli bir ektan kartı görmedim.Benim diger pcde nvdia gt9800 vardı ama onunlar 1280 *900 yapıodum sapıtıdu.Ama bu pcde tık yok maşallah :d
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: zeyda
atı ekran kartıyla ılgılı bır sorun oldugu dogrudur ıkv de ama atı ekran kartıyla bırlıkte amd ıslemcı olursa sorun oluyor
senın yazdıgın secenekelerde sorun olmaz. cunku ıslemcın ıntel. kasma yapmaz merak etme.
senın yazdıgın secenekelerde sorun olmaz. cunku ıslemcın ıntel. kasma yapmaz merak etme.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Old Brothers
ATI Ekran kartıyla alaklı bir sorun var evet ama aldıgınız ekran kartının sürümünü yüklediğinizde bu sorun ortadan kalkıyor
ReBeLLıOusSs
İyi Forumlar
ReBeLLıOusSs
İyi Forumlar
Marka:TOSHIBA Satellite Serisi.
İŞLEMCİ: i5(intel core duo)
RAM: 8GB (TOSHIBA)
SABİT DİSK: 1 T (TOSHIBA)
EKRAN KARTI: 2 MB (ATI RADEON HD )
EKRAN BOYUTU : 17.1inc (LED)
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home premium
kardeşim teknosaya gidip bu bilgisayarı önerdiğinde sana uygun bi fiyata çıkaracaklardır ben bunu kullanıyorum çok rahatım hiç bir sorunum olmuyor ısınma kasma vs.
Not: Etkinlik salonuna ilk alımda çok küçük bi kasmadan sonra tekrar toparlıyor %100 tavsiye ederim.
kardeşim teknosaya gidip bu bilgisayarı önerdiğinde sana uygun bi fiyata çıkaracaklardır ben bunu kullanıyorum çok rahatım hiç bir sorunum olmuyor ısınma kasma vs.
Not: Etkinlik salonuna ilk alımda çok küçük bi kasmadan sonra tekrar toparlıyor %100 tavsiye ederim.

canmurat yazdı:Marka:TOSHIBA Satellite Serisi.
Dostum aldım.Ben suanlık sorun yok güzel Marka:Casper
İntel core i5
1gb erkrankartı HD redeon
6 gb ram