Merhaba ;
Arkadaşlar Öncellikle Şunu Belirteyim ÇEMBERLİ TAŞ ! Grup Bölgesi Olmuyacaktır ... Çemberli Taş Grup Bölgesi Olduğu Taktirde Olacak Olumsuzluklar ;
Oyunun En Güçlü Boss ' u Olarak Adlandırılan Gaffar Bey ' in Tek Bir Grupla Kesilmesi Saçma Değil mi ?
Ve Yeni Zirh , Yeni Reçete , Yeni Madenler Diyor Buruya Sadece Grupla Girip Madenmi Çekicen ?
Gelelim Nereden Girilceğine.. ÇEMBERLİ TAŞ ' a EminÖnünden Arz ' Sancağın Ordan Çemberli Taş Kapısından Girilcektir..
" Komutana doğru düz gider yol, oradan geçer üç-dört vagun.
El sallar (arz) sancağa, dünüş yoktur bu yolda.
Patron değişti, bir zamanlar ezikti.
Seçilmiş bulundu, çemberler kuruldu peki sen neredesin "
Buda Kanıtı.. Dikkat Ederseniz Komutanın Ordan Vagunlar Geçiyor .. Raylar Var .. Buda Eminönünden Girilceğinin Kanıtı Çünkü ÇEMBERLİ TAŞ ' Çok Geniş Bir Alan Ve Bir Aralar TEPEGÖZLER Arz Sancağının OradayDı.. Ve Tepegözde Başarısız Olduğunu Bİliyoruz.. Belki Orası Değildir Ama Ne Olursa Olsun ÇEMBERLİ TAŞ ' a EMİNÖNÜN ' Den Girilcektir.
İyi Forumlar.
Çemberli Taş Hakkında.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Çemberli Taş Hakkında.
Öncelikle şunu belirteyim, Çemberlitaş Dev Bir Grub Bölgesidir.
Yazıları nereden buldun?
Yazıları nereden buldun?
2009-2013
- Elever07
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Hadi Diğer Herşeyi anlayayımda [GM] Gorgar'ın Yaptığı Açıklama Yanlış O Bilmiyor Ben Biliyorum Diyorsun.HaNeDanxTheNemNe yazdı:
Arkadaşlar Öncellikle Şunu Belirteyim ÇEMBERLİ TAŞ ! Grup Bölgesi Olmuyacaktır
xxxBATTALxxx(^Ejder Asa)
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
-
- Salgın Koruyucusu
Çemberli Taş Grup Bölgesi OLAMAZ ! Orada Grup Bölgesi Demesi Belkide Grupla Hareket Edilecektir Anlamında.. Eğerki Böyle Bir Şey Gaffar Bey ' Bir Grupla Kesilcek Kadar Ezik Mi ? Anlamı Nedir O Zaman ?Elever07 yazdı:Hadi Diğer Herşeyi anlayayımda [GM] Gorgar'ın Yaptığı Açıklama Yanlış O Bilmiyor Ben Biliyorum Diyorsun.HaNeDanxTheNemNe yazdı:
Arkadaşlar Öncellikle Şunu Belirteyim ÇEMBERLİ TAŞ ! Grup Bölgesi Olmuyacaktır
![]()
![]()
Henüz Gaffar Bey'in gücünü bilmiyoruz. Öldürmesi zor olabilir, önemli olan taktiği bilmektir.HaNeDanxTheNemNe yazdı:Çemberli Taş Grup Bölgesi OLAMAZ ! Orada Grup Bölgesi Demesi Belkide Grupla Hareket Edilecektir Anlamında.. Eğerki Böyle Bir Şey Gaffar Bey ' Bir Grupla Kesilcek Kadar Ezik Mi ? Anlamı Nedir O Zaman ?
Bu yazıları nereden buldun acaba ?
2009-2013
Yalnız şöyle bir durum var ne zamandır söylemeyi bekliyordum,
Fuarda [GM]CaptainATX ile konuşuyorduk."Çemberlitaş grup bölgesi mi olacak,yoksa normal bir bölge mi olacak?" dediğimde,"Hayır,grup bölgesi değil bildiğiniz normal bölge olacak." demişti.
Sonra Gorgar'ın açıklamalarını okuyunca yaşadığım dumuru tahmin edemezsiniz.Cidden kaç aydır zihnimi kurcalıyordu bu çelişki.Sanki bana önce güvenli bir bölge olacak,grup bölgesi bu güvenli kısmın ardından gelecek gibi geliyor.
Eğer elimizde bu kadar çok dost ünite varsa,illa ki bir güvenli bölge olacaktır.
Fuarda [GM]CaptainATX ile konuşuyorduk."Çemberlitaş grup bölgesi mi olacak,yoksa normal bir bölge mi olacak?" dediğimde,"Hayır,grup bölgesi değil bildiğiniz normal bölge olacak." demişti.
Sonra Gorgar'ın açıklamalarını okuyunca yaşadığım dumuru tahmin edemezsiniz.Cidden kaç aydır zihnimi kurcalıyordu bu çelişki.Sanki bana önce güvenli bir bölge olacak,grup bölgesi bu güvenli kısmın ardından gelecek gibi geliyor.
Eğer elimizde bu kadar çok dost ünite varsa,illa ki bir güvenli bölge olacaktır.
"Everything starts in the head"

-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaş Araştırdı Buldu... Bilmiyorum.. Ben Gerekenleri Söyledim.JouRney yazdı:Henüz Gaffar Bey'in gücünü bilmiyoruz. Öldürmesi zor olabilir, önemli olan taktiği bilmektir.HaNeDanxTheNemNe yazdı:Çemberli Taş Grup Bölgesi OLAMAZ ! Orada Grup Bölgesi Demesi Belkide Grupla Hareket Edilecektir Anlamında.. Eğerki Böyle Bir Şey Gaffar Bey ' Bir Grupla Kesilcek Kadar Ezik Mi ? Anlamı Nedir O Zaman ?
Bu yazıları nereden buldun acaba ?
Bir de şöyle bir durum var, normal bir bölge olursa herkes Boss'ları kesmek için sıra mı bekleyecek :?Aedan yazdı:Sanki bana önce güvenli bir bölge olacak,grup bölgesi bu güvenli kısmın ardından gelecek gibi geliyor.
Çok karışıklıklar olur eğer öyle olursa. Ama [DEV]Gorgar'ın yaptığı açıklamada olduğu gibi Grub Bölgesi olacak kesin.
2009-2013
Benim demek istediğim,denizin ortasındaki bir ada gibi,güvenli bir bölge olacaktır.JouRney yazdı: Bir de şöyle bir durum var, normal bir bölge olursa herkes Boss'ları kesmek için sıra mı bekleyecek :?
Çok karışıklıklar olur eğer öyle olursa. Ama [DEV]Gorgar'ın yaptığı açıklamada olduğu gibi Grub Bölgesi olacak kesin.
Ve bu ada biraz büyük olabilir gibi geldi bana
"Everything starts in the head"