Antivirüs Eziği
- Dewilsoft
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Devleti
Antivirüs Eziği
Arkadaşlar Meraba Öncelikle Biz Kendimizce Arzlarla Savasıyorduk Öldüm Yanıma Antivirüs Adlı Karakter Beni 1 canla Kaldırdı Ve Karizmalarımı Yedi Arkadaşlar. Şimdi Küfür Etmemek Eldemi Yöneticiler Şu Adamı Bloklayın. Yeterki Girmesin Oyuna Veya Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
DEWİLSOFT ! KoDaDıxCoLoRFuL ! DewilxŞifa
< VUSLATT >
ARZ'IN ÇOCUKLARI
< VUSLATT >
ARZ'IN ÇOCUKLARI
Re: Antivirüs Eziği
Dewilsoft yazdı:Arkadaşlar Meraba Öncelikle Biz Kendimizce Arzlarla Savasıyorduk Öldüm Yanıma Antivirüs Adlı Karakter Beni 1 canla Kaldırdı Ve Karizmalarımı Yedi Arkadaşlar. Şimdi Küfür Etmemek Eldemi Yöneticiler Şu Adamı Bloklayın. Yeterki Girmesin Oyuna Veya Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
:mrgreen:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
antivirüs benim tılsımdaki charımın adı laDewilsoft yazdı:Arkadaşlar Meraba Öncelikle Biz Kendimizce Arzlarla Savasıyorduk Öldüm Yanıma Antivirüs Adlı Karakter Beni 1 canla Kaldırdı Ve Karizmalarımı Yedi Arkadaşlar. Şimdi Küfür Etmemek Eldemi Yöneticiler Şu Adamı Bloklayın. Yeterki Girmesin Oyuna Veya Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
Tokerx 
Çok GüLdüm YaaDewilsoft yazdı:Arkadaşlar Meraba Öncelikle Biz Kendimizce Arzlarla Savasıyorduk Öldüm Yanıma Antivirüs Adlı Karakter Beni 1 canla Kaldırdı Ve Karizmalarımı Yedi Arkadaşlar. Şimdi Küfür Etmemek Eldemi Yöneticiler Şu Adamı Bloklayın. Yeterki Girmesin Oyuna Veya Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
Dinime ırkıma çamur atanın
Ölüsüne dirisine tüh! derim.
Çıkar için vicdanını satanın
Erkeğine karısına tüh! derim.
Byzafer
ŞehtDursunÖNKUZU>>>>Ashab-ı Kehf ^
Ölüsüne dirisine tüh! derim.
Çıkar için vicdanını satanın
Erkeğine karısına tüh! derim.
Byzafer
ŞehtDursunÖNKUZU>>>>Ashab-ı Kehf ^
-
mutlakkonuxjun
- Salgın Koruyucusu

Adam niyeti bozmuş :mrgreen:Dewilsoft yazdı:Arkadaşlar Meraba Öncelikle Biz Kendimizce Arzlarla Savasıyorduk Öldüm Yanıma Antivirüs Adlı Karakter Beni 1 canla Kaldırdı Ve Karizmalarımı Yedi Arkadaşlar. Şimdi Küfür Etmemek Eldemi Yöneticiler Şu Adamı Bloklayın. Yeterki Girmesin Oyuna Veya Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Vuslatt
hehehe

Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Zaten antivirüs arzlara yardım olsun diye açmış o carı..
Lodoslarla birlikte geziyor öldüklerinde ise kaldırıp arzlara daha çok karizma gelmesini sağlıyor
Arzlardan herkes onu sevdi zaten. Antivirüse herkes adına teşekkür ediyorum
EyLüLL..
Dewilsoft yazdı:Küfür Serbest Olsun Oyunda. İyi Oyunlar.
Olur paşam sen iste.
Antivürüsle Bumbumbum a sövdüm 7 gün susturuldum haksızmıyım ama şimdi mağdurum ya 
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN