Son zamanlarda hesapların çalınması ile ilgili canımın sıkılması sonucu böyle bir konu açmak istedim.
Öncesinde Mynet'in kendi sitesinden üye girişi yaptıktan sonra.
Sayfanın en altında bulunan ÜYELİK kısmına girip
Daha sonrasında gelen üyelik bilgilerinin altında.. Cep telefonum:KAYDETMEK/ ONAYLATMAK İSTİYORUM seçeneğine tıkladığınızda..
Gelen sayfada
Cep telefonunuzu kayıt ettirdikten sonrasında hesabınız çalınsa dahi bir sms ile geri alabilirsiniz. Eğer hesabıMYNETolan arkadaşlara yardımımız dokunduysa ne mutlu bana
Eyvallah. Online oyunlarda adamlar genelde yemleme ingilizcede pishing denen sosyal mühendisliğe dayalı yöntemi kullanıyorlar. Bknz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Yemleme
Ve ben bir şey sormak istiyorum. Mynet üyeliğimle girdiğim üyeliğimi Sobee hesabıma taşıma şansım var mı acaba?
Littleboy yazdı:Eyvallah. Online oyunlarda adamlar genelde yemleme gavurcada pishing denen sosyal mühendisliğe dayalı yöntemi kullanıyorlar. Bknz. http://tr.wikipedia.org/wiki/Yemleme
Ve ben bir şey sormak istiyorum. Mynet üyeliğimle girdiğim üyeliğimi Sobee hesabıma taşıma şansım var mı acaba?
Üyeliğindeki karakterleri aktarabilirsin.295 Akçe ile 1 karakter aktarım hakkı satın aldıktan sonra www.istanbuloyun.com adresinden işlemini gerçekleştirebilirsin.Aktarmak istediğin her karakter için 295 Akçe vermelisin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Üyeliğindeki karakterleri aktarabilirsin.295 Akçe ile 1 karakter aktarım hakkı satın aldıktan sonra www.istanbuloyun.com adresinden işlemini gerçekleştirebilirsin.Aktarmak istediğin her karakter için 295 Akçe vermelisin.
Son zamanlarda hesapların çalınması ile ilgili canımın sıkılması sonucu böyle bir konu açmak istedim.
Öncesinde Mynet'in kendi sitesinden üye girişi yaptıktan sonra.
Sayfanın en altında bulunan ÜYELİK kısmına girip
Daha sonrasında gelen üyelik bilgilerinin altında.. Cep telefonum:KAYDETMEK/ ONAYLATMAK İSTİYORUM seçeneğine tıkladığınızda..
Gelen sayfada
Cep telefonunuzu kayıt ettirdikten sonrasında hesabınız çalınsa dahi bir sms ile geri alabilirsiniz. Eğer hesabıMYNETolan arkadaşlara yardımımız dokunduysa ne mutlu bana