KLaN KonuSu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KLaN KonuSu

Mesaj gönderen SHeCToRGooD »

Klanlardan birine katıldığınız zaman, oyuncuya karşı oyuncu müsabakalarını
onaylamış sayılıyorsunuz. Karşı klandan birilerinin, hangi seviyeden olursa olsun sizi
defalarca öldürmesi, size görev yaptırtmayacak şekilde saldırgan oynamaları, tamamen oyun
kuralları içerisindedir
. Bu sebepten ancak kendinizi bu savaşlara hazır hissettiğinizde bir
klana katılın.

Bu KonuDa Herkes Kendine Çeki Düzen Vermeli , Özellikle Kesilen Karakter Kesen Karaktere #@!? Namussuz Gibi Argo Kelimeler Kullanılıyor , Kesildiğinizde ise Yapılan Şey Farksız değil Kesildiğinizde de Ya Ezik Oluyorsunuz Yada Başka Birşey ...

Bu KuraL İKV Oyun Rehberinde var , Bilgisayarı sadece açma kapama Tuşuyla Çalıştırmayı bilen Yetmelerin ''yaş'' hiç önemli değil oyunda Öldüklerinde veya göreve giderken kesildiklerinde Terbiyesiz - Namussuz - #@!? - Adi vs vs vs. demeleri Hiç hoş değil . Bu tür Konusmalardan sonra meydana gelen Sorun Malumunuz Bölgeden Tartışmaya Kadar uzuyor ve işin içinden Çıkılmaz hale geliyor.Klana Girmiş Şahıs Bütün Bu Kuralları Kabul etmiş sayılır. Göreviniz Varsa Klandan Çıkınız veya Yalnız Dolaşmayınız , Sonra Sizi Kesen kişiye Hakaret Yağdırıyorsunuz.

Tank olan kişi için ise , Kişiden kişiye göre değişir , yani Tank kesip kesmemek Karşıdaki Kişinin Tamamen insiyatifindedir.

KP Kasanlar içinde söylediğim şey geçerlidir , Güvenli ve sağlıklı biryer Bulup kasmanız dileğiyle , Kimsenin kimseyi Kıskandığı veya Çekemediği yok , KP Kasan Karakteri Kesmekte Oyun içinde Olan bir davranıştır , bu yüzden Kp Kasan Kişi engellenir veya Kp Karakterleri Kesilirse Bu konuda söz hakkı olmadığını yinelemek isterim.

Saygılar...
SoLBeK
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: KLaN KonuSu

Mesaj gönderen atabey »

Sakin ol şampuan
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Senden Beklenicek bi yorumdu , Forum fazlalığısın serkan .
SoLBeK
xxxHunterxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxxHunterxxx »

Merhaba

Asıl soru şu seni kp kasarlarken sen gülüp geçecek olgunlukdamısın acaba?

Savaşarak eglenmek mi istiyorsun karşı klandakı bir dostunu kesipde senin ona onun sana gülmesini mi istiyorsun?
O zaman yanlış sunucudasın Kuklacıda daha 1.5 senem olmasına rahmen cigerini bilirim o olgunluğa o yapıya sahib adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez rütbe mi istiyon git kp kas şavaşarak eglenmek kuklacıda tek birşey getirir.Dostluk ve zaman kaybı.

Ama illa ben lodos kesecem her lodosa acımam dersen Lastsin gibi ol lodos avcısı Onur abi her lodosu keser her lodosda ondan korkak ama sövmezler neden biliyormusun sen kesince adama gülücük atıp ezik diyorsun sonra neden karşı taraf bana ezik diyor diyorsun sen dersen onlar ne yapmaz

MirxBenevolent
KankaXJoSePH
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KankaXJoSePH »

Boşuna konuşuyorsunuz .. Kuklacı Çığırından Çıkmış Durumda .. Geldim Gördüm Söylüyorum ...

Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX

KankaXUAsman
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ben kimseye Ağzımı açıp ezik falan demiyorum , kesildiğimde Canlan tuşuna tıklıyorum kalkıyorum , Kestiğimde de basıyorum geçiyorum. Kp kasarken Çok engel oldular Tutup gülmedim ama Ağzımı açıp hakaretde etmedim .
SoLBeK
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Esat »

Katılıyorum güzel konu ellerine sağlık, ama kuklacı bu,akşam 8 oldusa yatmaya giderler. kesilincede ağlarlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Öncelikle evet klanda bulunan herkesin kesilme olasılığı var.Fakat rütbe kasan,görev yapan veya level olarak düşük arkadaşlarımıza müsamma gösterilebilir.Bizimde yaptığımız çoğu zaman bizimde karşılaştığımız durumlar bunlar.

Bu kadar kuralları saymışsın , oyuna sadece BAŞLAT düğmesinden ibaret kullanmaman sevindirici fakat seninde uymadığın toplum kurallarından birkaçına deyineyim.

- Bahsetmiş olduğun konunun birebir aynısını senin yaptığının şahidiyim.

- Hector = Kabadayılık etmek anlamına geliyor.Önünde [ s ] harfi yok. Sector good = iyi sektör anlamına geliyor.

-Shectorgood [ sie ] ne anlama geldiğini sanırım herkez biliyor.Sence bu konuyu açan kişinin oyunda herkezce bilinen karakter isminin böyle olması yakışır mı ?

- Ve kesildikten sonra " Arkadaşım kısacası . ( bölgeye 3,4 defa boş pm bırakman ve kısaca nick yansıtman ,pmlemen )neyin habercisi ,ne ifade ediyor ,ne ima ediyor .ne anlama geliyor ?

- Ve ilginçtir, Yönetim bu gibi nick ve lonca isimlerinde kesinlikle taviz vermezken hala oyunda bu denli bu isimle oynamanız düşündürücü ?

:arrow:

Lathander yazdı:Lathander 09 May 2011 09:52

İsim seçerken daha dikkatli olmalısınız.

Nitekim kısaltmanın öncesinde yada ardında bir karakter adı olduğunda bunun bahsettiğiniz cezayı doğurması normal.

Çünkü unutmayınız ki cezalar kısıtlı konuşma kayıtları sonradan incelenerek verilmektedir.

Lütfen ismi yada kısaltmayı gözden geçiriniz.

Biraz uzun bir sohbet oldu ,okuyan herkeze teşekkürler..
Bugün birşey daha öğrendi bilgiden çekinen,ve "ilim Çin'de bile olsa gidin onu alın" diyen sevgilin ümmeti

Forum moderatörlüğü uygulanılmasını aksettirmiyeceğini düşündüğüm Kural ihlali ""Madde 1"

iyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön