İKV Oyuncularına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel albümüne göstermiş olduğunu yüksek katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz! Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günü daha da anlamlı kılan sizlerle gurur duyuyoruz. Öylesine harika ve anlamlı eserlerin arasından seçilen 9 eseri sizlerle paylaşıyoruz...
Dereceye giren kullanıcılarımıza100'er adet"Ejderha Kudretlendiren İksir"ve"Dinazor İyileştiren İksir"hediye edilecektir.
Yarışmayı kazanan kullanıcılarımızın bilgileri ve eserleri aşağıda belirtilmiştir.
Not: Kazanan kullanıcılarımızın ödüllerini almaları için Cumartesi veya Pazar günleri saat 19:30 ile 20:00 arasında sunucularında yukarıda belirtilen karakterler ile çevirimiçi bulunmaları gerekmektedir.
Dereceye giren kullanıcılarımıza tebriklerimizi, tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Dosyalarda oynanma yapılmayacak denmemesine rağmen,ısrarla resimlerimin silinmesi gerçekten oldukça ayıp oldu.
Neyse yine de başarılar,tebrikler kazananlara
Tamamen baştan sona sacmalık oyundan ay yıldız görntü sü oluşturduk o bile deerecyee girmiyor saçma sapan oynanmış resimler secilmiş ödülnde değilim yanlış anlamayın fakat bu benim tepkimdir
İKV artık oynamadığım için bir şey demiyorum sadece kazananları tebrik ediyorum. :? Bu arada içime doğdu etkinlik sonuçlarının açıklandığı o yüzden foruma baktım gerçi ara sıra takip ediyorum ama neyse.... İyi günler.
oyunda adaletin olmadığı yine belli 8 tane fotoda zaten program kullanmışlar tek 1 tane var ekran görüntüsü en azından 4 tane ekran görüntüsü 5 tanede programla kullanırmış ekran görüntüsü olsaydı.Yinede iyi olmuş kazananlara tebrikler...