UYAN "TÜRKİYE" !!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

UYAN "TÜRKİYE" !!!

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Arkadaşlar Ben Size Bu Gün İnsanı Korkutan Bir Bilgi Hakkında Bilgilendirme Yapacağım Başka Arkadaşların Bunun Üzerınde Araştırmalar Yapmıs Foruma Koymuslar Ben Onları Başarılı Buldum Ama Yeterli Değil Size Türkiyenın Gerçeği Olan Contorium Hakkında Genel Bir BilgiLendirme Yapacağım Lütfen Bu Gerçeği Hepimiz Kavrayalım Ve Türkiyenın Böyle Oyunların Pençesıne Düşmesini Engellemek İçin Elimizden Geleni Yapalım...

Resim

Contorium Nedir ?

Contorium = con+toryum
Simgesi con, atom numarası 90, kütle numarası 367,4! bu rekor bir radyoaktivite! dünyada sadece istabul boğazının diplerinde bulunduğu tespit edildi!
Bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. bilgisayar devrelerinde minimum miktarda kullanılınca bile bilgisayarın fişe takılmadan yıllarca çalışabildiği tescillendi!! Üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir element.
Bugün abd, ab, bilimum asya ülkeleri, avustralya, antartika ve afrika contorium mineralinin peşinde!
türkiyede tahmin edilen rezerv ne kadar?
127.000 ton! değeri ne kadar? 23 trilyon dolar! toplam borcumuz ne kadar? 280 milyar dolar!
türkiye aslında çok zengin bir fakir ülke!
Pekiii batılı ülkeler tarafından içimize sokulan basınının adamları ne diyor biliyor musunuz geçenlerde?
"Türkiye türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir"
tehlikenin farkındamısınız!!!!

Şimdi Gelelım Bilgisayarımızın Masaüstünde Veya Herhangi Bir Dosyaya "Con"Adının Konulamamasına.

Windowsta hiç bir dosyanın adını con koyamıyoruz yeni (metin belgesi, exel dosyası vb..) Ayrıca Windows’ta com1 ve lpt1 isimli bir klasör de oluşturamayız. Bunun sebebi bu kelimenin bir komut olmasıdır ve bu isimde klasör veya dosya oluşturulması durumunda işletim sisteminin işleyişini aksatabileceğindendir.

BAŞKA BİR KAYNAK İSE.

Çok ilginç bir olay.
Bilgisayarınızın hiç bir klasöründe adı con olan bir klasör/folder yaratamıyorsunuz.

Deneyin görün. Şaşırın.

Peki ne demek oluyor bu? Google da "con folder" şeklinde aradığınızda karşınıza gelen sitelerden çeviri yapalım.

http://www.itfreaks.com/forum/con-folder-2857.html
http://kerneltrap.org/node/5772

Demek ki MS-DOS denilen tarihi canavar halen bilgisayarlarımıza hükmediyor. Sistem içinde tanımlanmış olan,
NUL, AUX, CON, COM1-4, LPT1-3, ve PRN kelimeleri DOS Device'ları. Bunlar IO.SYS de yeralıyordu.

CLOCK$ - Sistem saati
CON - Console; ekran ve klavye giriş çıkışlarını yakalamak kontrol etmekhandle input and output
AUX ya da COM1 - Birincil Seri portlar
COM2, COM3, COm4... Diğer seri portlar
LPT1 ya da PRN - İlk Printer portları
NUL - Boş portlar, boş cihazlar
CONFIG$ - Açıklanmamış.

http://www.izlesene.com/video/contorium ... ur/1176794
Bu Video Tam Olarak Herşeyi Tanımlıyor.

Lütfen Oyunlara Gelmeyelim Bu Ülke Bizim...

Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: UYAN "TÜRKİYE" !!!

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Zenqın oLduk :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ama BakaLım o Servet Bize Kalacak mı ???
Kullanıcı avatarı
RisinG
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Milat

Mesaj gönderen RisinG »

bir üniversite ögrencisinin yaptıgı bir şaka bu arkadaşlar :) youtubede araştırın bir sürü element var uydurma hepside türkiyede :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu konuyu bizzat öğretmenım bana anlattı.
alican1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen alican1 »

CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9 gibi isimler aygıt ismi olduğu için kullanılamamaktadır…
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

alican1 yazdı:CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9 gibi isimler aygıt ismi olduğu için kullanılamamaktadır…

:arrow:

Hem Contorium gizlenmek amacıyla con ısımlı klasor acılmasaydı neden Contorium diye klasör acılabılıyor ? mantıklı düşünün biraz
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

O değilde tam secim arifesi böyle bir durumun ortaya cıkması biraz ilginç değilmi :)??
Asıl simdi uyanın gençler sizleri maşa olarak kullanıyorlar ..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen oguzhan98 »

bende öyle bir haber gördüm. Bence doğru adamlar bızım Milli Eğitimimize el atabiliyor .. Çok büyük bir saçmalık
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]

“Genel Sohbet” sayfasına dön