Bilgilendirme *
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bilgilendirme *
Önceleri siz arz iken aramızda ufak tefek tartışmalar çıkardı ama sizinle tanıştıktan sonra anladımkı tartışmalarımızın hepsi gereksizmiş.İnşallah bu seçiminiz sizin için daha hayırlı olur. Apo ile tanışmak daha nasip olmadı ama ben ınanıyorumki onunlada iyi anlaşacağız.
Zonguldakli yazdı:Önceleri siz arz iken aramızda ufak tefek tartışmalar çıkardı ama sizinle tanıştıktan sonra anladımkı tartışmalarımızın hepsi gereksizmiş.İnşallah bu seçiminiz sizin için daha hayırlı olur. Apo ile tanışmak daha nasip olmadı ama ben ınanıyorumki onunlada iyi anlaşacağız.![]()
Eyvallah kardeşim zaten şu oyunda yaşadığımız tartışmaların hangisi gerekli de senle yaşadığımız gereksiz olsun alt tarafı bi oyun zaten senle bi polemik yaşadığımıda hatırlamıyorum muhtemelen eminle yaşamışsınız
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Öyle Büyütülecek Bir Tartışma Yaşamadık Zaten Klanda Kestin Kesildin Meseleleri AncaSHooT yazdı:Zonguldakli yazdı:Önceleri siz arz iken aramızda ufak tefek tartışmalar çıkardı ama sizinle tanıştıktan sonra anladımkı tartışmalarımızın hepsi gereksizmiş.İnşallah bu seçiminiz sizin için daha hayırlı olur. Apo ile tanışmak daha nasip olmadı ama ben ınanıyorumki onunlada iyi anlaşacağız.![]()
Eyvallah kardeşim zaten şu oyunda yaşadığımız tartışmaların hangisi gerekli de senle yaşadığımız gereksiz olsun alt tarafı bi oyun zaten senle bi polemik yaşadığımıda hatırlamıyorum muhtemelen eminle yaşamışsınız![]()
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
HayıRLısı
Önümüzdeki maçLara bakın artıq 
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Choosens
kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
Dostluğunuzun bakî kalması dileğiyle...
Aman sevsinler Choosens loncasıda bayılıodu sana dimi
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Tremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
Hakan alem adamsın ya bırak tamam uğraşma milletle
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/I_Hk2b5cefc[/youtube]
Bir vs' de adil davranan kişiye "hırsız, düzenbaz..." gibi iftiralar atan lonca bana bayılsa ne olur bayılmasa ne olur. O bahsettiğimiz loncanın tek işi "çamur at izi kalsın" felsefesi olduğu için bu yorumu yaptım. Yarası olan gocunuyor işteTremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Tebrikler İsookfat4 yazdı:Bir vs' de adil davranan kişiye "hırsız, düzenbaz..." gibi iftiralar atan lonca bana bayılsa ne olur bayılmasa ne olur. O bahsettiğimiz loncanın tek işi "çamur at izi kalsın" felsefesi olduğu için bu yorumu yaptım. Yarası olan gocunuyor işteTremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Choosens
kfat4 yazdı:Bir vs' de adil davranan kişiye "hırsız, düzenbaz..." gibi iftiralar atan lonca bana bayılsa ne olur bayılmasa ne olur. O bahsettiğimiz loncanın tek işi "çamur at izi kalsın" felsefesi olduğu için bu yorumu yaptım. Yarası olan gocunuyor işteTremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
Belli Megoş larıda gördük Zamanında aldığı borcu yok sayanları...Sattığımız itemin parasını beğenmeyip hırsız iftirası attığını...
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Tremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Bir vs' de adil davranan kişiye "hırsız, düzenbaz..." gibi iftiralar atan lonca bana bayılsa ne olur bayılmasa ne olur. O bahsettiğimiz loncanın tek işi "çamur at izi kalsın" felsefesi olduğu için bu yorumu yaptım. Yarası olan gocunuyor işteTremexhaqan yazdı:kfat4 yazdı:Her şeyin hayırlısı apo. Emin ve sana tek konuda kızmıştım o da choosens loncasına girdiğiniz için. Her işte vardır bir hayır diye boşa dememişler en azından nasıl kişilikler onlar anladınız ve zararın neresinden dönülürse kârdır.
Belli Megoş larıda gördük Zamanında aldığı borcu yok sayanları...Sattığımız itemin parasını beğenmeyip hırsız iftirası attığını...
Koray misali
[imgright]http://f1301.hizliresim.com/15/l/j2m62.png[/imgright]
KATYUSHA/КАТЮША
Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/pJzUurSh3UY[/youtube]