oyun içerisinde bir çok değişik insanlar ve kişiliklerle karşılaşıyoruz ve değişik isimlerle; o isimlerin sahiplerinin kim olduğunu bilmek en azından biraz daha seviyeli/saygılı ve güzel bir oyun içerisinde bulunmamızı sağlayacağını düşündüğüm için kendim hâkkında biraz bilgi vermek istiyorum...
Adım: H.Buğrahan
Okul: Hacettepe Tıp Fakültesi / KBB Bölümü 2.Sınıf Öğrencisiyim
Oyun İçerisindeki Konumum ve başlangıçtan bu yana gelen karakterlerim:
2006 Yılında bir dostum'un önerisi üzerine bu oyuna başladım ve ilk başlarda kimseler yoktu sakin ve elit bir oyundu, zaman ilerledikçe arkadaş arkadaşa söyleye söyleye oyun geniş bir kitleye ulaştı ve Türkiye'nin en iyi TÜRK Oyunu olarak görüldü,benimsendi. Bende bu dönem içerisinde oyunuma düzgün bir şekilde devam ediyordum, İlk olarak herkes bilirki " Beta Dönemi " olarak adlandırılan bir dönemde, İsimler İstediğiniz şekilde yazılabiliyordu. Benimde o zaman açmış olduğum karakterler; LEYLIRK ve gidelim_gaffur'du zaman ilerledikçe yenilikler ve değişiklikler gerçekleşti ve oyun daha iyi bir seviyeye geldi. Ben bu oyunu belirli bir dönemde belirli nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve yaklaşık 2 yıl sonra geri döndüm. Zaten oyuna döneli 5 Ay oluyordur ve geldiğim ilk günler Dostlarım ve Arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular, buraya gelmemde en büyük etkenin onlar olduğunu düşünüyorum. Açmış olduğum ve hâla sürdürmekte olduğum karakterlerim ise;
Teşkilat:
PHxBaŞKaNx PHxBuĞRaHaNxS PHxBuĞRaHaNxZ PHxBuĞRaHaNxB PHxBaŞKaN PHxBuĞRaHaNxM PHxBuĞRaHaNx Eminönü:
PHxEMİNÖNÜx LEYLIRK
Anka:
PHxaNKax Buqrahan Buqrahanx[/center]
Hâla bulunmakta olan ve oyuna devam ettiğim karakterler bölgeleri ile belirtilmiştir. Buqrahan(35) olup diğerleri 49Seviye'dir. Emremert(Öz Kardeşimdir ve adı Emre Sarp'tır). Bulunduğum Konum'um PLANET HUNTER LONCASI BAŞKANI olmaktadır sitemiz http://www.phclan.org 'tur. Bir çok arkadaşımla beraber oyuna devam etmekteyiz ve daha bir İKV oluşturmak için " Genç Bilgililer " olsun Başkanlık olsun en iyi şekilde yerine getirmeye ve daha güzel bir İKV Yaratmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımı söylemek isterim. Benim diyeceklerim bu kadardır.
Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar.
Not: Lütfen konu içerisinde Gereksiz Yorumlardan kaçınalım. İlginiz için şimdiden Teşekkür Ederim.
Not2: Eğer konu içerisinde, benim gibi, kendini tanıtmak isteyen arkadaşlar varsa bu konu üzerinden tanıtabilirler. ilginiz için şimdiden Teşekkür Ederim.