Kısa OTOBiyografi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Kısa OTOBiyografi

Mesaj gönderen Buqrahan »

Merhaba arkadaşlar,

oyun içerisinde bir çok değişik insanlar ve kişiliklerle karşılaşıyoruz ve değişik isimlerle; o isimlerin sahiplerinin kim olduğunu bilmek en azından biraz daha seviyeli/saygılı ve güzel bir oyun içerisinde bulunmamızı sağlayacağını düşündüğüm için kendim hâkkında biraz bilgi vermek istiyorum...

Adım: H.Buğrahan
Okul: Hacettepe Tıp Fakültesi / KBB Bölümü 2.Sınıf Öğrencisiyim
Oyun İçerisindeki Konumum ve başlangıçtan bu yana gelen karakterlerim:

2006 Yılında bir dostum'un önerisi üzerine bu oyuna başladım ve ilk başlarda kimseler yoktu sakin ve elit bir oyundu, zaman ilerledikçe arkadaş arkadaşa söyleye söyleye oyun geniş bir kitleye ulaştı ve Türkiye'nin en iyi TÜRK Oyunu olarak görüldü,benimsendi. Bende bu dönem içerisinde oyunuma düzgün bir şekilde devam ediyordum, İlk olarak herkes bilirki " Beta Dönemi " olarak adlandırılan bir dönemde, İsimler İstediğiniz şekilde yazılabiliyordu. Benimde o zaman açmış olduğum karakterler; LEYLIRK ve gidelim_gaffur'du zaman ilerledikçe yenilikler ve değişiklikler gerçekleşti ve oyun daha iyi bir seviyeye geldi. Ben bu oyunu belirli bir dönemde belirli nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve yaklaşık 2 yıl sonra geri döndüm. Zaten oyuna döneli 5 Ay oluyordur ve geldiğim ilk günler Dostlarım ve Arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular, buraya gelmemde en büyük etkenin onlar olduğunu düşünüyorum. Açmış olduğum ve hâla sürdürmekte olduğum karakterlerim ise;
Teşkilat:
PHxBaŞKaNx PHxBuĞRaHaNxS PHxBuĞRaHaNxZ PHxBuĞRaHaNxB PHxBaŞKaN PHxBuĞRaHaNxM PHxBuĞRaHaNx
Eminönü:
PHxEMİNÖNÜx LEYLIRK
Anka:
PHxaNKax Buqrahan Buqrahanx[/center]

Hâla bulunmakta olan ve oyuna devam ettiğim karakterler bölgeleri ile belirtilmiştir. Buqrahan(35) olup diğerleri 49Seviye'dir. Emremert(Öz Kardeşimdir ve adı Emre Sarp'tır). Bulunduğum Konum'um PLANET HUNTER LONCASI BAŞKANI olmaktadır sitemiz http://www.phclan.org 'tur. Bir çok arkadaşımla beraber oyuna devam etmekteyiz ve daha bir İKV oluşturmak için " Genç Bilgililer " olsun Başkanlık olsun en iyi şekilde yerine getirmeye ve daha güzel bir İKV Yaratmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımı söylemek isterim. Benim diyeceklerim bu kadardır.

Buğrahan[Buqrahan] Sevgiler ve Saygılar.

İyi Forumlar.

Not: Lütfen konu içerisinde Gereksiz Yorumlardan kaçınalım. İlginiz için şimdiden Teşekkür Ederim.

Not2: Eğer konu içerisinde, benim gibi, kendini tanıtmak isteyen arkadaşlar varsa bu konu üzerinden tanıtabilirler. ilginiz için şimdiden Teşekkür Ederim.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Re: Kısa OTOBiyografi

Mesaj gönderen atabey »

İsim ve Soyisim: Serkan Çelim

İş: Biyomedikal & Elektronik Teknikeri

Doğum Tarihi: 07.05.1987

Oyun içerisindeki konumum ve karakterlerim: Bazı zamanlar çok uzun süreli olmayan aralar vermiş olsam da 2-2,5 senedir bu yana bu camia içersinde bulunuyorum. İlk başta kuzenim tarafından oyunu öğrendim. Kendisi zamanında Kuklacı sunucusunda olduğundan ben de o sunucuda başladım.

İlk olarak Kuklacı'da Şahx loncasında bulunuyordum (29-39 zamanı)
Şu an Kuklacı'nın en iyi loncası RoA (Raiders of Anatolia-Anadolu Akıncıları)'dayım.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Doğum tarihi ve buna benzer kişisel bilgileri herhangi bir konuda veya forumda paylaşmamanızı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

WHiTexDeWiL yazdı:Doğum tarihi gibi kişisel bilgileri herhangi bir konuda veya forumda paylaşmamanızı öneririm.
Doğum Tarihi, Çok önemli sayılmasa da Yaş belirtmek için kullanılmıştır. Hiç bir art niyet vb. kötü emeller için kullanılması olanaksız olmaktadır. Düşüncenizin " Mynet> Şifremi Unuttum " Bölümünden yola çıktığını düşünüyorum; fakat Yaşınızı belirtmeniz yeterlidir. Doğum tarihi çok gerekli bir şey olarak düşünülmemesinin yanı sıra, kötü emellere kullanılması zor olan bir husustur.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Oyun hikayemi anlatmak isterim bende..

2008 Haziran ayında, karnelerimizi aldık ve Internet Cafe'ye gittik üç kişi; arkadaşım, onun kardeşi ve ben.
Arkadaşımın kardeşi oyunu buldu, hadi oynayalım dedi ve başladık..

İlk karakterim : Teşkilat sunucusu, ismi ise Wantar'dı.
Ne yapacağımızı bilemedik ve Agah Efendi ile konuştuk. Jandarma Ali'yi bulmamız uzun sürmedi, cafedeki arkadaşlar gösterdiler.
Sonra görevleri yapa yapa 5 seviyeye kadar geldik. O günden sonra oyunu unuttum... Sanmıştım :)

3-4 ay sonra kuzenimle bir araya geldik. O da İKV'yi oynadığını anlattı, sonra onunla beraber
Teşkilat sunucusunda oynadık. Benim Wantar 37 seviye oldu, sonra da çalındı. Bunun üzerine ben Kuklacı sunucusunda oynamaya karar verdim ve bir kaç arkadaşımızla birlikte isimlerimizin başına Heavenx getirerek kendi aramızda bir nevi Lonca kurduk. Heavenxrhyme oyundaki ikinci karakterimdi. Ardından 48 seviye olup yine çalındı.

Arkadaşlarım oyunu bıraktı, yola kendim devam etme kararı aldım. Yeni karakterler açtım.
Şimdi ise Journey ve JouRneyGTX adında iki karakterimle Kuklacı'da oynuyorum.

Oyunda kazandığım ilk ödülüm, Fan Art 2010 Duvar Kağıdı Birinciliği.
Oyunda yaratıklardan ilk düşen efsunlu eşya, Olgunn İcadı Büyü Kritik Arttırıcı Yüzük.
Oyunda gördüğüm ilk yönetici, [MOMT]TK2G1.
Oyunun en sevdiğim tarafı, Türk Oyunu olması ve hikaye akışı.

..umuT Aybek..
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön