***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Sa Gunaydın Herkese
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
15 mayıs tarihte bugün.
- 15 Mayıs 1886 21 yıldır evinden dışarı çıkmayan Emily Dickinson, Amherst'te nefritten öldü.
- 15 Mayıs 1919 İzmir yurtseverleri, gece Yahudi Maşatlığı'nda (Parkı) toplanarak 'Redd-i İlhak' ilkesini kabul etti. Kurulan Redd-i İlhak Heyet-i Milliyesi, halka bir bildiri yayınladı.
- 15 Mayıs 1919 İzmir, İtilaf Devletleri'nin desteğiyle Yunanlılar tarafından işgal edildi ve ilk silahlı direniş başladı.
- 15 Mayıs 1919 İzmir'in işgalinden 4 saat 10 dakika sonra, Denizli Müftüsü Ahmed Hulusi Efendi'nin başkanlığında Denizli Heyeti Milliyesi kuruldu.
- 15 Mayıs 1920 Kuvay-ı İnzibatiye, Kuvay-ı Milliye tarafından yenilgiye uğratıldı.
- 15 Mayıs 1920 1. Yozgat İsyanı başladı.
- 15 Mayıs 1948 Araplar, İsrail Devleti'nin kuruluşunu kabul etmeyerek Filistin'e girdi.
- 15 Mayıs 1966 Cumhuriyet tarihinin 20 liralık ilk banknotları tedavüle çıkarıldı.
- 15 Mayıs 1983 Cumhuriyet'in ilanından sonra ilk kez 5 Aralık 1927 günü tedavüle çıkarılan kağıt 5 liralıklar tedavülden kaldırıldı.
- 15 Mayıs 1886 21 yıldır evinden dışarı çıkmayan Emily Dickinson, Amherst'te nefritten öldü.
- 15 Mayıs 1919 İzmir yurtseverleri, gece Yahudi Maşatlığı'nda (Parkı) toplanarak 'Redd-i İlhak' ilkesini kabul etti. Kurulan Redd-i İlhak Heyet-i Milliyesi, halka bir bildiri yayınladı.
- 15 Mayıs 1919 İzmir, İtilaf Devletleri'nin desteğiyle Yunanlılar tarafından işgal edildi ve ilk silahlı direniş başladı.
- 15 Mayıs 1919 İzmir'in işgalinden 4 saat 10 dakika sonra, Denizli Müftüsü Ahmed Hulusi Efendi'nin başkanlığında Denizli Heyeti Milliyesi kuruldu.
- 15 Mayıs 1920 Kuvay-ı İnzibatiye, Kuvay-ı Milliye tarafından yenilgiye uğratıldı.
- 15 Mayıs 1920 1. Yozgat İsyanı başladı.
- 15 Mayıs 1948 Araplar, İsrail Devleti'nin kuruluşunu kabul etmeyerek Filistin'e girdi.
- 15 Mayıs 1966 Cumhuriyet tarihinin 20 liralık ilk banknotları tedavüle çıkarıldı.
- 15 Mayıs 1983 Cumhuriyet'in ilanından sonra ilk kez 5 Aralık 1927 günü tedavüle çıkarılan kağıt 5 liralıklar tedavülden kaldırıldı.

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleykümselam Semih..eseslisemi yazdı:Sa Gunaydın Herkese

[right]Arif YAMAN[/right]
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
arkadaşlar mrblar dikkatinizi cekersde bu sıralar hem oyunu hem de forumu fazla takip edemiyorum bi süreliğine giriyorum... sizlere öncelikler saygı ve sevgilerimi iletmek borcumdur..
çatlıxdevil bu şahıs loncadan atılmıs öncelikle sevindim merak ettiğim şey ise bu gevşeğin adresini bilen varsa bana sölesin bi dost ziyaretine gitmek isterim
reisin yazdıgı kurtx loncası ile etkinlik düzenleme düşüncesi gayet hos ve yerinde bi karar tebrik ederim..
ustam arif agabeyim inan bilmecelerin ve sorularının genelde cevablarını biliyorum ama cvp yazamıyorum işlerin yogunlugundan
İHSAN CIM SON OLARAK Bİ TOPLANTI YAPALIM TARİHİ GÜNÜ VE SAATİ AYARLAYIN CÜNKÜ KARDEŞİM ALINAN BİRÇOK KARAR VAR Kİ SADECE 3 4 GÜN UYGULANDI VE YİNE HERKES KENDİ KAFASINA GİDİYOR LONCA ARKADAŞIMDAN YARDIM İSTİYORUM İŞİM VAR DİYO ADAM KENANA GİRİYO:))
artı son bi şey bi kaç güne kadimi bulabilirsem ejder asayi basmiş olacagım tabi kadim satan bi arkadas bulabilirsek
çatlıxdevil bu şahıs loncadan atılmıs öncelikle sevindim merak ettiğim şey ise bu gevşeğin adresini bilen varsa bana sölesin bi dost ziyaretine gitmek isterim
reisin yazdıgı kurtx loncası ile etkinlik düzenleme düşüncesi gayet hos ve yerinde bi karar tebrik ederim..
ustam arif agabeyim inan bilmecelerin ve sorularının genelde cevablarını biliyorum ama cvp yazamıyorum işlerin yogunlugundan
İHSAN CIM SON OLARAK Bİ TOPLANTI YAPALIM TARİHİ GÜNÜ VE SAATİ AYARLAYIN CÜNKÜ KARDEŞİM ALINAN BİRÇOK KARAR VAR Kİ SADECE 3 4 GÜN UYGULANDI VE YİNE HERKES KENDİ KAFASINA GİDİYOR LONCA ARKADAŞIMDAN YARDIM İSTİYORUM İŞİM VAR DİYO ADAM KENANA GİRİYO:))
artı son bi şey bi kaç güne kadimi bulabilirsem ejder asayi basmiş olacagım tabi kadim satan bi arkadas bulabilirsek
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
oyunda ne kadar arıza varsa beni buluyo yoksa arızalı olan ben miyim:))))
artı kısa zaman içerisindede oyunu bırakma gibi bi düşüncem var en yakın zamanda kararımı bildirecegim:9
artı kısa zaman içerisindede oyunu bırakma gibi bi düşüncem var en yakın zamanda kararımı bildirecegim:9
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

-
- İskele Babası
Selamın Aleyküm
İstenmeyen nedenlerden dolayı oyunu bırakmış bulunmaktayım hepiniz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.
Çarları kardeşim oynamaya devam edecek.
İstenmeyen nedenlerden dolayı oyunu bırakmış bulunmaktayım hepiniz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.
BörteçinexKenan
Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

Hayatta 2 şeyin peşinden koşulmaz ; 1- Sevgili 2- Otobüs Çünkü ikiside 15 dk ' dɑ bi geçiyo.

-
- İskele Babası
BöRtEÇiNexEDA yeni üyedir eski çarı Ölümcülxturo BİLGİNİZE
BörteçinexKenan

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Bilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm sevgili Börteçine ailem,
Oyuna ve foruma çok vakit ayıramayınca en son babalar duyar misali gelişmeleri en son ben öğreniyorum, mazur görün :lol:
Onur'un loncadan atılmasına " Yerinde bir karar olmuş " diyebilirimAtanın elleri dert görmesin hakkımızda hayırlısı olsun
Aramıza yeni katılan ve alımını melek hanımın yapmış olduğu Börteçinexcenk yani Cenk isimli arkadaşımız gözlem altındaki üyeler bölümünden çıkıp, aslî lonca kadromuza yerleşmiştir, Kendisi artık bir Börteçine ailesi mensubu ve Neferidir, tebrik ederiz.
Lonca alımlarının başlatılması yerinde ve münasip bir karardır, Lider'imize bu konuda teşekkürlermizi sunuyoruz, ve elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu bildiriyoruzFakat alımları yapılan üyelerin listeye eklenmeleri için isimlerinin bana msn, telefon,skype gibi vasıtalarla bildirilmesini veya forum üzerinden belirtilmesini sizden rica ediyorum, çünkü oyundan görüşmemiz zor olabilir, nitekim artık daha seyrek oyunda oluyorum.
Başka bir konu ise; Malum, önümüz yaz, ve yaz aylarında bir çoğumuzun boş vakti bulunacak. Bu aylarda gerçekleştirmek istediğim şahsi bir çok etkinlik var, ama ben bu etkinlikleri şahsi değil lonca olarak yapmayı daha çok isterim. Sizlerin bu konuda fikir üretmenizi, ve fikirlerinizi bir daha ki düzenleyeceğimiz lonca genel toplantısında bildirmenizi rica ediyorum. Madem bu bir oyun, o halde oyunu en keyifli haliyle oynamak da biz oyuncuların hakkı sanırım{ Semi, Yusuf ve Mustafa, bilhassa sizden güzel öneriler bekliyorum :lol: :lol: }
Kendinize iyi bakın sevgili ailem, görüşmek ümidiyle, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, esen kalın
A.s Ihsan Abıcım
Benım BI Fıkrım Var Etkınlık Konusu Uzerıne
Artık Bu Kadım Mıgrat Etkınlıklerı Fıln Sıktı Daha Değişik Bir Etkinlik Olmalı Dıe Dusunuorum
Örneğin Sabah Erken Satte Veya Gece Geç bi Satte İsmet Kesebılırız 2 Grup Rahat Yatırırız
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
serserixemre yazdı:arkadaşlar mrblar dikkatinizi cekersde bu sıralar hem oyunu hem de forumu fazla takip edemiyorum bi süreliğine giriyorum... sizlere öncelikler saygı ve sevgilerimi iletmek borcumdur..
Aga Çatlıxdevil dnn çocuk yanı ısmı onur ankara keçiörende oturuyo zaten ıstanbulda otursa bu kadar artıslık yapamazda
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
KenanKacmazer yazdı:Selamın Aleyküm
A.s Kenan Abı
Hakkım Varsa Helal Olsn Gerçekten Uzuldm Ayrılmana Ama Döneceğine Adım Gıbı Eminim
Yolun Acık Olsun
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...