viewtopic.php?f=32&t=61279
Eskikral + DiLYaRaSı ( Mehmet )
-
- İri Fare Avcısı
Eskikral + DiLYaRaSı ( Mehmet )
kendin konu açıp kendin yorum yapıyosun konu kilitlendiği için yazamadın sanırım

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eskikral + DiLYaRaSı ( Mehmet )
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eskikral hesabi kardeşimin konuyu o acti ben DİLYARASI ve YALNİZLARYANLİZİ kardeşimin verdiği konuya destek verdim... Herkesin görüşü kendine Acaba sana ne battida hemen zıpladin.... konu actin 
DİLYARASI
-
- İri Fare Avcısı
Eskikral çarından ben mehmet dilyarası dediğin foto yu koyarsam silecekmisin çarlarınıtoguesores yazdı:Eskikral hesabi kardeşimin konuyu o acti ben DİLYARASI ve YALNİZLARYANLİZİ kardeşimin verdiği konuya destek verdim... Herkesin görüşü kendine Acaba sana ne battida hemen zıpladin.... konu actin

Sapı nerde diye sorma
-
- İri Fare Avcısı
gercekler34 yazdı:Eskikral çarından ben mehmet dilyarası dediğin foto yu koyarsam silecekmisin çarlarınıtoguesores yazdı:Eskikral hesabi kardeşimin konuyu o acti ben DİLYARASI ve YALNİZLARYANLİZİ kardeşimin verdiği konuya destek verdim... Herkesin görüşü kendine Acaba sana ne battida hemen zıpladin.... konu actin???

Sapı nerde diye sorma
-
- Salgın Koruyucusu
Senin yaş ortalaman küçük anlamiyorsun... Eskikral kardeşimin cari kardeşimin carina giremezmiyim yani salak salak yazi yaziyorsun.. bide senin gibi bir gereksiz yüzünden karekterlerimi neden sileyim ki cahilliğine bağişliyorum [/size]
DİLYARASI
-
- İri Fare Avcısı
Bizde enayiyiz senin yalanlarını yicez . Eskikral açıkken dilyarası kapalı oluyor bi ona giriyosun bi buna senin kim olduğunu çok iyi bilen birisi olarak bu kadar kesin bir dille yazıyorum sanane desen tamam dicem ama bide inkar edip yalan söylüyorsun o zaman giriş sayfanın fotosunu çek Eskikral hesabındaki çarlarıda Dilyarası çarınıda yanyana görelim hesapda
yoksa 1 hesabımı ortak kullanıyoun kardeşinle .
Seni ilgilendirmez dersen anlarım ama yalan konuşarak milleti enayi yerine koymaya çalışma , ömere slm yolunuza devam
Seni ilgilendirmez dersen anlarım ama yalan konuşarak milleti enayi yerine koymaya çalışma , ömere slm yolunuza devam

Sapı nerde diye sorma
-
- İri Fare Avcısı
Çek giriş sayfanın fotosunuda koy buraya , ama yapamazsın yalanın ortaya çıkar milleti saf yerine koymaya çalışma
Şimdi iyi oyunlar
Şimdi iyi oyunlar

Sapı nerde diye sorma
-
- Salgın Koruyucusu
Akıllı arkdaşim evde tek pc var bu demektirki bir kişi girebiliyor...
DİLYARASI
-
- İri Fare Avcısı
O zaman bir hesabıda 2 kişi kullanıyosunuz ölemitoguesores yazdı:Akıllı arkdaşim evde tek pc var bu demektirki bir kişi girebiliyor...

Sapı nerde diye sorma